مطالب خواندنی و تصاویر جالب - نسخهی قابل چاپ |
RE: مصاحبه ای خواندنی با بیل گیتس - Masoud05 - 23 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۱۶ ب.ظ
دوست عزیز ضمن تشکر از ارسال مطلبی که نوشتید، توصیه میکنم که راجع به کلمه لوسیفر و کاربردش توی مکالمات امروزی بررسی کنید، شاید نظرتون راجع به نام کاربریتون عوض بشه مثلاً یه نگاه به متن زیر بکنید: به بهانه نمایش فیلم «اسکلیگ» از سینما چهار آموزش شیطان پرستی این بار برای نوجوانان! « اسکلیگ» که از برنامه سینما چهار پخش شد فیلمی است که داستانش پس از شکست لوسیفر آغاز می شود. جایی که شیطان در گوشه ای از این دنیا در کلبه ای کثیف و دور افتاده سکنی گزیده تا منفذی دوباره برای احیای شدن بیابد .ارتباط مایکل( نوجوان و قهرمان فیلم )با لوسیفر به شکلی ماورایی در دنباله همان کدگشایی نوعی تکرار کلیشه هاست و پسر بچه انگلوساکسونی را در ذهن متبادر می کند که در احیای دوباره شیطان سهم بسزایی دارد، در بسیاری از صحنه های مهم فیلم مایکل( شما بخوانید میکائیل )که از پرواز و اوج گرفتن می ترسد با فرشته ای که نمادی از شیطان است اوج می گیرد . او نیزدر مقابل شیطان را مورد لطف خویش قرار می دهد و تا مرحله احیای دوباره لوسیفر شیطان را همراهی می کند .در مقابل این الطافی که مایکل نسبت به لوسیفر دارد شیطان نیز بعد الهی به خود می گیرد. لوسیفر نیز خواهر تازه به دنیا آمده مایکل را که بیمار است شفا می دهد و این بده بستان شیطانی در واقع ارتباط میان لوسیفر( با نام تازه اسکلیگ)- از منظری استراتژیک - نوعی تقدیس گرایی شیطان پرستی به حساب می آید . برای اثبات این موضوع اگر فیلم را به صورت درستی مرور کنید متوجه خواهید شد که نیاز به پرودگار و کمک جستن از او به صورت عرف هزاران ساله بشری و دعا کردن در امر بهبود دختر تازه متولد شده در هیچ جای قصه فیلم دیده نمی شود . پدر مایکل نیز به جای پناه بردن به معبود در دوره ای که امور دنیوی زندگی سخت گرفتارش کرده است پناه به الکل می برد. در واقع این شیطان است که در نقش ایزدستان در این فیلم ظاهر می شود و تنها از طریق او امور دنیوی اصلاح می شود، اسطوره کیهان زایی که هیچ ارتباطی با عالم بالا ندارد و رتق و فتق امور دنیوی فقط از مجاری آنها صورت می پذیرد و این تقدسی که به اسکلیگ داده می شود نوعی ستایش لوسیفر است . در این فیلم تلقین باورهای شیطانی و احیای لوسیفر از طریق مدیومی همچون سینما با نگاهی سکولاریزه به امر ماورا صورت می پذیرد . یقینا پخش آثاری این چنینی ،که کاملا استراتژیک هستند، لطمات مهمی به پیکره مذهبی جامعه خواهد زد . نکته تأمل برانگیز این است که این فیلم بدون هیچ نقد و تحلیل درستی از برنامه سینما چهار پخش شد و منتقد برنامه هیچ اشاره ای به لایه های مخرب این فیلم نکرد. نقل از: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
ببینید جالبه**** کشورهای مختلف دنیا از نمایی دیگر **** ببینید جالبه - kabirkooh - 27 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۰۱ ب.ظ
سلام به همه دوستان عزیز اسلاید قبلی کلی حرف و حدیث داشت اما خب اونم برا خودش جالب بود!!!!!!!! تو این اسلاید تصاویری به نمایندگی از هر کشور هست که تو نوع خودش جالبه البته اگه باز حرف و حدیث پیش نیاره برا خودشاگرم فک میکنید این سایت جای این نوع سرگرمیا نیست و فقط برا مطالب علمیه که من دستمو به علامت تسلیم بالا میبرم.با آرزوی موفقیت برا همه دوستان عزیز خودم تو مانشت |
RE: ببینید جالبه**** کشورهای مختلف دنیا از نمایی دیگر **** ببینید جالبه - M.M - 27 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ ب.ظ
بعضی از عکساش خیلی جالب بودن،مخصوصا آمستردام |
ببینید جالبه**** کشورهای مختلف دنیا از نمایی دیگر **** ببینید جالبه - alime - 30 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۳۶ ق.ظ
اون عکس لندنش چی بود؟؟ |
ببینید جالبه**** کشورهای مختلف دنیا از نمایی دیگر **** ببینید جالبه - Fardad-A - 31 خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۱۱ ب.ظ
دوست عزیز بعضی از این تصاویر در شان این تالار نیست. از اینکه با تاخیر این تذکر داده میشه از دوستان عذر میخوام و از دوستانی که تذکر دادند هم ممنونم. ضمنا" اینجا بخش سرگرمی نیست. |
شکوه و عظمت خدای بی همتا!!!! - SarahArshad - 13 تیر ۱۳۹۰ ۰۷:۰۵ ب.ظ
