|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۱۶ آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ب.ظ
ترمیم قبر حضرت رقیه(س) به دستور خود حضرت
مرحوم شیخ هاشم خراسانی در کتابش نقل کرده که یکی از علمای نجف به نام محمد علی شامی برایم نقل کرده که: «جد او مرحوم سید ابراهیم دمشقی که نسبش به سید مرتضی می رسید سه دختر داشت. شبی دختر بزرگش رقیه بنت الحسین علیه السلام را در خواب می بیند که به او فرمود: «به پدرت بگو به والی بگوید که قبرم را آب فرا گرفته و در اذیتم، بیاید قبر مرا تعمیر نماید.» دختر خواب خود را برای پدر بازگو کرد؛ اما سید از ترس آن که خواب صحیح نباشد و اهل سنت آنان را مسخره نمایند به این خواب ترتیب اثر نداد. شب دوم دختر وسطی ابراهیم همین خواب را دید و به پدر آن خواب را بازگو کرد. سید ابراهیم باز هم اعتنا نکرد. شب سوم دختر کوچک و شب چهارم سید شخصاً خواب دید که آن بانو ایشان را با عتاب خطاب کردند و فرمودند: «چرا والی را خبردار نکردی؟»
سید بیدار شد و صبح به سراغ والی شهر رفت و داستان را بازگو کرد. والی فرمان داد علماء و صلحای شهر اعم از شیعه و سنی غسل کرده لباس تمیز بپوشند و در حرم حاضر شوند. پس درب حرم شریف به دست هر کس که باز شد همان شخص، قبر را نبش کرده و تعمیر نماید. همه غسل کردند و نظافت نمودند و در حرم حاضر شدند؛ اما قفل جز به دست سید ابراهیم به دست هیچ یک از آنان باز نشد، پس کلنگ به دست گرفتند و بر زمین قبر زدند؛ اما هیچ یک از ضربات آنان بر زمین اثر نکرد؛ مگر ضربه سید ابراهیم. حرم را خلوت کردند و لحد را شکافتند؛ بدن و کفن آن بانو را صحیح و سالم یافتند؛ اما لحد را آب فرا گرفته بود سید بدن شریف را روی زانوی خود گذاشت و سه روز نگه داشت و مرتب گریه می کرد تا آن که لحد آن بانو را از پایه تعمیر نمودند. سید در اوقات نماز بدن را روی چیز تمیزی می گذاشت و بعد از نماز، آن را بر می داشت و بر زانوی خود قرار می داد. پس از سه روز لحد آماده شد و او بدن شریف را سر جای خود قرار داد. در این مدت به لطف عنایت آن بانوی خردسال، سید نه محتاج به آب و غذا شد و نیازمند تجدید وضو. مرحوم سید ابراهیم پسر نداشت پس در این هنگام دعا کرد تا خداوند به او فرزند پسر عطا کند با آنکه سن او از نود سال تجاوز کرده بود دعایش مستجاب شد و خداوند پسری به او عنایت نمود که او را سید مصطفی نام نهادند.»
به نقل از خبرگزاری مهر:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۱۶ آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۱۷ ب.ظ
زیارتنامه حضرت رقیه(س)
بسم الله الرحمن الرحیم
«السلام علیک یا سیدتنا رقیه علیک تحیة والسلام ورحمة الله وبرکاته السلام علیک یا بنت امیرالمؤمنین علی ابن ابیطالب، السلام علیک یا بنت فاطمة الزهراء سیدة نساء العالمین، السلام علیک یا بنت خدیجة الکبری ام المؤمنین و المؤمنات، السلام علیک یا بنت ولی الله، السلام علیک یا اخت ولی الله، السلام علیک یا بنت الحسین الشهید، السلام علیک ایتها الصدیقة الشهیدة، السلام علیک ایتها الرضیة المرضیة، السلام علیک ایتها التقیة النقیة، السلام علیک ایتها الزکیة الفاضلة، السلام علیک ایتها المظلومة البهیة، صلی الله علیک و علی روحک و بدنک فجعل الله منزلک و ماواک فی الجنة مع ابائک و اجدادک الطیبین الطاهرین المعصومین، السلام علیکم بما صبرتم فنعم عقبی الدار و علی الملائکه الحافین حول حرمک الشریف ورحمة الله وبرکاته وصلی الله علی سیدنا محمد وآله الطیبین الطاهرین برحمتک یا ارحم الراحمین»
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - atti joon - 16 آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ب.ظ
میدونم اسپمه.اما یه سوال.
میگن قراره رشته ای تی حذف شه صحت داره؟
واقعا دلم میسوزه اخه. اگه حذف شه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - AEM4949 - 17 آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ق.ظ
(۱۶ آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: (16 آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ب.ظ)atti joon نوشته شده توسط: میدونم اسپمه.اما یه سوال.
نفرمایید.
آی تی یکی از رشته های جدیده . مگه میشه.آی تی داره تازه تو علوم مختلف کاربرد پیدا میکنه.
مدیر جان ی سوال:
با وجود دو گرایش نرم افزار و معماری(سخت افزار) دقیقا کاربرد آی تی چیه؟
بابا کامپیوتر دو بخشه:۱_نرم افزار ۲-سخت افزار
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kati - 17 آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۵۸ ق.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ق.ظ)maneshty نوشته شده توسط:
۵ مرداد ۹۲
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
:
(۰۵ مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۰۳ ب.ظ)maneshty نوشته شده توسط: یکی از بزرگترین اشتباهاتی که مانشت با وجود آگاهی مرتکب آن شد اجازه ایجاد تاپیک گروه درسی ۹۳ بود.
توصیه:جلوی ضرر رو هر جا بگیریم،منفعته.
و بالاخره ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Donna - 17 آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۳۲ ب.ظ
من دیشب این مقتل خوانی اقدم نژاد رو شنیدم. خیلی خیلی تاثیرگذار بود برام.
پیشنهاد میکنم اگه گوش ندادین یبار گوش بدین.
صبر ایوب از کجا و این بلا------------این حسین است و این زمین کربلا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sahar121 - 17 آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۴۷ ب.ظ
از آقای اقدم نژاد ممنون و از شمام... خیلی نیاز داشتم به این حال و هوا..... اگه بازم کسی چیزی داره که حال و هوای محرم رو دوباره حس کنیم بزاره اینجا...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - banafshe - 17 آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۴۵ ب.ظ
ناراحتم
شاید کارم اشتباه بود ولی رفتار اون ها دلم رو شکسته بود
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۵۹ ب.ظ
روزی هزار بار که شکر خدا کنیم**شاید که حق آمدنش را ادا کنیم
شب های ماتم آمده باید که خویش را**آماده تا برای دو ماه عزا کنیم
امسال هم بدون تو سرزد هلال غم**کی با رخ تو دیده به این ماه وا کنیم
ما عهد کرده ایم، به هر بزم روضه ای**اول برای روز ظهورت دعا کنیم
صاحب عزا بیا که به اذن نگاه تو**در سینه باز خیمه ماتم بپا کنیم
دستی بده که سینه زن نوحه ها شود**اشکی بده که خرجی این دیده ها کنیم
اللهم عجل لولیک الفرج
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mohammad.ardeshiri - 17 آبان ۱۳۹۲ ۰۹:۰۵ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ق.ظ)aem4949 نوشته شده توسط: (16 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: (16 آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ب.ظ)atti joon نوشته شده توسط: میدونم اسپمه.اما یه سوال.
نفرمایید.
آی تی یکی از رشته های جدیده . مگه میشه.آی تی داره تازه تو علوم مختلف کاربرد پیدا میکنه.
مدیر جان ی سوال:
با وجود دو گرایش نرم افزار و معماری(سخت افزار) دقیقا کاربرد آی تی چیه؟
بابا کامپیوتر دو بخشه:۱_نرم افزار ۲-سخت افزار
این سوال سوال جالبیه
بر خلاف تفکر همه که فکر میکنن It زیر مجموعه کامپیوترو باید بگم که کامپیوتر زیر مجموعه it هست ( it ترکیب مدیریت الکترونیک و کامپیوتره)
هیچ ربطی به نرم افزار و معماری نداره که با وجود اینا باید باشه یا نباشه مثل اینه که بگی با وجود متخصص داخلی و متخصص اعصاب دندون پزشک چه بدرد میخوره
در مورد, حذفشم فکر نکنم تا ۵۰ سال آینده حذف شه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 17 آبان ۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۰۹:۰۵ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: این سوال سوال جالبیه
بر خلاف تفکر همه که فکر میکنن It زیر مجموعه کامپیوترو باید بگم که کامپیوتر زیر مجموعه it هست ( it ترکیب مدیریت الکترونیک و کامپیوتره)
هیچ ربطی به نرم افزار و معماری نداره که با وجود اینا باید باشه یا نباشه مثل اینه که بگی با وجود متخصص داخلی و متخصص اعصاب دندون پزشک چه بدرد میخوره
در مورد, حذفشم فکر نکنم تا ۵۰ سال آینده حذف شه
پس با این شرایط مکاترونیک مادر علوم مهندسی هست
قطعا کامپیوتر زیر مجموعه ای تی نیست . ای تی میان رشته ای هست مثل مهندسی پزشکی . میان رشته ای بودن به معنای ضعف نیست که برخی از دوستان باهاش مشکل دارن.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Somayeh_Y - 17 آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۱۱ ب.ظ
خدا خیر بده و رحمت کنه اطبا قدیم رو. اگه نمی فهمیدند طرف چیکار هست، یه کلام می گفتند نمیدونیم.
