|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 18 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ب.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۲ ۱۱:۳۴ ب.ظ)mhd3 نوشته شده توسط: بچه هاااااااااااااا
مشهد یک سانت برف اومد ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
خدایا آرزو میکنم مشهد ۲۰ سانت برف بیاااااااد!!
وااااای خوشبحالتووووووون
منم برف میخواااااااام
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mhd3 - 18 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ب.ظ
(۱۸ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ب.ظ)Snow White نوشته شده توسط: (17 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۳۴ ب.ظ)mhd3 نوشته شده توسط: بچه هاااااااااااااا
مشهد یک سانت برف اومد ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
خدایا آرزو میکنم مشهد ۲۰ سانت برف بیاااااااد!!
وااااای خوشبحالتووووووون
منم برف میخواااااااام
نه دیگه سفید برفی جون.
همون یک سانت بود. قطع شد زودی!
الانم آسمون آبی ی ی
انگار نه انگار :/
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Breeze - 18 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۴۷ ب.ظ
بعضیها چه اعتماد به نفسی دارن !!!
من جای اونا بودم کلا تا ابد invisible میشدم
یعنی اعتماد به نفسشون از عرض تو حلق من !!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ec_a_j - 18 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۱۴ ب.ظ
خدایا لطفا خیلی سریع این خواسته منو برآورده کن
دمت گرم
کارتتتتتتتتت درسته
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - azad_ahmadi - 18 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ ب.ظ
یک عمر، زمستان را بخاطر کفشـــهایم دوست نداشتم ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - neda_Network - 18 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۰۹ ب.ظ
خدایا خواهش میکنم به خواهر شوهر و مادر شوهر دانشی عطا کن که عروس بیچاره ام بنده خداس اونیکه جوابتا نمیده بخاطر اینکه حرمتا حفظ بشه نه از بی عرضه بودنش باشه خدایا تا کی میخوان یه سری ادم با افکارشون اشک بقیه را دربیارن واقعا خدایا تو خوشت میاداز اشک به ناحق کسی!خدایا خودت به همه امور آگاهی چشم مردما باز کن و عشق تو دلشون بریز تا واقعیتا را ببینن نه اونچه دلشون میخواد و منطقا فکر کنن و عمل نه به قصد آزار کسی آمین
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Breeze - 18 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۳۲ ب.ظ
(۱۸ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۰۹ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: خدایا خواهش میکنم به خواهر شوهر و مادر شوهر دانشی عطا کن که عروس بیچاره ام بنده خداس اونیکه جوابتا نمیده بخاطر اینکه حرمتا حفظ بشه نه از بی عرضه بودنش باشه خدایا تا کی میخوان یه سری ادم با افکارشون اشک بقیه را دربیارن واقعا خدایا تو خوشت میاداز اشک به ناحق کسی!خدایا خودت به همه امور آگاهی چشم مردما باز کن و عشق تو دلشون بریز تا واقعیتا را ببینن نه اونچه دلشون میخواد و منطقا فکر کنن و عمل نه به قصد آزار کسی آمین
اول بگم آمین ..
دوم بگم خیلی عزیزید .. تو پستتون لهجه ی اصفهانی کاملا مشخصه .. خیلی شیرینه .. ممنونم ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
خدا جونم .. کمک کن هر چی خیر و صلاحه بشه . کاملا می سپرم به خودت چون میدونم تو هیچ وقت بد من رو نخواستی .
خدایا خودت کمکم کن ..
یاحق
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - virtual girl - 18 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۴۲ ب.ظ
یکی از مدیرای شرکتمون داره میره و نامه خداحافظی زده تو اتوماسیون .. حالا همکارا اکثرن تو ارجاع همون نامه متن خداحافظی براش نوشتن و اینا !
از اونجا که انسان واقعن بافرهنگ و با اخلاقی بود (کلاس کارشو بگو که دیگه هیچی ) میخوام من هم یه متنی براشون بنویسم رفتم تو آرشیو داکیومنت هام تا بگردم یه چی پیدا کنم کپی کنم !
از اونجا که آدم بااحساسی هستم من همه پر از جملات عشقولانه اعم از شکست عشقی و وصال و فراق و طرف رفته و مونده و نمیدونم نه برو و میخوامت و نمیخوامت و ایناست .... ینی یه ساعته علاف ام یه جمله درست و حسابی پیدا کنم اما دریغ .... ![Rolleyes Rolleyes](images/smilies/rolleyes.gif)
خدایی عاخه جوانان چرا ؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Breeze - 18 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ
(۱۸ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۴۲ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: یکی از مدیرای شرکتمون داره میره و نامه خداحافظی زده تو اتوماسیون .. حالا همکارا اکثرن تو ارجاع همون نامه متن خداحافظی براش نوشتن و اینا !
