|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - narges_r - 08 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ق.ظ
مرسی
ایران برد
عجب ست نفس گیری بود ست اخر...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۰۸ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ق.ظ
ایــــــــــــــــــــــــــــــــ ولـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ، خدایا شکرتـــــــــــــــ
قهرمان ۸ دوره لیگ جهانی رو بردیم. چه کرد تیم والیبال ... به این میگن بازی به همه تبریک میگم. واقعا گل کاشتن. خدا دلشونو همیشه شاد نگه داره که ما رو خوشحال کردند!!
![[تصویر: 191081_choir.gif]](https://img.manesht.ir/191081_choir.gif)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - good-wishes - 08 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ق.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ق.ظ)narges_r نوشته شده توسط: مرسی
ایران برد
عجب ست نفس گیری بود ست اخر...
نفسم بند اومد تا ببرن. چقدر نزدیک !!!
اگر اجازه بدید من اینجا یکم جیغ بکشم چون تو خونه همه خوابن من نتونستم خوشحالی کنم
ولی عجب پدیده سرعتی بود این zaytsev همون بهتر که دو ست نبود .
تعویض ما هم خیلی به نفعمون شد خدا رو شکر.
بازی بعدی هم انشاا... ببریم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - azad_ahmadi - 08 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ق.ظ
من هم تبریک می گم به همه والیبال دوستان.
ایتالیا اگه این "ایوان" (همون مو قشنگه) رو نمی داشت تو همون ست سوم ایران برده بود!
مقداری هم مجری برنامه جو گیر شد. دیگه تحقیر کردن چرا اقای مجری؟ بازی برد و باخت داره، اما تحقیر نه!
چقدر با انگیزه هستن بچه های والیبال. این غفور رو اندازه خودم دوست دارم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - narges_r - 08 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ق.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: ولی عجب پدیده سرعتی بود این zaytsev همون بهتر که دو ست نبود .
امتیاز اور ترین بازیکن تیمشون هست و در واقع روحیه تیم هم محسوب میشه
دو ست اول که این بازیکن تو زمین نبود بازیکنها خیلی عصبی بودن!
البته من هم منظورم همون بازیکن موقشنگه بود
اسمشو بلد نیستم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - good-wishes - 08 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۳ ق.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ)narges_r نوشته شده توسط: امتیاز اور ترین بازیکن تیمشون هست و در واقع روحیه تیم هم محسوب میشه
دو ست اول که این بازیکن تو زمین نبود بازیکنها خیلی عصبی بودن!
بله مصدوم بود . خدا رو شکر که مصدومیتش برطرف شد اما به شکرانه سلامتیش باید از هونجا میرفت خونه در کنار خانواده شاد باشه نه که پاشه بیاد وسط زمین ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
دیگه از بس این گزارشگر اسمشو می برد داشتم کلافه میشدم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۰۸ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ق.ظ
چقدر سریع مربیشون قاطی می کرد و عصبانی می شد. به قول خواهرم مثل کسایی که همیشه ۲۰ می شدند یه دفعه ۱۹ می شن کلی ناراحت می شن خیلی داغ کردند از ما باختند. دیگه خیلی خوشحالم که بردیم (یعنی بردند) نمی دونم چیکار کنم ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) حالا چرا نمیریزن تو خیابون خوشحال کنن آیا ؟ (شوخی کردم البته منظورم فردا بود )
ست اخر که قلبم تو حلقم بود
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - azad_ahmadi - 08 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ق.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: دیگه خیلی خوشحالم که بردیم (یعنی بردند) نمی دونم چیکار کنم ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
شیرینی بدید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - good-wishes - 08 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ق.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: چقدر سریع مربیشون قاطی می کرد و عصبانی می شد.
من دیگه فقط بالشم رو نجوییدم !!! وگرنه بالش در ابعاد استاندارد در دست من به اندازه ۲۰ در ۳۰ مچاله شده بود ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
مربی ما خیلی خونسرد بود لجم داشت در میومد .
جالبه کار مربیشون که مدام یه چیزایی یادداشت میکرد ایـــــــــــــــــــجور مستندسازی میکرد بازی رو مربی ما با فک و صورتش بازی میکرد انشاا... تجربیات این بازی یادش بمونه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 08 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۴ ق.ظ
تبریکات فراوان برا پیروزی والیبال ایران-ایتالیا![Heart Heart](images/smilies/heart.gif) ![Heart Heart](images/smilies/heart.gif)
ایتالیا ۸دوره قهرمان جهانی بود.ولی ایران همین دقایقی پیش شکستش داد![Heart Heart](images/smilies/heart.gif)
بسیار لذت بردم خیلی زیبا بازی کرد.آفرین بهشون
خاطرات جوانی ام که تیم والیبال استانمون را راهی بازیهای کشور کردیم برام زنده شد
ولی تو مرحله بازیهای کشوری باختیم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۰۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ق.ظ
به نظر می اومد ما رو خیلی دست کم گرفته بودند. تا باشه دیگه فکر نکنن وقتی بقیه رو بردند می تونن تا اخر همه رو می ببرن مثل رفتن به جام جهانی تیم فوتبال تو استرالیا بود واسم ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
-----
(۰۸ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ق.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: (08 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: دیگه خیلی خوشحالم که بردیم (یعنی بردند) نمی دونم چیکار کنم ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
شیرینی بدید ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
بفرمایید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - narges_r - 08 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ق.ظ
اصلا انتظار نداشتم این بازی رو ببرن
قبل از شروع بازی دعا میکردم ابرومند ببازیم! ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
چقدر میچسبه بردن در چنین شرایطی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Autumn.Folio - 08 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ق.ظ
منم تبریک میگم
این تیم واقعا لیاقتش بیشتر از اینهاست تا ازش تقدیر و تشکر بشه
من حتی اگه ببازن با اینکه ناراحت میشم اما از بازیشون لذت میبرم
کاش بقیه رشته های ورزشی از این تیم و چندتا تیمهای خوبمون تو رشته های دیگه، الگوبرداری کنن.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 08 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ق.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: به نظر می اومد ما رو خیلی دست کم گرفته بودند. تا باشن دیگه فکر نکنن وقتی بقیه رو بردند می تونن تا اخر همه رو می ببرن مثل رفتن به جام جهانی تیم فوتبال تو استرالیا بود واسم ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
-----
(۰۸ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ق.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: (08 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: دیگه خیلی خوشحالم که بردیم (یعنی بردند) نمی دونم چیکار کنم ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
شیرینی بدید ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
بفرمایید
خانم انرژی دائم الغذا هستند.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۰۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۳۷ ق.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: خانم انرژی دائم الغذا هستند. ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
ماشالله در کار ابداع کلمات جدید هم هستید که فارسی رو پاس بدارید نه بابا من کجا همش می خورم!!! چرا حرف درست می کنید واسه مردم ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) حالا خوبه به من شیرینی ندادید و این قدر می گید![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
|