تالار گفتمان مانشت
[دانلود]آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..- ۹۰(کنکور ۹۱) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶
آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[کنکوریهای بیان تو] - deledivouneh - 20 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۵۰ ق.ظ

آزمون های تسلط پارسه و سنجش سال قبل:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

با تشکر از سایت artificial.ir

آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[کنکوریهای بیان تو] - natanz - 20 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۴۰ ب.ظ

۱۰۰ درصد اول آ تی با جواب( پارسال)

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

۱۰۰ در صد دوم آی تی با جواب (پارسال)

کل آزمون های موسسه عصر دانش

RE: آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[کنکوریهای بیان تو] - Mile Stone - 21 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۴۹ ب.ظ

و

آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[کنکوریهای بیان تو] - elahe89 - 25 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۲۱ ق.ظ

(۲۴ بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۴۶ ب.ظ)YASERJVANI نوشته شده توسط:  با سلام
دوستانکسی سوالات ازمون های سراسری سالهای گذشته رو داره بزاره
خداا خیرتون بده

سلام . چه رشته ای؟
سوالات کنکور IT:
کنکور ۸۸:

کنکور ۸۹:

کنکور ۹۰:

آپلود آزمونهای آزمایشی پارسه-ماهان-مهستان-سنجش و..[ویژه کنکور ۹۱] - fatima1537 - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۲۳ ب.ظ

تاپیک بسته شد.
پاسخنامه ۱۰۰% دوم پارسه

دانلود سوالات آزمون ۲۵ درصد دوم پارسه سال ۹۰+پاسخنامه ۱۰۰ درصد دوم - MSZ - 02 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۵۲ ب.ظ

سلام
متاسفانه من نتونستم پاسخنامه آزمون ۱۰۰% دوم پارسه مربوط به رشته آی تی رو تو تاپیک مربوطه پیدا کنم
برا همینم این تاپیک رو ایجاد کردم و از دوستانی که این پاسخنامه رو دارن خواهش میکنم که در صورت امکان این پاسخنامه رو آپلود کنن

از همه ممنونم
ضمنا سال نو رو به همه عزیزان مانشتی تبریک میگم و امیدوارم امسال سال شادی ها و موفقیت ها باشه

RE: پاسخنامه ۱۰۰% دوم پارسه - آی تی - سال ۹۰ - MSZ - 05 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ ب.ظ

تونستم پیداش کنم
اینجا آپلودش میکنم، اگر مدیرای محترم تشخیص دادن، میتونن تو تاپیک مربوطه هم آپلودش کنن چون اونجا این فایل قرار نداره

پاسخنامه آزمون ۱۰۰% دوم پارسه - آی تی

دانلود سوالات آزمون ۲۵ درصد دوم پارسه سال ۱۳۹۰ - lzohreh - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۲ ب.ظ

سلام از دوستان کسی میتونه آزمون آزمایشی ۲۵ % دوم پارسه ( کامپیوتر ) سال ۹۰ رو آپلود کنه . با تشکر

RE: درخواست آزمون ۲۵ درصد دوم پارسه سال ۱۳۹۰ - unique_as14 - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۰۷ ب.ظ

زبان / ریاضی / مشترک

[attachment=5129]

تخصصی

[attachment=5130]

RE: درخواست آزمون ۲۵ درصد دوم پارسه سال ۱۳۹۰ - lzohreh - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۴۰ ب.ظ

(۲۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۰۷ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:  زبان / ریاضی / مشترک

تخصصی

مرسی به خاطر کمکتون اما این آزمون برای سال ۹۱ من منظورم سال قبلش بود.

RE: درخواست آزمون ۲۵ درصد دوم پارسه سال ۱۳۹۰ - **sara** - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۰۱ ب.ظ

آزمون COMPUTER پارسه ۲۵% دوم:

+پاسخ تشریحی:

آزمون IT پارسه ۲۵% دوم:

+پاسخ تشریحی:

اصلاح شد.

RE: درخواست آزمون ۲۵ درصد دوم پارسه سال ۱۳۹۰ - lzohreh - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۱ ب.ظ

(۲۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۰۱ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط:  آزمون COMPUTER پارسه ۲۵% دوم:

+پاسخ تشریحی:

آزمون IT پارسه ۲۵% دوم:

+پاسخ تشریحی:

واقعا ممنون به خاطر کمکتون اما لینک پاسخ تشریحی کامپیوتر حذف شده است میشه لطف اصلاح کنید.

RE: درخواست آزمون ۲۵ درصد دوم پارسه سال ۱۳۹۰ - **sara** - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۱ ب.ظ

(۲۵ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۱ ب.ظ)lzohreh نوشته شده توسط:  واقعا ممنون به خاطر کمکتون اما لینک پاسخ تشریحی کامپیوتر حذف شده است میشه لطف اصلاح کنید.
خواهش می کنم
لینک مدیافایر اصلاح شد.
از این لینک ۴shared هم می تونید دانلود کنید: