سوال درباره دفترچه و ازمون و ثبت نام کنکور ارشد ۹۱ - نسخهی قابل چاپ |
خیلی فوری:سوال درباره دفترچه کنکور ۹۱ - hesampersian - 22 آبان ۱۳۹۰ ۰۴:۳۳ ب.ظ
یه سوال اگر گزینه "علاقمند به شرکت در گزینشِ رشته های تحصیلی دانشگاه پیام نور و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی می باشم" را انتخاب کنیم و اگر در اینها قبول بشیم و جواب اصلی کنکور هم بیاد اونجا هم مجاز باشیم تکلیف چیه ؟! آخه من یادم پارسال جواب علاقمندی خیلی زودتر اومد ! |
RE: خیلی فوری:سوال درباره دفترچه کنکور ۹۱ - Fardad-A - 22 آبان ۱۳۹۰ ۰۴:۴۶ ب.ظ
(۲۲ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۱۶ ب.ظ)ali.alhambra نوشته شده توسط:اگه توضیح همینهمعقول اینه که خالی بمونه. کسی که فارغ التحصیل نشده فقط میتونه بگه حداکثر تا فلان تاریخ فارغ میشم ولی تاریخ دقیق نمیتونه بده.(22 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۴۳ ق.ظ)ali007 نوشته شده توسط: بنظر خودم منی که هنوز فارغ تحصیل نشدم منطقی اینه که سفید بزارم... |
RE: خیلی فوری:سوال درباره دفترچه کنکور ۹۱ - Fardad-A - 22 آبان ۱۳۹۰ ۰۴:۴۹ ب.ظ
(۲۲ آبان ۱۳۹۰ ۰۴:۳۳ ب.ظ)hesampersian نوشته شده توسط: یه سوال اگر گزینه "علاقمند به شرکت در گزینشِ رشته های تحصیلی دانشگاه پیام نور و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی می باشم" را انتخاب کنیم و اگر در اینها قبول بشیم و جواب اصلی کنکور هم بیاد اونجا هم مجاز باشیم تکلیف چیه ؟! تا جایی که من میدونم\ قبولی شما بر اساس انتخاب رشته تون هست. بنابراین اگه هر دو تا را مجاز بشید بترتیب انتخاب رشته تون از اولین انتخاب شروع میشه و هر جا قبل از شما پر نشده باشه قبول میشید. پیام نور و غیر انتفاعی هم کد رشته محل دارند و در فرم انتخاب رشته وارد میکنید. |
خیلی فوری:سوال درباره دفترچه کنکور ۹۱ - hesampersian - 22 آبان ۱۳۹۰ ۰۴:۵۶ ب.ظ
پس موقع انتخاب رشته اگر مجاز باشیم جفتشونو همزمان میشه برای انتخاب رشته پر کرد؟ |
منظور از معدل ۴-۰ در فرم ثبت نام ارشد؟ - pos - 22 آبان ۱۳۹۰ ۰۵:۴۶ ب.ظ
فکر کنم برای اتباع خارجی باشه. اگر اشتباه نکنم سیستم نمره دهی همه کشورها یکسان نیست واسه همین وقتی می خواین اپلای کنین هم باید نمره هاتون تبدیل بشه. یکجورایی همان معدل الف و ... هست |
RE: سوال: شرکت مجدد در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۱ - SORUSH - 22 آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۵۲ ب.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۰۲ ق.ظ)genral نوشته شده توسط: با سلام خدمت دوستان محترم مانشتی بله، اگر ۴ ماه از زمان انصراف شما نگذشته باشه و بیش از دو ترم در دانشگاه اول یعنی ارشد آزاد درس نخونده باشی مشکلی نداره و میتونی ثبت نام کنی. در غیر این صورت باید برین خدمت رو تموم کنین بعد ادامه تحصیل بدین برای اطمینان بیشتر هم میتونی به نظام وظیفه مرکزی رفته و با مشاوراش صحبت کنی یا اداره نظام وظیفه مراکز استانها. |
RE: سوال: شرکت مجدد در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۱ - genral - 22 آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۴۰ ب.ظ
(۲۲ آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۵۲ ب.ظ)SORUSH نوشته شده توسط:یاشاسین(21 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۰۲ ق.ظ)genral نوشته شده توسط: با سلام خدمت دوستان محترم مانشتی خیلی خیلی ممنون |
[سوال]تفاوت ارشد ۹۱ با سال های قبل - mamat - 22 آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۳۹ ب.ظ
دوستان یک اطلاعی راجع به تعداد سوالات IT: سال ۸۹ تعداد سوال ۱۱۰ زمان برای پاسخگویی ۱۸۰ دقیقه سال ۹۰ تعداد سوال ۹۰ زمان برای پاسخگویی ۱۸۰ دقیقه سال ۹۱ ...!!! |
یه مورد عجیب - ahmad8726 - 23 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۱۹ ق.ظ
حتی بعد از کنکور هم میشه معدل رو اصلاح کرد امسال که اینطور بود . |
کمک در ثبت نام کارشناسی ارشد بند ۲۲ - mhhojati - 23 آبان ۱۳۹۰ ۰۵:۴۶ ب.ظ
سلام دوستان برای ثبت نام کارشناسی ارشد در بند ۲۲ نوشته( سال و ماه اخذ مدرک کارشناسی) ولی من هنوز فارغ التحصیل نشدم و برای ثبت نام( بند دانشجویان سال آخر که حداکثر تا تاریخ ۳۱/۶/۹۱ فارغ التحصیل می شوند )علامت زدم حالا قسمت ۲۲ را چی بنویسم؟ همین ۶/۹۱ بنویسم خوبه؟ |
RE: کمک در ثبت نام کارشناسی ارشد بند ۲۲ - homa - 23 آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۵۵ ب.ظ
اره دوست عزیز همون رو باید بنویسی ۹۱/۶ |
کمک در ثبت نام کارشناسی ارشد بند ۲۲ - NavidEmami - 23 آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۵۷ ب.ظ
دانشجوهای سال آخر که تا تاریخ ۳۱ شهریور ۹۱ فارق التحصیل میشن باید همین تاریخ رو توی بند ۲۲ ذکر کنند. من هن همین کارو کردم. |
فوری فوری لطفا کمک کنید - mormak - 23 آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۱۹ ب.ظ
سلام من الان میخوام ثبت نام کنم اما سایت بالا نمیاد دیروزم بالا نمیومد اشکال از اینترنت منه یا کل کشور همین جوریه؟ یا سایت شلوغه؟ جراین چیه؟ |
RE: فوری فوری لطفا کمک کنید - Masoud05 - 23 آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۲۲ ب.ظ
(۲۳ آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۱۹ ب.ظ)mormak نوشته شده توسط: سلام من الان میخوام ثبت نام کنم اما سایت بالا نمیاد دیروزم بالا نمیومد اشکال از اینترنت منه یا کل کشور همین جوریه؟ یا سایت شلوغه؟ جراین چیه؟ سایت بالا نمیاد . اصلا نگران نباش در حالت عادی تا ۲ روز دیگه هم وقت داری اما مطمئن باش این مدت تمدید میشه |
شمسی پور جزء کدام دسته است؟ - pos - 23 آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۳۶ ب.ظ
در لیست دانشگاه محل تحصیل در سایت سنجش عناوین زیر موجوده. شمسی پور جزء کدامش میشه؟ - اموزشکده های فنی وحرفه ای وابسته به دانشگاه فنی حرفه ای - اموزشکده های فنی وابسته به وزارت اموزش وپرورش - دانشگاه فنی وحرفه ای متشکز |