|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - نسخهی قابل چاپ |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - sss - 19 تیر ۱۳۹۸ ۰۹:۰۲ ب.ظ
ساری گلین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - crevice - 17 مرداد ۱۳۹۸ ۰۳:۳۲ ب.ظ
بخواب دنیا - مهدی جهانی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. جاده - کاوه یغمائی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - crevice - 20 مرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۳۷ ب.ظ
دلم رفت - حمید عسکری |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Skyrim - 20 مرداد ۱۳۹۸ ۰۲:۴۲ ب.ظ
(۱۹ تیر ۱۳۹۸ ۰۹:۰۲ ب.ظ)sss نوشته شده توسط: ساری گلین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - attarud - 20 مرداد ۱۳۹۸ ۰۹:۲۱ ب.ظ
آروم قدم بزن - مسیح و آرش |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - moslem73421 - 22 مرداد ۱۳۹۸ ۰۵:۴۴ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - crevice - 24 مرداد ۱۳۹۸ ۱۰:۴۳ ق.ظ
کل آلبوم دهاتیِ شادمهر! بخصوص "غریبه" |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - moslem73421 - 25 مرداد ۱۳۹۸ ۰۲:۱۲ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اردیبهشت |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - salam5 - 27 مرداد ۱۳۹۸ ۰۳:۴۶ ب.ظ
بگو ای مردِ من Simin Ghanem -Marde Man - SoundCloud Listen to Simin Ghanem -Marde Man by aida m #np on #SoundCloud مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - عزیز دادخواه - ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۵۱ ق.ظ
فتح بهشت اثر ونجلیس |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - moslem73421 - 29 مرداد ۱۳۹۸ ۰۶:۳۵ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. از دریچه ی تاریک |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - sss - 30 مرداد ۱۳۹۸ ۰۲:۰۹ ب.ظ
(۲۰ مرداد ۱۳۹۸ ۰۲:۴۲ ب.ظ)Skyrim نوشته شده توسط:(19 تیر ۱۳۹۸ ۰۹:۰۲ ب.ظ)sss نوشته شده توسط: ساری گلین بیش از چهل اجرا از ساری گلین وجود داره و هر کدوم زیبایی خودشو داره؛ داستان زیبایی هم پشت این ملودی زیبا هست. یکی از بهترین اجراها: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اجرای دیگر و قدیمی تر قاسم اف (قاسیمف) که همراه با دخترش خونده هم گوش نوازه. اجرای محمد معتمدی هم شنیدنیه. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - crevice - 03 شهریور ۱۳۹۸ ۰۴:۵۴ ق.ظ
«آینده» ی فرزاد فرزین امشب منو منهدم کرد... |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Saman - 06 شهریور ۱۳۹۸ ۱۲:۱۴ ق.ظ
"سایه" از معین . . . شاید اون جوری که باید قدرتو من ندونستم حرفایی بود توی قلبم من نگفتم نتونستم من به تو هرگز نگفتم با تو بودن آرزومه نقشه اون چشمای معصوم لحظه لحظه روبه رومه -------------------------------------------------------------- نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم شاید اون جوری که باید قدرتو من ندونستم حرفایی بود توی قلبم من نگفتم نتونستم --------------------------------------------------------- تو رو دیدم مثل آیینه توی تنهایی شکستی من کلامی نمیگفتم که برام زندگی هستی نمیدونستی که چون گل توی قلب من شکفتی چشم تو پر از گلایه اما هرگز نمیگفتی --------------------------------------------------------- من به تو هرگز نگفتم باتو بودن آرزوم نقشه اون چشمای معصوم لحظه لحظه روبروم شاید اون جوری که باید قدرتو من ندونستم حرفایی بود توی قلبم من نگفتم نتونستم نیومد روی زبونم که بگم بیتو چی هستم که بگم دیوونتم من زندگیمو بتو بستم |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - عزیز دادخواه - ۰۶ شهریور ۱۳۹۸ ۰۸:۳۳ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۸ ۱۲:۱۴ ق.ظ)Saman نوشته شده توسط: "سایه" آی خاطره دارم از این آهنگ. وای که خاطره دارم از این آهنگ. |