|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elham_sh219 - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۷ ق.ظ
وقتی همه چیز روبراه است که امیدواری معنا ندارد ،
امید زمانی ارزشمند است که همه چیز در بدترین شرایط است؛
پس
هیچ وقت نا امید نشو ،
بویژه در اوج تاریکی و تنهایی و تلخی ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sahar121 - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ
وقتی گاز صادر میکنیم دومین صادر کننده گاز تو جهانیم نمیدونم یا تو آسیا هستیم.... اونوقت ما الان ۴ روزه گاز نداریم...... خدایا به کی حرفای دلمو بگم!!!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - didar - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۸ ب.ظ
بچه ها برام دعا کنید خیلی محتاج دعا هستم کارم بدجوری گیره ....
نمی دونم دیگه باید چیکار کنم .... فقط می دونم تمام تلاشمو کردم .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Breeze - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۷ ب.ظ
پرنده ای که پرواز بلد نیست ، به قفس میگوید تقدیر ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - eris229 - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۸ ب.ظ
این همه دلم برف میخواست. بالاخره برف اومد. انقدر که بقیه عکس آدم برفی گذاشتن دلم میخواست ما هم برف رو ببینیم فکر میکردم من هم آدم برفی درست میکنم عکسشو میذارم تو مانشت. اما هیچ کس نبود باهاش برم برف بازی. باید دعاهام رو آپدیت کنم. در کنار برف برای اطرافیان حال و ذوق و شوق برف بازی هم از خدا بخوام. خودم هم که درحال حاضر آنچنان روحیه ای ندارم بتونم بقیه رو سر ذوق بیارم هیچی دیگه خودم یه کم رفتم تو برفا راه رفتم یه کم برف پرت کردم این ور و اون ور. گفتم الان مردم چه فکرا میکنن!
اما برف می اومد وضعمون خیلی خوب بودا .امروز جایی کار داشتم ۱ ساعت رفتم بیرون یه دست کامل لباس شستن افتاد گردنم. راست میگن سواره از حال پیاده خبر نداره. این ماشینا هرچی آب برف گل آلود بود پاچیدن رو سر من. وقتی هم نگاهشون میکنی که بابا آروم تر برو، اصلا توجه نمیکنن. ای بابا
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - good-wishes - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۵ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۸ ب.ظ)eris229 نوشته شده توسط: این همه دلم برف میخواست. بالاخره برف اومد. انقدر که بقیه عکس آدم برفی گذاشتن دلم میخواست ما هم برف رو ببینیم فکر میکردم من هم آدم برفی درست میکنم عکسشو میذارم تو مانشت. اما هیچ کس نبود باهاش برم برف بازی. باید دعاهام رو آپدیت کنم. در کنار برف برای اطرافیان حال و ذوق و شوق برف بازی هم از خدا بخوام. خودم هم که درحال حاضر آنچنان روحیه ای ندارم بتونم بقیه رو سر ذوق بیارم هیچی دیگه خودم یه کم رفتم تو برفا راه رفتم یه کم برف پرت کردم این ور و اون ور. گفتم الان مردم چه فکرا میکنن!
عجیب هم دردیما !
باز شما بیرون رفتید . من همون روز اول یه بار رفتم حیاط دیگه نرفتم واقعا ذوق و شوق نداشتم . هنوز هم که هنوزه نمیدونم چرا نمیتونم برم یه آدم برفی درست کنم برفا یخ زد دیگه میخواد آب بشه . اما من همینطوری دل دل میکنم
یعنی چسبیدم به این اتاق کنده نمیشم ازش
هــــــــــــــــــــــــــــــــــی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - فوژان - ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۹ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ)sahar121 نوشته شده توسط: وقتی گاز صادر میکنیم دومین صادر کننده گاز تو جهانیم نمیدونم یا تو آسیا هستیم.... اونوقت ما الان ۴ روزه گاز نداریم...... خدایا به کی حرفای دلمو بگم!!!!
