|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ایزدی - ۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۰ ق.ظ
خدیا
بخوابم؟تست بزنم؟مرور کنم؟اینترنت بازی کنم؟گریه؟داد و هوار؟
لطفا گزینه درست رو هر چه سریعتر معلوم کن
امسالو باهم راه بیا فدات شم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - virtual girl - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ب.ظ
کنارم که هستی
زمان هم مثل من دستپاچه میشود
عقربه ها دوتا یکی میپرند
اما همین که میروی
تاوان دستپاچگی های ساعت را هم من باید بدهم
جانم را میگیرند ثانیه های
بی تو ....
...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Breeze - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۰ ب.ظ
چند وقته که نگرانی ها ، دلهره هام ، کارایی که تموم نمیشه انگار ، کسایی که اصلاً شرایطم رو درک نمی کنن ، دلگیری ها و دلتنگیهام ، حسادت های واقعاً بی موردی که دیگران دارن ، نامردی هایی که در حقم میشه ، زحماتی که کشیدم و هیشکی ندید و کل مشکلاتی که هست باعث شده که آدم دیگه ای بشم
...
واقعاً چی داره به سرم میاد ؟ چرا اینقدر عوض شدم ؟! من! آدم به اون خونسردی که یه تنه بار مشکلات خودم رو که به دوش میکشیدم هیچ ، سنگ صبور همه بودم!!! منی که همه رو دلداری میدادم تا کم نیارن ... چرا الان باید تحملم اینقدر کم شده باشه که کوچکترین مشکلی بخواد اینجوری منو از پا در بیاره ؟! چرا خودم اینقدر کم آوردم ؟!
کمکم کن خدا جونم .. می خوام برگردم به همون روزایی که همه چی خوب و آروم بود ..
خدای من کمکم کن بتونم آستانه ی تحملم رو بالا ببرم و با هر چیز کوچکی از کوره در نرم .
خدای من کمکم کن تا کسایی که به وجود اومدن تا دنیامو سیاه کنن رو از زندگیم حذف کنم و اگه حذف هم نمیشن لااقل بهشون بی تفاوت باشم و نبینمشون ..
خدا جونم .. یه قدرت مضاعف بهم بده که کارامو پیش ببرم و به نتیجه برسونم و کنار بزارم ..
خدای مهربونم .. من فقط تو رو دارم . فقط تو می تونی کمکم کنی ... فقط تو میفهمی حال این روزای منو ...
دستم رو بگیر..تنهام نزار ..
خیلی روزای سختی رو دارم میگذرونم کمکم کن که بتونم ...
یاحق...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۵ ب.ظ
چه کاربرایی که ۲/۵ سال پیش بودن و الان دیگه نیستن. جاشون خیلی خالیه. کاش یه سر میزدن میگفتن چه میکنن. فکر کنم منم دیگه وقت رفتنمه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - banafshe - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۸ ب.ظ
امروز دعا کردم که همگی شاد و خندان باشید خودم نبستم ولی به جای آه و ناله خواستم حرفای خوب رو بنویسم
راستی کنکوری های عزیز ان شا لله همگی قبول میشید و به آرزوهای قشنگتون می رسید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shima_24 - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۱ ب.ظ
دوستان برای من امشب خیلی دعا کنید خیلی محتاج دعاتونم .دعا کنید هر چی که خیر هست برام پیش بیاد و عاقبتم ختم به خیر بشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - good-wishes - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۹ ب.ظ
یا صاحب الزمان
می خواستم بگم یا صاحب الزمان عجل علی ظهورک ، اما خجالت کشیدم
عجل علی ظهورک ! آقا ببخش که شما شتاب میکنید و این سستی ماهاست که امر فرج رو به تاخیر می اندازه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elham_sh219 - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۰ ب.ظ
این روزهــــایم به تظاهر می گذرد
تظاهر به بی تفاوتی،
تظاهر به بی خیـــــالی،
به شادی،
به اینکه دیگــــر هیچ چیز مهم نیست
اما . . .
چه سخت می کاهد از جانم این
"نمایش"
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۱ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چه کاربرایی که ۲/۵ سال پیش بودن و الان دیگه نیستن. جاشون خیلی خالیه. کاش یه سر میزدن میگفتن چه میکنن. فکر کنم منم دیگه وقت رفتنمه.
البته الان پروفایل بعضی از قدیمی ها رو دیدم که فکر می کردم نمیان. دیدم که میان ولی گویا سایلنت هستن.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ماهسان لیما - ۱۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۰ ق.ظ
هیییییییییی دل تنگم سوالات ارشد سال های قبل مهندسی کامپیوتر رو میخواد،،،،کجا بود؟؟؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - AEM4949 - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ق.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۰ ق.ظ)ماهسان لیما نوشته شده توسط: هیییییییییی دل تنگم سوالات ارشد سال های قبل مهندسی کامپیوتر رو میخواد،،،،کجا بود؟؟؟
اینجاست:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
کاش از خدا ی چیز دیگه می خواستی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ماهسان لیما - ۱۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ق.ظ
اینجاست:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
کاش از خدا ی چیز دیگه می خواستی
......................................
خداروشکر،،،،یکی یکی دیگه
سپاس.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - good-wishes - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ ب.ظ
پست موقت :
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sahar121 - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۸ ب.ظ
این سایت ثبت نام کارت ملی هوشمنده :-)
برا شماهام باز نمیشه!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elham_sh219 - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۲ ب.ظ
خدایا عاشقتم...
ته، ته، ته همه نا امیدی ها، نداشتن ها،
نخواستن ها، نبودن ها و بن بست ها،
خدا رو داری که آغوشش رو باز کرده برات...!!!
|