از اونجا که انسان واقعن بافرهنگ و با اخلاقی بود (کلاس کارشو بگو که دیگه هیچی ) میخوام من هم یه متنی براشون بنویسم رفتم تو آرشیو داکیومنت هام تا بگردم یه چی پیدا کنم کپی کنم !
از اونجا که آدم بااحساسی هستم من همه پر از جملات عشقولانه اعم از شکست عشقی و وصال و فراق و طرف رفته و مونده و نمیدونم نه برو و میخوامت و نمیخوامت و ایناست .... ینی یه ساعته علاف ام یه جمله درست و حسابی پیدا کنم اما دریغ .... ![Rolleyes Rolleyes](images/smilies/rolleyes.gif)
خدایی عاخه جوانان چرا ؟ ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
اینو واسش بنویس شرط میبندم هر جا رفت تو رو هم با خودش میبره :
کاش یارب آشنائیها نبود
یا به دنبالش جدائی ها نبود
یا مرا با او نمی کرد آشنا
یا مرا از او نمی کردی جدا
![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
دیگه از این داغون تر امکان نداره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - narges_r - 18 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ ب.ظ
چرا؟ چرا منو اینقدر حرص میدی عزیز من!![Undecided Undecided](images/smilies/undecided.gif)
ادم وقتی مریض میشه باید بره دکتر! هرروز میگه خوب شدم و....![Exclamation Exclamation](images/smilies/exclamation.gif)
اخه این همه پول بیمه میدی برا چی؟! برا همین موقعها دیگه...
عصبانیم![Angry Angry](images/smilies/angry.gif) ![Angry Angry](images/smilies/angry.gif) ![Angry Angry](images/smilies/angry.gif)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - virtual girl - 18 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۵۷ ب.ظ
(۱۸ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ)Breeze نوشته شده توسط: کاش یارب آشنائیها نبود
یا به دنبالش جدائی ها نبود
یا مرا با او نمی کرد آشنا
یا مرا از او نمی کردی جدا
![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
دیگه از این داغون تر امکان نداره ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
خخخخخخخخخخخ
یا مثلن این :
نرو این جاده سمت دلخوشی نیست
داری کار میدی دست هر دوتامون
نرو چند روز دیگه باز پاییزه....
بری دلگیر میشن باز جمعه هامون
![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - neda_Network - 18 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۰۸ ب.ظ
آقا فرداد خو اینجا گفتن هر چه میخواهد دل تنگت بگو تو را خدا دیگه اینجا راحت حرفامونا بگیم حناق گرفتیم از بس خود سانسوری کردیم بخدا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Breeze - 18 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۳۵ ب.ظ
(۱۸ دى ۱۳۹۲ ۰۷:۰۸ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: آقا فرداد خو اینجا گفتن هر چه میخواهد دل تنگت بگو تو را خدا دیگه اینجا راحت حرفامونا بگیم حناق گرفتیم از بس خود سانسوری کردیم بخدا
نه عزیزم .. گفتم که خیلی قشنگ نوشتید من که خیلی دوست داشتم .. من ۲ سال اصفهان درس خوندم و ارادت خاص به همه ی اصفهانی ها دارم .. هم خودشون و هم لهجه ی قشنگشون .. تو رو خدا همینجوری بازم بنویس منو یاد خاطراتم میندازه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SaMiRa.e - 18 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۱۶ ب.ظ
(۱۸ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۱۰ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: فکر کنم همان ۲۰:۲۰:۲۰ باشه .
یعنی تقویم من اشتباه نوشته !! ![Huh Huh](images/smilies/huh.gif) ![Dodgy Dodgy](images/smilies/dodgy.gif)
خوب من به همه همین رو گفتم ، برم سر سال تحویل یه جایی کسی دستش بهم نرسه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - فوژان - ۱۸ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۳۴ ب.ظ
بدونی کلی درس داری کلی کار داری بعد به جا درس خوندن و تکمیل کار پاشی به یاده قبلنا بری اینستاگرام عکسایی که گرفتیو ببینی هعععیییی خدا از دست خودم چی کار کنم؟
|