![]() |
بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - نسخهی قابل چاپ |
بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - Densike - 14 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ
(۱۶ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۴۶ ب.ظ)Mahyar.ghi نوشته شده توسط:کتاب های مدرسان همه مزخرف هستن به جز الگوریتم که واقعا عالیه(16 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۳۳ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط:به نظر من که اصلا این ازمونای مسخره نمیتونه ملاک باشه فقط بهونه خوبیه که بتونیم سرفصلارو تموم کنیم!!! از مدرسان فقط کتاب مهندسی نرم افزارش بدرد می خوره بقیه تقریبا افسایدن!!!سوالاشو بیشتر تستای کتابای خودشون میدن!!!ینی کسی که پکشو داره اگه فقط بشینه تستاشو بخونه تقریبا هر درس ۳۰درصدی میزنه!!!!!(16 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۱۷ ب.ظ)Mahyar.ghi نوشته شده توسط:(16 آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۴۳ ب.ظ)sa.ghasemi نوشته شده توسط: من از ازمون های مدرسان راضی نیستم چون از قسمت هایی سوال میدن که تو کنور بدرد نمیخوره من ای تی هستش رشته ام تعداد شرکت کننده تو رشته ی ما تو ازمون های مدرسان شریف ۱۵۴۵ نفر هستش و امروز که ازمون دوم بود گسسته از سر فصل نداده بوددندر کل کیفیت سوالای این ازمون بهتر از قبل بود اما منم با نظرش شما موافقم مثلا توی طراحی الگوریتم از قسمتایی مثه الگوریتمای کروسکال و دایجسترا که خیلیم مهمن اصن سوال نداده بودن!!!!!!!!!! راجبه سوال های آی تی ... پایگاه داده سوال ها مزخرف محض هستن ... همینطور الگوریتم و داده تنها طراحی که وقت میزاره و سوال طرح میکنه و واقعا نونش حلال باشه طراح گسسته هست |
بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - Mahyar.ghi - 14 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۵۰ ب.ظ
و البته مهندسی نرم افزار مدرسانم انصافا حرف نداره بهترینه... |
بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - سارا رجب زاده - ۲۶ دى ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ب.ظ
سلام بچه ها آزمون جامع ها در چه حالیه؟ رتبه هاتون خوب میشه؟ |
RE: بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - Mahyar.ghi - 26 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ب.ظ)سارا رجب زاده نوشته شده توسط: سلام بچه ها آزمون جامع ها در چه حالیه؟ رتبه هاتون خوب میشه؟نه والا من که از تابستون خوندم ولی.... ![]() ![]() |
بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - NP-Cσмρℓєтє - ۲۶ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ب.ظ)Mahyar.ghi نوشته شده توسط:(26 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ب.ظ)سارا رجب زاده نوشته شده توسط: سلام بچه ها آزمون جامع ها در چه حالیه؟ رتبه هاتون خوب میشه؟نه والا من که از تابستون خوندم ولی.... کاملاً موافقم , برای کامپیوتر هم دقیقاً همینطوریه! من اصلاً راضی نیستم |
RE: بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - MR.oracle - 26 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ب.ظ
بزرگترین اشتباه ثبت نام مدرسان بود..سوالارو با ابهام اشکال میدن که سختش کنن..فقط وقت حروم کردنه.. |
RE: بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - همیلا - ۲۶ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب.ظ
ساختمان داده ضد حال بود سوال اول معماری درست حل کرده ایا؟؟؟؟؟؟؟؟ |
Re: RE: بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - MR.oracle - 26 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب.ظ)همیلا نوشته شده توسط: ساختمان داده ضد حال بودنه اشتباست.اگه ۵بشه ۶رجیستر کم میاره نمیدونم اینو روچه حساب حل کرده سوال ۱۱۵ درست حل کرده؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - Densike - 26 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ب.ظ
من بالاخره ۱ شدم((: |
بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - NP-Cσмρℓєтє - ۲۶ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ب.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ب.ظ)MR.oracle نوشته شده توسط:(26 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب.ظ)همیلا نوشته شده توسط: ساختمان داده ضد حال بودنه اشتباست.اگه ۵بشه ۶رجیستر کم میاره نمیدونم اینو روچه حساب حل کرده منم نتونستم این سوالو هضم کنم!!!! |
بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - Densike - 26 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ب.ظ
من الان با گوشی هستم وگرنه توضیح میدادم الگوریتمشو خلاصه بگم اینه که این نقطه رو به نقاط چند ضلعی وصل میکنیم زوایا رو بررسی میکنیم |
بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - dokhtare payiz - 27 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ق.ظ
مشترکا رو هر چقد زور میزنم از ۱۳% بیشتر نمیشه این بار که منفی زدم! البته ۹ تا بیشتر نزده بودم |
RE: بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - همیلا - ۲۷ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۴۲ ق.ظ
(۲۶ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ب.ظ)MR.oracle نوشته شده توسط:(26 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب.ظ)همیلا نوشته شده توسط: ساختمان داده ضد حال بودنه اشتباست.اگه ۵بشه ۶رجیستر کم میاره نمیدونم اینو روچه حساب حل کرده اخه تو فرمول اصلی x ,y نداریم که |
بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - kefsan - 27 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ ب.ظ
به نظر من سوالا ساختمانش خیلی خوب بودن که. معماری هم درسته امتحان کنین. بچه ها کدوم یکیتون هوش این؟ این سوال منو جواب بدین پلییییییییییز: توی موردهای زیر کدوم یکی قابل یکسان سازی نیست و چرا؟ F(G©,c,a) ba F(a,(G(m),(G(b)) -a F(G(N),G(a,b)) ba F(a,G(m,G(a))) -b به نظر من این ازمون سوالا ریاضی مهندسیش سخت بوووووود. |
بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - دیبا مدرس - ۲۷ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ب.ظ
من خیلی از آزمون های مدرسان راضی نیستم. مثلن سوال ۵۵ مهندسی کامپیوتر گزینه الف و پ میتونن باهم برابر باشن!! و سوال ۵۹ به نظر من غلط حل شده و یا سوال ۱۰۱ که اشتباه چاپی داره باعث میشه جواب درست به دست نیاد. و یا حتی سوال ۹۹ که اصلن یال gh تو گزینه ۱ نیست. راستی یه سوال , سوال۹۲ چرا G1 رو گفته LL1 هست؟ مگه first A= first B نیست؟؟ |