تالار گفتمان مانشت
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - sixsixsix - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۴۲ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۳۹ ب.ظ)sinaaaaa نوشته شده توسط:  یه اهنگ بود توش می گفت "اضطراب و نگراااااااااااااااانیییییی"
کل اهنگش یادم نمیاد از صبح این بخش "اضطراب و نگراااااااااااااااانیییییی" دارم زمزمه می کنم Sad

من از سالی که متولد شدم دارم کنکور میدم، سنجشم ولم کنه، خدا دست بردار نیست. سوالاشم بدجور سخته ه ه ه ه

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Asemaneabi - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۴۶ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۴۲ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط:  آره جدی میگم.

از کی پرسیدی آخه؟؟؟

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - MShariati - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۵۷ ب.ظ

سلام

اگه به جای چرت و پرت گفتن (جسارت نباشه، اولین بار خود مریم خانم از این واژه استفاده کردن)، می شد برای رفع استرس یه سنگی روی سنگ گذاشت، تا الآن لااقل یه آثار باستانی تو مایه های اهرام مصر برای آیندگان ساخته بودید.

فکرشو بکنید، مثلاً اگه میشد هر کس میومد یه خط کد اضافه می کرد!Dodgy

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۰۹ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۰۸ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:  خوب میشی! Big GrinTongue

قبولت ندارمTongue

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - be_sooye_movafaghiat - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۱۲ ب.ظ

چرا نمیاد این نتایج Sad Sad

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Asemaneabi - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۲۷ ب.ظ

اقا من یک سوال دارم...

چرا بک عده از بچه های پارسال تو مصاحبه گفته اند که درصد هاشون بعد اعلام نتایج تغییر کرده و بک عده گفتند نکرده؟؟؟

بالاخره تغییر میکنه یا نه؟؟؟؟؟

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - MShariati - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۲۹ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۰۸ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:  مراقب باش زیر افکارت لهـ نشی!
ایول جمله قشنگی بود!

شما هم مراقب باش افکارت زیرت له نشن!

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - M.Amin.M - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۲۹ ب.ظ

یه سوالی، چرا شماها انقد استرس دارین ولی من هیچیم نیس؟؟؟؟HuhHuhHuhHuh

ایشالا هر چی خیره و صلاحمونه پیش بیاد.Confused

وای الان یهویی استرس گرفتم، آخیش خوب شدم.مطلبای شماهارومیخونم استرس می گیرم!!!Big Grin

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - taknamecom - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۳۱ ب.ظ

اینارو ولش کنید :دی
کسی با ۸۰۲/۱X Radius Server کار کردن؟ تو پیاده ساری تو ویندوز سرور ۲۰۰۸ مشکل دارم!!!!

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - shahabutd - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۳۱ ب.ظ

آقا نتایج اومد

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - taknamecom - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۳۳ ب.ظ

نتایج اومده ولی میترسم ببینم Sad

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - armanaaa - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۳۳ ب.ظ

نتایججججججججججججججج اومد

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - f2000 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۳۴ ب.ظ

نتایج اومد

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - IT93 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۳۴ ب.ظ

نتایج اومده انکار :

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - keywan78 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۳۵ ب.ظ

هوش ۸۹

شبکه و امنیت ۴۴