|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Somayeh_Y - 25 تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۳۲ ب.ظ
آدما وقتی پیر و پیرتر میشن، توانایی های جسمی شون کم و کمتر میشه. دلشون هم نازک و نازک تر میشه. اگه مریض بشن و به قول خودشون زمین گیر، اگه برای انجام معمولی ترین کارهای روزمره شون به کس دیگه ای احتیاج داشته باشند، اون موقع است که احساس می کنند سربار هستند.
برا همینه که میگن از خدا خواستیم تا موقعی که عزیز هستیم و سرپا عمرمون به این دنیا باشه.
اگه پدربزرگ و مادربزرگ تون فوت کردند، خدا رحمت شون کنه، اگه در قید حیات هستند و سلامت، خدا طول عمر بده و صحت و سلامت. اما اگه در بستر بیماری هستند یادمون باشه این یه آزمایشه هم برای اونا و هم برای ما جوون ترها.
وقتی یک لیوان آب میدی دست شون، شاید از نظر تو خیلی مهم نباشه که چطوری این کارو انجام بدی ولی اونا به ریز حرکات و حتی لحن صدات دقت دارند. مواظب دل های نازک شون باشیم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - abraham - 25 تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۳۰ ب.ظ
برو پارتی بگیر مگو پارتی چیست که سرمایه مفتی ایست پارتی.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 25 تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۳۷ ب.ظ
باز ملت گیر دادن به ربنای شجریان.
آدم روزه دار گرسنه و تشنه پنج دقیقه قبل از اذون فقط میخاد شیرجه بره تو سفره غذا. به جای شجریان شماعی زاده هم بیاد واسش ربنا بخونه نمیفهمه!
این ادا اصولا مال روزه خواراست.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sun-shine - 25 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۰۹ ب.ظ
(۲۵ تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۳۷ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: باز ملت گیر دادن به ربنای شجریان.
آدم روزه دار گرسنه و تشنه پنج دقیقه قبل از اذون فقط میخاد شیرجه بره تو سفره غذا. به جای شجریان شماعی زاده هم بیاد واسش ربنا بخونه نمیفهمه!
ولی خدایش ماه رمضان با صدای شجریان یه چیز دیگه اس بخصوص چون آدمو یاد خاطرات گذشته اش میندازه.
.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - x86 - 25 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۱ ب.ظ
ای کاش منم مادرمو
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
دوست داشتم...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - One Minute - 25 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ب.ظ
ای کاش ما هم یکی رو داشتیم که سایه ـش بالا سرمون باشه ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - IT.setareh91 - 26 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۰ ق.ظ
خداوندادقیق یادم نیست آخرین بار کی خود را پیدا کردم …
اما خوب یادم هست هرگاه که گم شدم، دستم در دست تو نبود … !
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Pakzad - 26 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ق.ظ
دیشب یه اس ام اس اومد با این مضمون مشترک گرامی،شما در جشنواره بهاری ایرانسل برنده ۱ دستگاه ال ای دی ۴۷ اینچ ال جی شدید ،جهت دریافت جایزه مشخصات به همراه ادرس دقیق منزل خود را به شماره ۰۹۳۰۱۵۴۸۰۰۶ ارسال نمایید و منتظر جواب بمانید.
ایرانسل
چون من تو هیچ مسابقه ای شرکت نکردم تعجب کردم تصمیم گرقتم تو نت سرچ کردم که متوجه شدم که یه کلاه برداری به شیوه جدید هست توضیحاتش در این لینک مطالعه کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - good-wishes - 26 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ق.ظ
(۲۶ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ق.ظ)Pakzad نوشته شده توسط: دیشب یه اس ام اس اومد با این مضمون مشترک گرامی،شما در جشنواره بهاری ایرانسل برنده ۱ دستگاه ال ای دی ۴۷ اینچ ال جی شدید ،جهت دریافت جایزه مشخصات به همراه ادرس دقیق منزل خود را به شماره ۰۹۳۰۱۵۴۸۰۰۶ ارسال نمایید و منتظر جواب بمانید.
ایرانسل
چون من تو هیچ مسابقه ای شرکت نکردم تعجب کردم تصمیم گرقتم تو نت سرچ کردم که متوجه شدم که یه کلاه برداری به شیوه جدید هست توضیحاتش در این لینک مطالعه کنید.
اصلا همین قدر که برای گرفتن مشخصات یه شماره عادی اعلام کرده خودش مشخصه که کلاهبرداری هست. حتما شماره ای که ازش فرستاد ه هم همینقدر ناشیانه بوده !
آدم از کار بعضی ها میمونه واقعا !!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - aatwo - 26 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۹ ق.ظ
(دیگه حوصله اعتراض ندارم ترجیح میدم براش دعا کنم به راه راست بیاد)
امشب این حرفه دله من بوددددددددددددددددد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - neilabak - 26 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ق.ظ
دندونم داره میکشه منو...
پروژه هام مونده ....
حال درس خوندن ندارم...
حال روزه هم ندارم ...
حال هیچی رو ندارم این روزا .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Breeze - 26 تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۵۶ ق.ظ
(۲۵ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ب.ظ)One Minute نوشته شده توسط: ای کاش ما هم یکی رو داشتیم که سایه ـش بالا سرمون باشه ...
خدا روداری دوست عزیز ... سایه اش هم از همه سایه ها بلند تره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Eternal - 26 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۵ ق.ظ
(۲۵ تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۱ ب.ظ)arcsin نوشته شده توسط: ای کاش منم مادرمو
دوست داشتم...
بنظر من شاید خیلی از ما بیشتر از ایشون مامانمونو دوست داشته باشیم ،که همین پست گویای حرف من هست.
(۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۲۱ ب.ظ)arcsin نوشته شده توسط: کتابام فدای سرم... مادرمو چی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این پست خیلی ساده میاد ولی نشون میده که در نهایت ناراحتیتون ، باز هم به فکر مادرتون هستید.
شاید نتونیم احساساتمونو بخوبی بهشون نشون بدیم ولی مطمئنا خیلی خیلی دوستشون داریم و بنظر من ایشون هم جلو دوربین خیلی اغراق کرده.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nina69 - 26 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۲ ق.ظ
(۲۵ تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۳۷ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: از ملت گیر دادن به ربنای شجریان.
این دیکه از اون حرفا بودٍٍٍٍٍ
۱۰۰% حرفت
نفی میکنم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - simorghsimorgh - 26 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ب.ظ
ضرب المثل کاملا غلط : خواهی نشوی رسوا ، همرنگ جماعت شو
ضرب المثل درست : خواهی نشوی رسوا ، همرنگ حقیقت شو
|