اینجا جمهوری!! اسلامی!!!!!!!!! ایران ! است
هه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shima_24 - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۴ ب.ظ
بچه ها تو رو خدا از ته دلتون واسم دعا کنید که مشکلم حل بشه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - azarakhsh1986 - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۶ ق.ظ
لَیتَ شِعری أینَ استَقَرت بِکَ النَوی..بل أیُ ارضٍ تُقِلُکَ اَو ثَری
"کاش میدانستم که کجا و کی دلها به حضور تو آرام خواهد گرفت...یا به کدام سرزمین اقامت داری"
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ماهسان لیما - ۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۳ ق.ظ
اول گفتم ای بابا تمدید شد اما من نمیتونم به خاطر شرایطی که پیش اومده تو این آخر هفته بخونم
اما بعدش جنبه مثبتش رو دیدم گفتم:::::
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا شکررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررتـــــــــــــــــــت
ی هفته دیگه وقت دارم.....
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا  

|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elham_sh219 - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۴ ق.ظ
اگر از پایان گرفتن غم هایت نا امید شده ای ،
به خاطر بیاور زیباترین صبحی که تا به حال تجربه کرده ای مدیون صبرت در برابر سیاهترین شبی هستی
که هیچ دلیلی برای تمام شدن آن نمی دیدی ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - eris229 - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ق.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۵ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: (17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۸ ب.ظ)eris229 نوشته شده توسط: این همه دلم برف میخواست. بالاخره برف اومد. انقدر که بقیه عکس آدم برفی گذاشتن دلم میخواست ما هم برف رو ببینیم فکر میکردم من هم آدم برفی درست میکنم عکسشو میذارم تو مانشت. اما هیچ کس نبود باهاش برم برف بازی. باید دعاهام رو آپدیت کنم. در کنار برف برای اطرافیان حال و ذوق و شوق برف بازی هم از خدا بخوام. خودم هم که درحال حاضر آنچنان روحیه ای ندارم بتونم بقیه رو سر ذوق بیارم هیچی دیگه خودم یه کم رفتم تو برفا راه رفتم یه کم برف پرت کردم این ور و اون ور. گفتم الان مردم چه فکرا میکنن!
عجیب هم دردیما !
باز شما بیرون رفتید . من همون روز اول یه بار رفتم حیاط دیگه نرفتم واقعا ذوق و شوق نداشتم . هنوز هم که هنوزه نمیدونم چرا نمیتونم برم یه آدم برفی درست کنم برفا یخ زد دیگه میخواد آب بشه . اما من همینطوری دل دل میکنم
یعنی چسبیدم به این اتاق کنده نمیشم ازش
هــــــــــــــــــــــــــــــــــی
الان هوا فوق العاده است. آفتاب عالم تاب داره میگه من مواظبم سردت نشه بیا برف بازی کن اما باز هم هیچکس حاضر نیست از این خونه بکنه بره بیرون :| آخه تنها که نمیشه بازی کرد...
ما هم که از دوشنبه اومدیم خونه داییم اینجا موندیم. خونه خودمون بخاطر افت فشار به یخچال تبدیل شده. دیشب رفتم سر زدم دیدم هنوز شوفاژها جون ندارن و خونه یخه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ب.ظ
کاش آدم میتونست خودش رو بکشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۰ ب.ظ
