|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Eternal - 29 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۲۳ ب.ظ
میگما همیشه عیدا تو تلویزیون نشون میده تو خیابونا شیرینی پخش میکنن و .... من موندم !! پس چرا ما نمیبینیــــــــــــــــم ؟ ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
شکمو هم خودتونید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - azad_ahmadi - 29 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۲۳ ب.ظ
این روزا بعد ازاینکه با کسی دست دادی باید انگشتاتو بشمُری؛
ببینی همشونو بهت پس داده یا نه...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - good-wishes - 29 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۲۸ ب.ظ
شواهد و مستندات حاکی از اینه که یه نفر که خودش میدونه کیه باید شیرینی میداده و نداده !!! (ما فعلا از یه نفرش مطلع شدیم حالا اگر تعداد بیشتر هم بوده باشه پذیرای دریافت شیرینیجات هستیم . البته حالا اگر احساس میکنه شیرینی زیاد خوب نیست معمولا برا چنین مناسبتهایی شام هم قابل قبول هست )
حالا من اسم نمیبرم اما خب ، خورشید پشت ابر نمیمونه .
میتونه شخصا به من پیام بده و توضیح بده تا اسمش رو لو ندادم
(ستاد اخذ شیرینی زورکی از بچه های مردم در روز عید )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 29 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۴۹ ب.ظ
(۲۹ دى ۱۳۹۲ ۰۲:۲۳ ب.ظ)Eternal نوشته شده توسط: میگما همیشه عیدا تو تلویزیون نشون میده تو خیابونا شیرینی پخش میکنن و .... من موندم !! پس چرا ما نمیبینیــــــــــــــــم ؟ ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
شکمو هم خودتونید ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
گمونم خانم انرژی میتونن راهنمایی کنن.![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
شایعه شده خانم انرژی میخوان ارشد دوم تغذیه بگیرن.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - good-wishes - 29 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۴۹ ب.ظ
(۲۹ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۲۸ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: شواهد و مستندات حاکی از اینه که ...
(۲۹ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۴۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: شایعه شده ...
عجب !!!
امروز مثل اینکه همینطوری هی ادله و اسناد و شایعات واصل میشه از گوشه و کنار این کره خاکی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 29 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۵۱ ب.ظ
(۲۹ دى ۱۳۹۲ ۰۶:۴۹ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: (29 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۴۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: شایعه شده ...
عجب !!!
امروز مثل اینکه همینطوری هی ادله و اسناد و شایعات واصل میشه از گوشه و نقاط این کره خاکی
اون فرد من بودم که باید شیرینی بدم یا خانم انرژی؟
البته به شایعات خیلی توجه نکنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - good-wishes - 29 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۰۲ ب.ظ
(۲۹ دى ۱۳۹۲ ۰۶:۵۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: اون فرد من بودم که باید شیرینی بدم یا خانم انرژی؟
البته به شایعات خیلی توجه نکنید.
شما که واللا آقای مهندس خیلی وقت پیش ها باید شیرینی میدادید و ما که ندیدیم بدید . دیگه حالا دوستان دیدن یا نه الله اعلم
(البته من اون موقع نبودم و الان نمیتونم مدعی بشم - خدا به شما رحم کرده )
اما این شخص محترمی که باید شیرینی بدن (که بهتره شام بدن ) اخیرا به جرگه شیرینی دهندگان پیوستن ولی به روی خودشون نیاوردن . هی ما هیچی نگفتیم هی ایشونم هیچی نگفتن !!! هی ما هیچی نگفتیم هی ایشونم هیچی نگفتن !!!
آخه هیچی نگفتن تا کی ؟ ها ؟ شما که خودتون از زیر این قضیه قصر (قثر؟ قسر؟ غثر؟غصر؟ ) گذشتید به من بگید! تا کی ؟ (یه لحظه جو منو گرفت احساس کردم مدعی العموم هستم )
خب دیگه خلاصه اون ارسال من تهدید بود تا دوست عزیز سریعا به دفتر مانشت مراجعه بفرمایند و توضیحات لازم رو ارائه کنند . وگرنه اسمش رو میذارم کف دست بقیه (یا ستّار ! )
حالا دیدن داره که چند نفر با خوندن اون پست شروع کردن به سوت زدن و آسمون رو نگاه کردن . آخه ماشاا... ما اینجا از این موارد کم نداریم که میبینی اوووووووووووووووووو طرف از کارشناسی تا دکتری فارغ التحصیل میشه ، کار و زندگیشم جور میشه یه دونه نقل (noghl) هم به ما نمیده
واللا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 29 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۱۱ ب.ظ
از طرف من که هر کی شیرینی میخواد میتونه بیاد فردا جلسه دفاعم. شیرینی یزدی میدم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۲۹ دى ۱۳۹۲ ۰۸:۱۵ ب.ظ
(۲۹ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۴۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: گمونم خانم انرژی میتونن راهنمایی کنن.![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
شایعه شده خانم انرژی میخوان ارشد دوم تغذیه بگیرن. ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) والا ما هم شیرینی ندیدیم![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
نه اقای بلک من دیگه خودم در حد یه ارشد میدونم! ادم چیزی رو که بلده که نمیره دوباره ارشدش رو بگیره![Cool Cool](images/smilies/cool.gif) به این شایعات زیاد توجه نکنید.
