تالار گفتمان مانشت
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸
RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - zorro - 23 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ب.ظ

(۲۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ب.ظ)shamim_s نوشته شده توسط:  دوستان کسی ثبت نام کرده ؟؟!!

هزینه ثبت نام با تخفیف چقدر شده؟

کل آزمونا با تخفیف شد ۳۰۰ تومن من هفته پیش ثبت نام کردم.البته توی یک ایمیل همراه اسامی بهشون مثه اینکه گفتن کتاباشم ۱۰درصد تخفیف بدین اگه کسی خواست Undecided

ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - alika - 23 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ب.ظ

سلام. من دیروز با خانم ناصری تماس گرفتم گفتند گروه دوم هم داره تکمیل میشه و ایمیلای بچه ها هنوز میاد که تا آخر شهریور انشاالله این گروه هم بسته میشه. لطفا اگر قصد ثبت نام دارین زودتر ایمیل بفرستین تا گروه کامل شه. ممنون

RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - ziba.O - 24 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۷ ب.ظ

(۲۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ب.ظ)shamim_s نوشته شده توسط:  دوستان کسی ثبت نام کرده ؟؟!!

سلام من دیروز رفتم ثبت نام کردم ۳۰۰ شد

RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - golsa20 - 24 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۵ ب.ظ

(۲۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۷ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:  
(23 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ب.ظ)shamim_s نوشته شده توسط:  دوستان کسی ثبت نام کرده ؟؟!!
سلام منم ایمیل زدم ولی هنوز ثبت نام نکردم ،راست اش تصمیم داشتم سه تای آخر بدم ولی میگن تخفیف گروهی فقط واسه همه آزموناست!
حالا موندم چی کار کنم ؟؟ اگر بخوایم حتما بیایم باید حتما تا آخر شهریور قطعی اش کنیم؟؟؟نمی شه تا آخر مهر فرصت بدن ؟؟

سلام من دیروز رفتم ثبت نام کردم ۳۰۰ شد

ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - RASPINA - 24 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۹ ب.ظ

دوستان ببخشید یه سوال.
هزینه را کی باید بدیم

ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - mrsh1372 - 24 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۸ ب.ظ

سلام.
من امروز ثبت نام کردم.
دوستان مشهدی هم میتونن قسط بندی کنن.
با تشکر از زحمت کشان مانشت!

ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - hubble - 24 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ ب.ظ

منم ثبت نام کردم.رفتم گفتم از مانشتم. بدون اینکه چیزی رو چک کنه بهم تخفیف داد، ولی ایمیلم فرستاده بودم.
تشکر فراوان از مانشت

ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - sanahin - 25 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ق.ظ

دوستان من رفتم ۳۰۰ گرفتن؟ این با آزمونای اینترنتیه؟ اگه اینترنتیا رو نخوایم چقد کم میشه؟ همه ی شما آزمون اینترنتیم میخواین؟

ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - mrsh1372 - 25 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۵ ق.ظ

شما باید همه آزمون ها رو برای تخفیف داشته باشین.

RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - ziba.O - 25 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۲ ب.ظ

(۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ق.ظ)sanahin نوشته شده توسط:  دوستان من رفتم ۳۰۰ گرفتن؟ این با آزمونای اینترنتیه؟ اگه اینترنتیا رو نخوایم چقد کم میشه؟ همه ی شما آزمون اینترنتیم میخواین؟

سلام آره این ۳۰۰تومن واسه ۱۴مرحله آزمونه که ۸ مرحلش حضوری، ۶ مرحلش اینترنتیه.آزمونای اینترنتی زیاد پرمحتوا نیستن ولی بعضی نکته هایی داره که تو حضوریا نمیاد

RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - golsa20 - 25 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۰ ب.ظ

سلام دوستان
میشه شماره خانم ناصری رو بدید‌، ضروریه.

ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - ziba.O - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ب.ظ

۲۲۸۹۲۷۸۸ خانم ناصری

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - hmdh - 27 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ب.ظ

بچه ها وقتش تموم شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تازه دیدم الان میشه تخفیف بگیرم؟

RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - zorro - 28 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۳ ق.ظ

(۲۷ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ب.ظ)hmdh نوشته شده توسط:  بچه ها وقتش تموم شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تازه دیدم الان میشه تخفیف بگیرم؟

هنوزم فک کنم بشه با خانم ناصری تماس بگیر Tongue

RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - مینو صالح زاده - ۲۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۶ ب.ظ

سلام دوستان گروه دوم برای من ارسال شده است .
از فردا می تونید به نمایندگی ها برید برای ثبت نام.
موفق باشید.
علی کاظم زاده
فاطمه تقی زاد
صفورا اویسی
فهیمه شریعتی سرچشمه
سعید حیدری
ایمان عابدینی
مهسا پاداش
خجسته بلادی بهبهانی،
مریم آذرکشت
وجیهه شیوایی
شعیب نریمانی