السَّلامُ عَلَیْکَ یَا حُجَّةَ اللَّهِ فِی أَرْضِهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا عَیْنَ اللَّهِ فِی خَلْقِهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا نُورَ اللَّهِ الَّذِی یَهْتَدِی بِهِ الْمُهْتَدُونَ وَ یُفَرَّجُ بِهِ عَنِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْمُهَذَّبُ الْخَائِفُ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْوَلِیُّ النَّاصِحُ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سَفِینَةَ النَّجَاةِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا عَیْنَ الْحَیَاةِ السَّلامُ عَلَیْکَ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْکَ وَ عَلَى آلِ بَیْتِکَ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ عَجَّلَ اللَّهُ لَکَ مَا وَعَدَکَ مِنَ النَّصْرِ وَ ظُهُورِ الْأَمْرِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا مَوْلایَ أَنَا مَوْلاکَ عَارِفٌ بِأُولاکَ وَ أُخْرَاکَ أَتَقَرَّبُ إِلَى اللَّهِ تَعَالَى بِکَ وَ بِآلِ بَیْتِکَ وَ أَنْتَظِرُ ظُهُورَکَ وَ ظُهُورَ الْحَقِّ عَلَى یَدَیْکَ،
سلام بر تو اى حجّت خدا در زمینش،سلام بر تو اى دیده خدا در میان مخلوقاتش،سلام بر تو اى نور خدا که رهجویان به آن نور ره مىیابند و به آن نور از مؤمنان اندوه و غم زدوده مىشود،سلام بر تو اى پاکنهاد و اى هراسان از آشوب دوران،سلام بر تو اى همراه خیرخواه،سلام بر تو اى کشتى نجات،سلام بر تو اى چشمه حیات،سلام بر تو،درود خدا بر تو و بر خاندان پاکیزه و و پاکت،سلام بر تو،خدا در تحقق وعدهاى که به تو داده از نصرت و ظهور امرت شتاب فرماید،سلام بر تو اى مولاى من،من دلبسته تو و آگاه به شأن دنیا و آخرت توام،و به دوستى تو و خاندانت به سوى خدا تقرّب مىجویم و ظهور تو و ظهور حق را به دست تو انتظار مىکشم،
وَ أَسْأَلُ اللَّهَ أَنْ یُصَلِّیَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ یَجْعَلَنِی مِنَ الْمُنْتَظِرِینَ لَکَ وَ التَّابِعِینَ وَ النَّاصِرِینَ لَکَ عَلَى أَعْدَائِکَ وَ الْمُسْتَشْهَدِینَ بَیْنَ یَدَیْکَ فِی جُمْلَةِ أَوْلِیَائِکَ یَا مَوْلایَ یَا صَاحِبَ الزَّمَانِ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَیْکَ وَ عَلَى آلِ بَیْتِکَ هَذَا یَوْمُ الْجُمُعَةِ وَ هُوَ یَوْمُکَ الْمُتَوَقَّعُ فِیهِ ظُهُورُکَ وَ الْفَرَجُ فِیهِ لِلْمُؤْمِنِینَ عَلَى یَدَیْکَ وَ قَتْلُ الْکَافِرِینَ بِسَیْفِکَ وَ أَنَا یَا مَوْلایَ فِیهِ ضَیْفُکَ وَ جَارُکَ وَ أَنْتَ یَا مَوْلایَ کَرِیمٌ مِنْ أَوْلادِ الْکِرَامِ وَ مَأْمُورٌ بِالضِّیَافَةِ وَ الْإِجَارَةِ فَأَضِفْنِی وَ أَجِرْنِی صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَیْکَ وَ عَلَى أَهْلِ بَیْتِکَ الطَّاهِرِینَ.
و از خدا درخواست مىکنم بر محمّد و خاندان محمّد درود فرستد و مرا از منتظران و پیروان و یاوران تو در برابر دشمنانت و از شهداى در آستانت در شمار شیفتگانت قرار دهد،اى سرور من،اى صاحب زمان،درودهاى خدا بر تو و بر خاندانت،امروز روز جمعه و روز توست روزى که ظهورت و گشایش کار اهل ایمان به دستت در آن روز و کشتن کافران به سلاحت امید مىرود و من اى آقاى من در این روز میهمان و پناهنده به توام و تو اى مولاى من بزرگوارى از فرزندان بزرگواران و از سوى خدا به پذیرایى و پناهدهى مأمورى،پس مرا پذیرا باش و پناه ده،درودهاى خدا بر تو و خاندان پاکیزهات.
سیّد بن طاووس فرموده:من پس از این زیارت به این شعر تمثل مىجویم و به آن حضرت اشاره نموده،مىگویم:
نَزِیلُکَ حَیْثُ مَا اتَّجَهَتْ رِکَابِی وَ ضَیْفُکَ حَیْثُ کُنْتُ مِنَ الْبِلادِ
در هر کجا و بر سر هر خوان،من میهمان توام اى صاحب الزّمان
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ec_a_j - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۱ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ب.ظ)Snow White نوشته شده توسط: کاش آدم میتونست خودش رو بکشه
میتونه که
چرا نتونه !!
|