![]() |
گروه درسی مانشت خرداد ماه -ماه اول( خواندن گروهی) - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت خرداد ماه -ماه اول( خواندن گروهی) - ania_13 - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۲ ق.ظ
بچه اولا که این عید بزرگ رو به همتون تبریک میگم خصوصا به آقایون. (۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۲ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط:احتمالا به خودتون فشار میارید. هنوز برای فشار آوردن خیلی زوده. بهتره اهداف و برنامه هاتونو روی کاغذ بیارین این خیلی کارسازه وقتی برنامه جلوی چشمه آدم انگیزه پیدا میکنه.(14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۱ ب.ظ)mr-sky نوشته شده توسط: هی من شروع میکنم..بعد یهو ول میکنم چرا اینجورم ؟خسته میشم زوددقیقا منم همین طورم!!!!! اونم با اینکه ۳ هفته گذشته ی درسم کامل نخوندم!!!!!!! همش حسرت روز قبل....... به لحظاتی فکر کنید که رتبه خوبتون رو میبینید کلی انگیزه میده. خود من وقتی ببینم مدتیه که حس درس ندارم شبها قبل از خواب برنامه های فردا رو میچینم و حتی الامکان مینویسم خیلی جواب داده |
گروه درسی مانشت خرداد ماه -ماه اول( خواندن گروهی) - esisonic - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۰ ق.ظ
یه راه خوب واسه انگیزه گرفتن... اونم اینه که بری داخل دانشگاهی رو که دوست داری قبول بشی یه گشتی بزنی... من یه بار رفتم تو شریف ... با بغض برگشتم بیرون...!! فرداش ۶ ساعت درس خوندم ![]() |
گروه درسی مانشت خرداد ماه -ماه اول( خواندن گروهی) - Ely - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۵ ق.ظ
هنوز دارم ریاضی مهندسی میخونم ... |
گروه درسی مانشت خرداد ماه -ماه اول( خواندن گروهی) - egm1176 - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ ب.ظ
کسی می دونه احتمال داره ریاضی مهندسی و محاسبات حذف بشه یا نه ؟؟ من شنیدم تصویب هم شده! |
RE: گروه درسی مانشت خرداد ماه -ماه اول( خواندن گروهی) - nomad:D - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۸ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ ب.ظ)egm1176 نوشته شده توسط: کسی می دونه احتمال داره ریاضی مهندسی و محاسبات حذف بشه یا نه ؟؟ خدا نکنهههههههههههههههههههههههههه ![]() |
گروه درسی مانشت خرداد ماه -ماه اول( خواندن گروهی) - MSZ - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۸ ب.ظ
در مورد درسای آی تی که کسی چیزی نشنیده؟! |
RE: گروه درسی مانشت خرداد ماه -ماه اول( خواندن گروهی) - hamidkhl - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۵ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ ب.ظ)egm1176 نوشته شده توسط: کسی می دونه احتمال داره ریاضی مهندسی و محاسبات حذف بشه یا نه ؟؟ خانم یا آقای محترم، لطفاً بدون منبع صحبت نکنین، اگه همچین چیزی شنیدین منبعتونو بگین در غیر این صورت فکر بقیه را الکی مشغول نکنین!!! |
گروه درسی مانشت خرداد ماه -ماه اول( خواندن گروهی) - egm1176 - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۲ ب.ظ
خب من اگه مطمئن بودم که با منبع می گفتم!! چرا کسی باید با یه سوال ذهنش مشوش بشه ؟! |
گروه درسی مانشت خرداد ماه -ماه اول( خواندن گروهی) - esisonic - 18 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۹ ب.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۲ ب.ظ)egm1176 نوشته شده توسط: خب من اگه مطمئن بودم که با منبع می گفتم!!مشوش نه و "مشغول" یکیش من...میدونی اگه ریاضی مهندسی حذف بشه واسه منی که هیچی بارم نیست خیلی خوب میشه؟؟؟ |
گروه درسی مانشت خرداد ماه -ماه اول( خواندن گروهی) - MoonRise - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۸ ب.ظ
من تازه شروع کردم امروز حس میکنم از شمها که از اول خرداد شروع کردید خیلی عقبم(: |
گروه درسی مانشت خرداد ماه -ماه اول( خواندن گروهی) - SaMiRa.e - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۰ ب.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۸ ب.ظ)viona نوشته شده توسط: من تازه شروع کردم نه اصلا بد به دلت راه نده ، نه اینکه ما خیلی پیشرفت کردیم ![]() ![]() |
گروه درسی مانشت خرداد ماه -ماه اول( خواندن گروهی) - ali reza - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ ب.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۸ ب.ظ)viona نوشته شده توسط: من تازه شروع کردمفکر نکن خیلی عقبی چون من تازه می خوام از ۲۷ خرداد شروع کنم.... کتابا اون روز به دستم میرسه!... دلم لک زده واسه خوندن... وای که اگه این منابع به دستم برسه..تیکه پارشون میکنم!!! |
گروه درسی مانشت خرداد ماه -ماه اول( خواندن گروهی) - Mohammad-A - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۰ ب.ظ
دوستان فقط من یک موضوعی رو بگم: دربارهی شروع به خواندن درصد مهمی از کنکوریها هنوز شاید تصمیم جدی برای شرکت در کنکور را نگرفتهاند. شما که به هر حال٬ تصمیم رو گرفتید و منابع رو هم انتخاب کردید بنابراین نگران دیر شروع کردن نباشید... |
گروه درسی مانشت خرداد ماه -ماه اول( خواندن گروهی) - hardware23 - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ ب.ظ
آفرین به شما که از الان میخواید شروع کنید,خیلی خوبه ![]() فقط زیاد خودتون رو خسته نکنید و حتما زیر مطالب مهم خط بکشید (یا مثلا میتونید نکته های مهم رو تو یه دفتر بنویسید) |
گروه درسی مانشت خرداد ماه -ماه اول( خواندن گروهی) - MSZ - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۰ ب.ظ
خیلی عجله کردن هم دقیقا مثل خیلی دیر شروع کردنه... فقط با این تفاوت که این بار از اون ور بوم میوفتین! درس خوندن مثل یه ماشین میمونه که میخواد شروع به حرکت کنه. اول باید فقط ماشین رو روشن کرد (بدون حرکت) تا گرم شه، بعد که گرم شد باید با دنده ۱ حرکت کرد و کم کم سرعت گرفت، بعد دنده ۲ و افزایش سرعت، بعد دنده ۳ و ... اگه همون اول کار که ماشین رو روشن کردین (شروع درس خوندن) بخوایین بزنین دنده ۴ و با ۱۲۰ کیلومتر بر ساعت حرکت کنین، ۵۰ متر جلوتر موتور ماشین می ترکه و پخش میشه وسط جاده!!! آروم آروم و با یه برنامه کاملا منطقی و بدون بلند پروازی کار رو باید شروع کرد عجله نکنین... وقت زیادی داریم.... |