خواندن دسته جمعی انفورماتیک پزشکی - سال ۹۱ (کنکور ۹۲) - نسخهی قابل چاپ |
کنکور انفورماتیک پزشکی - jameshenas - 25 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۴۷ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۳۶ ب.ظ)saho نوشته شده توسط: کنکور فقط تهران برگزارمیشه؟نه فکر نمیکنم فقط تهران باشه...دفترچه رو دانلود کنین و با دقت بخونین... |
RE: کنکور انفورماتیک پزشکی - saho - 25 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۵۵ ب.ظ
منظورش از سهمیه استعداد درخشان همون ده درصد اول هر رشتست؟ |
کنکور انفورماتیک پزشکی - sahar121 - 25 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۲ ب.ظ
هیچکی نمیتونه حتی یه راهنمایی برای سوالم داشته باشه !!! اگه پرسش و پاسخه،ماها که هم سن وسالیم و شرایط درسیمون شباهتی هرچند کم داره میتونه راهنمایی ها به عنوان یه راهی برای تصمیم باشه! واقعا که . |
خواندن دسته جمعی انفورماتیک پزشکی - H3NGAM3H - 26 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۲۱ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ق.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط: زمان آزمونش دقیقا" همزمان با کنکوره آزاده؟توی دفترچه نوشته بود ۹ و ۱۰ خرداد در نوبت صبح و بعد از ظهر اما زمان دقیقش زمان توزیع کارت مشخص میشه که اوایل خرداد ماه است . |
کنکور انفورماتیک پزشکی - H3NGAM3H - 26 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۲۶ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ق.ظ)sahar121 نوشته شده توسط: من لیسانس نرم افزار دارم مثل اکثر شماها و کنکور امسالم حدود ۷ ماهی خوندم به طور کامل.اما میدونم احتمالش هست که دولتی روزانه قبول نشم امسال!دوست عزیز من صرفا نظر خودم رو بهتون میدم تصمیم گیری با خودتونه شما برای قبولی توی در دانشگاه آزاد شانس بیشتری رو دارید، یعنی به نظر من حتما قبول میشید حداقل توی شهر ما که اینطوری هست .چون سوالاش آسونتره اما با توجه به ظرفیت پایین انفورماتیک پزشکی به نسبت تلاشتون ممکن هست نتیجه بگیرید یا نگیرید ! یعنی یه جورایی ریسکه مگر اینکه علاقه تون به این رشته باعث بشه براش تلاش زیادی بکنید خودم چون دانشگاه آزاد ثبت نام نکردم مشکلی با این قضیه ندارم و اینو یه فرصت برای خودم میدونم که در کنارش چیزی رو از دست نمیدم اون مساله همزمانی هم که میگید بدترین نوعش برای دانشجویان پیام نور پیش اومده که درصد زیادیشون ، کنکور آزاد و علوم پزشکی رو به علت تداخل امتحاناتاشون با این تاریخ از دست میدن پیروز باشید . |
کنکور انفورماتیک پزشکی - saharrost - 26 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۱۹ ب.ظ
سلام برای ثبت نام مدرک تحصیلی حتماباید فرستاده بشه ؟من فارغ التحصیل هستم ولی هنوز مدرک ندارم و شهرمحل تحصیلم هم دوره والان نمیتونم برای گرفتن مدرک یا گواهی مراجعه کنم.لطفا هرچه سریعتر راهنمایی کنین ممنون |
RE: خواندن دسته جمعی انفورماتیک پزشکی - mahua - 26 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۳۷ ب.ظ
زمان ثبت نام تا ۱۲ اسفنده و کنکورش زیاد سخت نیست ولی پذیرشش خیلی کمه |
RE: کنکور انفورماتیک پزشکی - raha0067 - 26 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۱۸ ب.ظ
[b]سلام بچه ها وقت همگی بخیر.... میگم برا قبولی با رتبه خوب ۳ماه خوب خوندن کفایت میکنه...با توجه به اینکه من تازه میخوام شروع کنم، پایه قوی ندارم....؟؟؟ و اینکه به نظرتون برا شروع از کدوم درس ها شروع کنم بهتره؟؟؟[/b] |
کنکور انفورماتیک پزشکی - nina69 - 26 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۰۴ ب.ظ
راستش من فکر میکنم اگه مدیران سایت از دوستان که قبلا واسه این رشته خونده بودند و نتیجه گرفتند اطلاعی از اونا بخوان یه کم اطلاعات دقیقتری در اختیار ما قرار بدند چون خیلی از زوایای این رشته واسه ما مبهم مخصوصا منابع |
RE: کنکور انفورماتیک پزشکی - r_dana - 26 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۲۶ ب.ظ
منم دقیقا با sahar121 موافقم منم ازاد شرکت کردم و میترسم این ازمونا با هم بیفتن و من برم منابع ازمون انفورماتیکم تهیه کنم و بخونم ولی نتونم شرکت کنم. واقعا ادم میمونه چیکاره کنه اولویت رو بزاره واسه ازاد یا واسه انفورماتیک؟؟؟ |
کنکور انفورماتیک پزشکی - IT86 - 26 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۱۸ ب.ظ
دوستان من پارسال هم آزاد کنکور دادم هم انفورماتیک و هیچ تداخل زمانی نداشتن |
RE: کنکور انفورماتیک پزشکی - Aurora - 27 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۱۵ ق.ظ
ولی پاسال زمان کنکور ازاد و انفورماتیک فرق داشت. ازاد اردیبهشت بود و انفورماتیک تیرماه. |
کنکور انفورماتیک پزشکی - radrad - 27 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ب.ظ
دوستان منم ازاد ثبت نام کردم و خیلی دوست دارم انفورماتیک ثبت نام کنم حالا چه کار کنم؟؟؟ امتحاناتشون تو یه روزه؟؟ به نظرتون زمانش تغییر نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ثبت نام کنم؟ |
RE: کنکور انفورماتیک پزشکی - adele_69 - 27 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۲۱ ب.ظ
بچه ها بازار کارش چه جوریه؟ |
RE: کنکور انفورماتیک پزشکی - delta - 27 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۲۴ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ب.ظ)radrad نوشته شده توسط: دوستان منم ازاد ثبت نام کردم و خیلی دوست دارم انفورماتیک ثبت نام کنم حالا چه کار کنم؟؟؟ به علت انتخابات ازمون زودتر برگزار میش سال پیش اول تیر برگزار شد (۲۷ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۶ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: سلام. مدرکی که توش معدل نوشته شده کفایت میکن |