دوستان این اسلایدها را ببینید وهرکس احساسش را از لحظه ای که دید بنویسد. وقتی عظمتت را می بینم به کوچکی زمینی که بر رویش هستم پی می برم وای بر من که وقتی محیط اطرافم به این کوچکی ست پس خود من چیستم قطره ای نه یک نقطه نه بهتر است بگویم هیچم در برابر بزرگیت .در برابر عظمتت.وای پس غرورم از برای چیست ؟ چون توانستهام تا ماه بالا بروم .چون توانستهام اتم را بشکافم .من در دنیای کوچک خودم خودم را بزرگ می بینم یا پا را فراتر گذاشته عظمتت را میبینم و در برابر شیطان کرنش می کنم وبدتر از آن منکر می شوم که خدا یی هم هست .مگر میشود که وقتی عروسک ویا اسباب بازی هم سازنده دارد این عظمت سازنده ای نداشته باشد . با دیدن این عظمت نا خود آگاه گفتم: الله اکبر یعنی که چقدر کوچکم من .در برابر بزرگیت .خدایا بزرگیت را شکر. لینک مستقیم: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
طراحی لباس - Jabar-Asadi - 20 مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۳ ق.ظ
یه وبسایت جالب با طراحی زیبا برای کسایی که دوست دارن لباس طراحی کنن (میشه با الگوهای موجود رنگ و استایلها رو تنظیم کرد) . فک کنم جالب باشه . وبسایت هم وطنیه ادرس: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. یه نمونه از لباسایی که من طراحی !! کردم: : |
تعداد کارمندان چند شرکت معروف کامپیوتری - blackhalo1989 - 04 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۴۸ ق.ظ
تعداد کارمندان بعضی از شرکت های فعال در زمینه کامپیوتر: AMD ۱۱,۱۰۰ Cisco 70,714 Intel 82,500 Microsoft 90,000 AT&T 294,600 HP ۳۲۴,۶۰۰ و عجیب ترین عدد که مربوط به IBM هست: IBM 426,751 یعنی کمی کمتر از نیم میلیون نفر! منبع ویکیپدیا |
تعداد کارمندان - ف.ش - ۰۴ شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۵۲ ق.ظ
فکر کردم معماست |
RE: تعداد کارمندان - blackhalo1989 - 04 شهریور ۱۳۹۰ ۰۵:۲۱ ق.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۵۲ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: فکر کردم معماستممنون عنوانشو اصلاح کردم. |
تعداد کارمندان چند شرکت معروف کامپیوتری - MohsenB - 10 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۲۴ ق.ظ
اون اولی فکر کنم از همشون پر بازده تره |
یک ایرانی، انیشتین بعدی جهان در امریکاست - ronaldo - 12 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۴۷ ب.ظ
دانشمند جوان ایرانی، با تصدی بر کرسی استادی دانشگاه پرینستون (جایگاهی که پس از انیشتین در اختیار فرد دیگری قرار داده نشد) دنیا را با این سوال مواجه کرده است که آیا انیشتین بعدی، یک ایرانی خواهد بود؟ نیما ارکانی حامد در حال حاضر استاد دانشگاه هاروارد و دارای کرسی استادی در دانشگاه پرینستون است. این کرسی از سال ۱۹۳۳ تا ۱۹۵۵ در انحصار آلبرت انیشتن بوده است و پس از اعلام نظریه عملکرد جهان ارکانی، از او دعوت شده که در طرح تونل شتاب دهنده سوئیس (LHC)که با هزینه بالغ بر ۵ میلیارد دلار ساخته شده، رهبری آزمایشها را بر عهده داشته باشد تلاش نظریه ابر ریسمان که اخیرا اعلام شده، در این است که توضیح دهد ذرات، کوچکترین ماده تشکیل دهنده مواد نیستند بلکه حلقه های مرتعشی که ریسمان نامیده می شوند، کوچکترین بخش به حساب می آیند. دکتر ارکانی با تکمیل این نظریه عقیده دارد که این ریسمانها در ۱۱ بعد در حال ارتعاش هستند که ما فقط ۳ بعد از آن را می توانیم مشاهده کنیم، وجود بعد دیگری هم به نام بعد زمان به اثبات رسیده و تا به امروز در مورد ۷ بعد دیگر توضیح کاملی ارائه نشده است. ارکانی به همراه دو فیزیکدان دیگر به نام های دیموپلوس(Dimopoulos) و والی(Dvali) در مورد این ابعاد نظریه ای ارائه کرده اند که می گوید این ابعاد بزرگتر از آن چیزی هستند که تاکنون تصور می شود و از آن جایی که تنها نیروی گرانش بر آنها اثر می گذارد، قابل دیدن نیستندتئوری دکتر ارکانی که به همراه دو فیزیکدان دیگر معرفی شده به عنوان مدل (Arkani-Dvali-Dimopoulos) و با نام ADD شناخته می شود. اکنون ارکانی و همکارانش امیدوارند بتوانند به کمک شتاب دهنده هاردن سوئیس (LHC) که با هزینه بالغ بر ۵ میلیارد دلار ساخته شده، رهبری آزمایشها را بر عهده داشته باشند و مدل خود را اثبات کنند. اثبات این نظریه می تواند تحول بسیار بزرگی در فیزیک ذرات به وجود بیاورد. یک سئوال آیا نام این دانشمند ایرانی را در رسانه های داخلی شنیده اید؟ |
RE: یک ایرانی، انیشتین بعدی جهان در امریکاست - p kh - 12 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۵۵ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۴۷ ب.ظ)ronaldo نوشته شده توسط: . من قبلا یه جا درمود ایشون خونده بودم اگه اشتباه نکنم مجله موفقیت بود البته درست یادم نیست. |
RE: یک ایرانی، انیشتین بعدی جهان در امریکاست - انرژی مثبت - ۱۲ شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۵۶ ب.ظ
اینم عکس ایشونه!!!! |
یک ایرانی، انیشتین بعدی جهان در امریکاست - Cyrus - 13 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۰۲ ق.ظ
اطلاعات بیشتر از این افتخار ایران: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |