|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - maryam.raz - 16 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۳۰ ب.ظ
برف میاد گلوله گلوله... دیگه نوبتی هم باشه ، نوبت ماست![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
از بعد ازظهر خیلی شدید شده
کی فکرشو میکرد امسال بعد از اینهمه سال برف بیاد خدایا شکرت
الان یه آدم برفی بزرگ درست کردم که حالا حالاها آب نشه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 16 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۴۰ ب.ظ
میخواستم وارد کوچه ای شوم. پیرمردی که داشت از آن کوچه خارج می شد به من گفت نرو بن بست است. گوش نکردم و رفتم.
زمانی که از کوچه بیرون امدم پیر شده بودم. به جوانی که میخواست وارد شود گفتم نرو بن بست است ولیکن...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۱۶ دى ۱۳۹۲ ۰۸:۰۱ ب.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۲ ۰۶:۳۰ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: کی فکرشو میکرد امسال بعد از اینهمه سال برف بیاد خدایا شکرت
ای بابا دیگه می بایست بدونید پاقدم ما خوبه حتما برف میاد!![Cool Cool](images/smilies/cool.gif) (تحویل گیری مفرط)
خیلی همه چی قشنگه با برف ![[تصویر: 235314_Laie_15.gif]](https://img.manesht.ir/235314_Laie_15.gif)
رویایی شده ![[تصویر: 235314_128fs318181.gif]](https://img.manesht.ir/235314_128fs318181.gif)
خدایا عاشقتم ![[تصویر: 235314_4lqqtqv.gif]](https://img.manesht.ir/235314_4lqqtqv.gif)
دیگه ان شالله امسال سی و سه پل تون اب داشته باشه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Breeze - 16 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۱۴ ب.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۲ ۰۷:۴۰ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: زمانی که از کوچه بیرون امدم پیر شده بودم.
چطوری پیرمرد؟ ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mengan - 16 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ب.ظ
نمی دونم باید از چی بگم فقط...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ppositiveenergy - 16 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۳۵ ب.ظ
هیچ ورزشی برای ”قلب” مفید تر از خم شدن و گرفتن دست
”افتادگان” نیست …
اگر خواستی بدانی چقدر ثروتمندی ، هرگز پول هایت را نشمار ؛ قطره ای اشک بریز و دست هایی را بشمار که برای پاک کردن اشک هایت می آیند. این است ثروت واقعی.
اگر خواستی بدانی چقدر ثروتمندی ، هرگز پول هایت را نشمار ؛ قطره ای اشک بریز و دست هایی را بشمار که برای پاک کردن اشک هایت می آیند. این است ثروت واقعی.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sun-shine - 16 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ب.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۰۴ ب.ظ)Eternal نوشته شده توسط: میگم دیگه به تبریز برف نمباره ، ابرهای مارو شما دزدیدین ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
سوز و سرماش واسه ما برفاش واسه شما . هه هه هه شوخی کردم خدارو شکر ، انشالله زیاد بباره.
دیگه دیگه ![Dodgy Dodgy](images/smilies/dodgy.gif)
الان بیش از یه ماه هست، شب به شب هواشناسی می کردم می گفتم فردا دیگه حتما برف میاد ولی صبح هوا صاف می شد ضایع می شدم.![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
آدم برفی قشنگیه ، حیف که سرما خوردم نمی تونم آدم برفی درست کنم ![Undecided Undecided](images/smilies/undecided.gif)
(۱۶ دى ۱۳۹۲ ۰۸:۰۱ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: ای بابا دیگه می بایست بدونید پاقدم ما خوبه حتما برف میاد!![Cool Cool](images/smilies/cool.gif) (تحویل گیری مفرط)
دیگه ان شالله امسال سی و سه پل تون اب داشته باشه ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
پس بگو چرا امسال برف اومده خوش اومدید. ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
برف، زاینده رودو سفید کرده بود و مردم توش برف بازی می کردند خیلی جالب بود. منم خیلی دلم میخواست پیاده بشم و یه کم برف بازی کنم ولی حیف جایی کار داشتم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - lotus - 16 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۳۶ ب.ظ
خدایــــــــــــــــــــا میدانم که هر دری را که ببندی. دری دیگر میگشایی برایم
مرا امیدوار کن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 17 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ق.ظ
نمیدونم چرا همه جا مینویسن" خدا جایگزین همه نداشته هاست"
آخه یعنی چه!! دوسش ندارم، یعنی هر وقت که هیچی نداشتی هر وقت که دیگه سرگرمیات تموم شد بگو خدا هست... بابا خدا عین داشتنه چرا یادمون نمیدن اینارو، چرا فقط وقت نداشتن یادش باشیم خب بی معرفتیه دیگه باید تو اوج وقتی که خوشیم یادش باشیم و این از کرم خداست که حتی اگر فرامشش کنیم و باز برگردیم جوابمون رو میده
شایدم تحلیل من اشتباهه
-----------------------------------------------------------------------------------
خدایا بین ۳تا استاد و ۳ تا موضوع موندم... خواهش میکنم کمکم کن زودتر اونی رو که به صلاحمه انتخاب کنم
دوستان دعام کنید زود تصمیم بگیرم دارم وقتمو از دست میدم
----------------------------------------------------------------------------------
منم دلم برف و بارون میخواد چرا این آسمون تهران هیچ تکونی نمیخوره!!!!!!!!! دلم برای صدای بارون تنگ شده
----------------------------------------------------------------------------------
راستی من رو نوشته هام نمیتونم هیچ فرمتی بگذارم(رنگ و ...) چرا؟
خدایا...
مهارت مراقبت از آنچه بما داده ای را در قلبمان قرار ده ،
زیرا ما در از دست دادن داشته هایمان استاد شده ایم . . .
**دکتر شریعتی **
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - lotus - 17 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۳۰ ق.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: راستی من رو نوشته هام نمیتونم هیچ فرمتی بگذارم(رنگ و ...) چرا؟
مرورگرت رو عوض کن مهندس!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - maryam.raz - 17 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ق.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۲ ۰۸:۰۱ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: (16 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۳۰ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: کی فکرشو میکرد امسال بعد از اینهمه سال برف بیاد خدایا شکرت
ای بابا دیگه می بایست بدونید پاقدم ما خوبه حتما برف میاد!![Cool Cool](images/smilies/cool.gif) (تحویل گیری مفرط)
خیلی همه چی قشنگه با برف ![[تصویر: 235314_Laie_15.gif]](https://img.manesht.ir/235314_Laie_15.gif)
رویایی شده ![[تصویر: 235314_128fs318181.gif]](https://img.manesht.ir/235314_128fs318181.gif)
خدایا عاشقتم ![[تصویر: 235314_4lqqtqv.gif]](https://img.manesht.ir/235314_4lqqtqv.gif)
دیگه ان شالله امسال سی و سه پل تون اب داشته باشه ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
پاقدم شما؟
مگه شما شیراز نشین شدی؟
سی و سه پل هم که ما نداریم
هوای اصفهان کردی خانم مدیر
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - narges_r - 17 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ق.ظ
خداروشکر...
اینجا هم کلی برف اومده و داره میاد.
چندین سال بود که اینقدر که نه! کلا دیگه برف نمیامد اینجا ولی امسال هم برف زیاد اومد هم بارون.
فردا دیگه قراره برف نیاد ولی حسابی قراره هوا سرد بشه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - esisonic - 17 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۱۶ ق.ظ
کاش بازم تهران برف بیاد...
یه برف سنگین..
از اون برفا که سالای ۷۲ ، ۷۳ میومد...
از اون برفا که تا زانو میرفتی توش... وقتی راه میرفتی یخ میکردی ... ولی کلی کیف داشت
...
ای خدا...میدونم اگه آرزو کنم از آسمون پول یا همبرگر بباره با عقل جور در نمیاد...
ولی اگه آرزو کنم برف بباره جور در میاد!!
...
بچه های مانشتی...بیایین با هم آرزوکنیم تا احتمال برآورده شدنش بیشتر بشه
خدایا...
آرزو میکنم تهران ۲۰ سانت برف بیاد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۱۷ دى ۱۳۹۲ ۱۱:۱۴ ق.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: پاقدم شما؟
مگه شما شیراز نشین شدی؟
سی و سه پل هم که ما نداریم
هوای اصفهان کردی خانم مدیر ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
عه! من چرا فکر می کردم شما اصفهانی هستید؟ ببخشید گیج می زنم![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) شرمنده!
استان فارسی ها ادمهای خوبی هستن. من بهشون خیلی ارادت دارم
حالا اشکال نداره برف بیاد تخت جمشیدتون تمیز شه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elham_sh219 - 17 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ق.ظ
گاهی بر سر دوراهی های زندگی میمانیم که کدام را انتخاب کنیم:
خود را یا خدا را ؟
خدایا میدانم به من اختیار انتخاب داده ای؛
ولی کمک کن از خودم بگذرم تا بتوانم به تو برسم.
خدایا من در خودم مانده ام ...
ماندنی که سرانجامش به تباهی میرسد ...
|