(۲۹ دى ۱۳۹۲ ۰۷:۱۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: از طرف من که هر کی شیرینی میخواد میتونه بیاد فردا جلسه دفاعم. شیرینی یزدی میدم.
خب اقای بلک چقدر دیر گفتید خب الان که بلیط گیر نمیاد! فردا مگر این که با هواپیما بیایم که برسیم.
دوستان شریفی و دوستانی که دسترسی دارید حتما از طرف ما برید جلسه دفاع شلوغ باشه اساتید از این مقوله خوششون میاد. اخرش هم به جای ما اقای بلک رو تشویق کنید شیرینی یزدی هم بخورید. با تشکر![Cool Cool](images/smilies/cool.gif)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mosaferkuchulu - 29 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۰۱ ب.ظ
شب امتحان همیشه با این سوال اساسی مواجه می شم که انگیزه ام از ادامه تحصیل چیه؟
(۲۹ دى ۱۳۹۲ ۰۷:۱۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: از طرف من که هر کی شیرینی میخواد میتونه بیاد فردا جلسه دفاعم. شیرینی یزدی میدم.
ساعت چند؟واسه ورود نیاز به کارت شناسایی هم هست؟![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 29 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۱۰ ب.ظ
ساعت ۱۳ اتاق ۲۰۱/ فکر کنم راه بدن ولی شما که نمیدونید دفاع کی میخواید برید و موضوعش چیه، دم در میخواید بگید دفاع کیه؟ ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
اگه جدا کسی خواست بیاد پیام خصوصی بده چیزایی که لازمه رو بگم هم خودم بدونم فردا یه جعبه شیرینی بیارم یا دو تا.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Potential - 29 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۲۵ ب.ظ
پیشاپیش مبارکه دفاع تون ... میایم شیرینی میخوریم پس
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mosaferkuchulu - 29 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۲۶ ب.ظ
(۲۹ دى ۱۳۹۲ ۰۹:۱۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: ساعت ۱۳ اتاق ۲۰۱/ فکر کنم راه بدن ولی شما که نمیدونید دفاع کی میخواید برید و موضوعش چیه، دم در میخواید بگید دفاع کیه؟ ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
اگه جدا کسی خواست بیاد پیام خصوصی بده چیزایی که لازمه رو بگم هم خودم بدونم فردا یه جعبه شیرینی بیارم یا دو تا.
یه بار خواستید شیرینی بدیدها!باید از ۷ خوان شریف رد شم؟![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) من اگر ۱۳ بیام اونجا باید بالافاصله بعد از امتحانم بیام.ناهار نخورده!!!!.پس لطفا می شه شیرینی ما رو همون اول جلسه بدید؟ یه جعبه اضافه تر بگیرید چون من اشتهام زیاده ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 29 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۳۳ ب.ظ
اگه از در آزادی بیاید فکر نکنم مشکلی باشه چون یه نسخه از اطلاعیه دفاع ممهور به مهر معاونت پژوهشی رو فردا میدم به حراست که طرف بگه مربوط به دفاع منه بتونه بیاد تو.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - فوژان - ۲۹ دى ۱۳۹۲ ۰۹:۴۸ ب.ظ
مسخرس که آرزوی سه سالت رو یه شبه بریزیش دور ....انگار که اصلا از اول نبوده.... خدایا چقدر راحت آرزوهای بنده هات رو نادیده میگیری انگار که اصلا از اول نبوده یه همچین آرزویی ... حقم داری انسان که نیستی بدونی ما چه وضعی داریم. خدایی هرچی میخوای داری ... ولی منم حق داشتم و دارم به گردنت مگه نمیگن خدایی؟ خدایی کن خدا خسته شدم
|