حالا طرف نمی فهمه درد بیمارش رو، اما موش آزمایشگاهی اش میکنه ، میفرستدش سلاخی! آخرش بازم نمی فهمه چیکارش هست. بازم از رو نمیره، یه نسخه بلند و بالا می پیچه برات. اونم با این وضعیت گرانی دارو.
هی، امان از دورهای باطل این اجتماع.
شکر کنیم نعمت سلامتی را و دعا کنیم برای شفای همه مریض ها.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - yasemi - 17 آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: پس با این شرایط مکاترونیک مادر علوم مهندسی هست
قطعا کامپیوتر زیر مجموعه ای تی نیست . ای تی میان رشته ای هست مثل مهندسی پزشکی . میان رشته ای بودن به معنای ضعف نیست که برخی از دوستان باهاش مشکل دارن.
حالا ما که شبکه می خونیم کجاش میان رشته ای ؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - tabassomesayna - 17 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۰۴ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۲۸ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: خدایا !
میگفتن پارتی بازی هست
من که به هیچ کدوم از این آدمها امید ندارم. به اندازه بقیه هم اونجا آشنا ندارم . میشه تو پارتی من بشی ؟
می دونم اگر تو بخوای به یکی خیر برسونی اگر همه عالم جمع بشن که نذارن، نمی تونن مانع خیر تو بشن
خدایا! نذار گناهای من هم مانع رسیدن خیر تو به من بشه
اصلا بذار یه جور دیگه با هم حرف بزنیم ، بذار از راهش وارد بشم ،
یا ائمه معصومین و اولیای خدا !
میشه شما پارتی من پیش خدا بشید ؟
اگر صلاح من نیست ، من این موقعیت رو نمی خوام
اما اگر این تقدیر من هست ، من تلاشم رو کردم باز بیشتر از قبل هم تلاش میکنم دیگه باقیش با شما
من دستام خالیه . هیچی ندارم . اما دلم پر از امید هست .
یا سادَتی وَ مَوالِیَّ اِنی تَوَجَّهتُ بِکُم اَئِمَّتی وَ عُدَّتی لِیَومِ فَقری وَ حاجَتی اِلَی اللّهِ وَتَوَسَّلتُ بِکُم اِلیَ اللّهِ وَاستَشفَعتُ بِکُم اِلَی اللّهِ فَاشفَعُوا لی عِندَاللّهِ وَاستَنقِذُنی مِن ذُنُوبی عِنداللّهِ فَاِنَّکُم وَسیلِتی اِلَی اللّهِ وَ بِحُبِّکُم وَ بِحُبِّکُم وَ بِقُربِکُم اَرجوُ نَجاةً مِنَ اللّهِ فَکُونُوا عِندَاللّه رَجائی یا سادَتی یا اَولِیاءَ اللّهِ صَلَّی اللّهُ عََلَیهِم اِجمَعینَ وَ لَعَنَ اللّهُ اَعداءَ اللّهِ ظالِمیهِم مِن الاَوَّلینَ وَالاخِرینَ امینَ رَبَّ العالَمینَ
چقدر جالب ...امشب داشتم این حرفا رو با خدا میزدم....
فقط کاش اگه خیر و صلاحمون نیس صبرش رو هم بهمون بده
تو دریایی و من همش فکر آب
همه چی به جر تو سرابه ، سراب
سر راه دریا نشونی بذار
واسه این دل تنگ خونه خراب
پر از خواهش و التماس چشام
میخوام هر چی میخوامو از تو بخوام
دلم مثل هر سال حاضر شده
میخوام با همین دل سراغت بیام
صدای تو از جنس آرامش
نذار حس آرامشم گم بشه
صدام کن تا قفل دلم باز بشه
صدام کن بزار عشق آغاز شه
بازم نقل لیلی و مجنون شده
تو این لحظه ها عشق آسون شده
قرار بازم مهربونی کنی
همه جا پر از عطر بارون شده
نمیدونم این قصه اسمش چیه
ولی عاشقی درد شیرینه
بجز تو دلم از همه دل برید
خدایا به جز تو امیدم کیه؟
صدای تو از جنس آرامشه
نذار حس آرامشم گم بشه
صدام کن تا قفل دلم باز بشه
صدام کن بزار عشق آغاز شه
***حس آرامش از محمد علیزاده***
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Eternal - 17 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ب.ظ
خداجونم منم پارتی میخوام . من خیلی کوچیکتر و گناهکار تر از اونی هستم که بخوام معصومین پارتی من بشن ، دوستای عزیزم برام دعا کنید فردا حداقل قلبای پاک شما پارتی من باشن پیش خدا ، فردا همه چی خوب پیش بره ....
البته خداجونم هرچی صلاح منه همون بشه ، من چیزی به زور نمیخوام.فدات شم.
التماس دعا دارم از دوستای گلم
|