اعلام نتایج کنکور ارشد ۹۵ در روز دوشنبه ۸ شهریور ماه - نسخهی قابل چاپ |
اعلام نتایج کنکور ارشد ۹۵ در روز دوشنبه ۸ شهریور ماه - edward71 - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۰ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۴۲ ب.ظ)balghoor نوشته شده توسط:هواخواهتم یه سر و گردن از ما بالاتری(08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۴۱ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۳۸ ب.ظ)balghoor نوشته شده توسط:یه بیو از خودت بده، رتبه چند چه رشته ای چه گرایشی ؟ لیسانسو کجا بودی ؟(08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۳۶ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۳۴ ب.ظ)balghoor نوشته شده توسط: مرددددددددددددددددددددددددووووووووووووووووووووووووودددددددددددددددددددد (فدا سرررررررررت |
اعلام نتایج کنکور ارشد ۹۵ در روز دوشنبه ۸ شهریور ماه - balghoor - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۱ ب.ظ
والا ما روزانه ها رو گذاشتیم بودیم برای دوستان مجرد و کسانی که شغل و دغدغه ی کاری ندارن و فقط همه ی فکر و ذکرشون درس خوندن باشه ! حالا شما دوستان مجرد هم لطف کنید شبانه ها و مجازی و اینا رو تشریف نبرید که تکمیل ظرفیت جا برای ما باز باشه با تشکر |
اعلام نتایج کنکور ارشد ۹۵ در روز دوشنبه ۸ شهریور ماه - nazila_asl - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۳ ب.ظ
۱۵۰۰ هوش کجارومیاره؟ |
RE: اعلام نتایج کنکور ارشد ۹۵ در روز دوشنبه ۸ شهریور ماه - balghoor - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۳ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۰ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط: هواخواهتم یه سر و گردن از ما بالاتری بابا خوب چیکار کنم!!!! نه کار میذاره درست درس بخونیم ! نه زندگی و و نه خواااااابببب!!! خودت چند شدی؟!! |
اعلام نتایج کنکور ارشد ۹۵ در روز دوشنبه ۸ شهریور ماه - sama108 - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۴ ب.ظ
سلام دانشگاه خواجه نصیر برای دختران شبانه خوابگاه میده؟ |
اعلام نتایج کنکور ارشد ۹۵ در روز دوشنبه ۸ شهریور ماه - edward71 - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۷ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۳ ب.ظ)balghoor نوشته شده توسط:باز مال تو جای روم به دیوار داره، مال من همونم نداره، ۶۰۰۰ و اندی تجارت و ۸۰۰۰ شبکه و ۲۰۰۰ هوش(08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۰ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط: هواخواهتم یه سر و گردن از ما بالاتری |
RE: اعلام نتایج کنکور ارشد ۹۵ در روز دوشنبه ۸ شهریور ماه - khordad.girl - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۷ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۴ ب.ظ)sama108 نوشته شده توسط: سلام سلام به سختی ۱ ماه اول باید قیدش رو بزنید اگه بدن از آبان به بعد |
RE: اعلام نتایج کنکور ارشد ۹۵ در روز دوشنبه ۸ شهریور ماه - MLMSecurity - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۸ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۳۴ ب.ظ)balghoor نوشته شده توسط: مرددددددددددددددددددددددددووووووووووووووووووووووووودددددددددددددددددددد ( فدای سرت (۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۷ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۴ ب.ظ)sama108 نوشته شده توسط: سلام برا روزانه چی؟ خوابگاه میدن؟ |
اعلام نتایج کنکور ارشد ۹۵ در روز دوشنبه ۸ شهریور ماه - edward71 - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۹ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۴ ب.ظ)sama108 نوشته شده توسط: سلامواسه دخترا اکثر دانشگاه ها میدن البته شاید با اعمال شاقه باشه |
RE: اعلام نتایج کنکور ارشد ۹۵ در روز دوشنبه ۸ شهریور ماه - sama108 - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۰۰ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۷ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۴ ب.ظ)sama108 نوشته شده توسط: سلام ممنون خودگردان منظورتون هست یا برای خود دانشگاهه؟ خودگردان چطور هست؟ |
RE: اعلام نتایج کنکور ارشد ۹۵ در روز دوشنبه ۸ شهریور ماه - khordad.girl - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۰۱ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۸ ب.ظ)MLMSecurity نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۳۴ ب.ظ)balghoor نوشته شده توسط: مرددددددددددددددددددددددددووووووووووووووووووووووووودددددددددددددددددددد ( آره روزانه میده |
RE: اعلام نتایج کنکور ارشد ۹۵ در روز دوشنبه ۸ شهریور ماه - balghoor - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۰۲ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۷ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۳ ب.ظ)balghoor نوشته شده توسط:باز مال تو جای روم به دیوار داره، مال من همونم نداره، ۶۰۰۰ و اندی تجارت و ۸۰۰۰ شبکه و ۲۰۰۰ هوش(08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۰ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط: هواخواهتم یه سر و گردن از ما بالاتری پیشنهاد میکنم دیگه با بچه درس خونها نپر!!!! خدا رو چه دیدی! شاید تکمیل ظرفیت جفتمون قبول شدیم! |
RE: اعلام نتایج کنکور ارشد ۹۵ در روز دوشنبه ۸ شهریور ماه - khordad.girl - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۰۲ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۰۰ ب.ظ)sama108 نوشته شده توسط:نه اگر جا داشته باشه توی خوابگاه خود دانشگاه ولی خودگردان ها وضعیت خوبی ندارن حداقل خودگرانی ک نصیر معرفیمیکنه خوب نیس .جاهای دیگه رو سربزنین(08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۷ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۴ ب.ظ)sama108 نوشته شده توسط: سلام |
اعلام نتایج کنکور ارشد ۹۵ در روز دوشنبه ۸ شهریور ماه - edward71 - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۰۳ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۰۲ ب.ظ)balghoor نوشته شده توسط:حالا شاید تو آوردی ، من که چشمم آب نمیخوره(08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۷ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۳ ب.ظ)balghoor نوشته شده توسط:باز مال تو جای روم به دیوار داره، مال من همونم نداره، ۶۰۰۰ و اندی تجارت و ۸۰۰۰ شبکه و ۲۰۰۰ هوش(08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۰ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط: هواخواهتم یه سر و گردن از ما بالاتری |
RE: اعلام نتایج کنکور ارشد ۹۵ در روز دوشنبه ۸ شهریور ماه - balghoor - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۰۵ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۰۳ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط:ای ایشالا خدا از زبونت بشنوه بزنه امیرکبیر مجازی قبول شیم!!!!!(08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۰۲ ب.ظ)balghoor نوشته شده توسط:حالا شاید تو آوردی ، من که چشمم آب نمیخوره(08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۷ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۳ ب.ظ)balghoor نوشته شده توسط:باز مال تو جای روم به دیوار داره، مال من همونم نداره، ۶۰۰۰ و اندی تجارت و ۸۰۰۰ شبکه و ۲۰۰۰ هوش(08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۰ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط: هواخواهتم یه سر و گردن از ما بالاتری اووووپپپپسسسسس چه شود!! |