خواندن دسته جمعی انفورماتیک پزشکی - سال ۹۱ (کنکور ۹۲) - نسخهی قابل چاپ |
شروع !!! - elham-b - 26 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ب.ظ
سلام البته من به جز شهر خودمون ،تهران و مشهدم گشتم ولی این کتابا پیدا نمی شه ولی بازم ناامید نیستم .هرچی خدا بخواد همون میشه |
کنکور انفورماتیک پزشکی - roseyakhi - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۴۳ ب.ظ
تداخل آزمون دانشگاه آزاد و ارشد پزشکی(انفورماتیک) را چه کنیم؟ هردو ۹ و ۱۰ خرداد |
کنکور انفورماتیک پزشکی - sahar121 - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۳۶ ق.ظ
سلام. کسی از آینده کاری و اعتبار این رشته اطلاعی داره تا ما هم بیشتر باهاش آشنا شیم؟ واقعا خوبه؟ارزش داره خوندنش به جای ادامه دادن مهندسی کامپیوتر؟ ارشد کامپیوتر در دانشگاه آزاد رو ادامه بدیم یا انفورماتیکو؟ |
کنکور انفورماتیک پزشکی - mohammadali1990 - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۰ ب.ظ
پ.خ دادم . |
RE: کنکور انفورماتیک پزشکی - _narjes - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۵۳ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۲۷ ق.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: آینده ی کاری خوبی داره...من شنیدم ماهی پایه حقوق۲تومن با بیمارستان ها قرارداد دارن... سلام... ممنون از اطلاعاتتون. من پایه ام . اطلاعاتتون واقعا عالی بود تمام سوالام رو جواب دادید. از کی شروع کنیم؟ |
کنکور انفورماتیک پزشکی - jameshenas - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۴۷ ب.ظ
ابتدا باید دنبال منابع باشیم..باید این یکی دو هفته کتاباش رو جمع و جور کنیم بعدم به امید خدا شروع کنیم |
کنکور انفورماتیک پزشکی - saba01 - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۱۲ ب.ظ
سلام من کنکوز نزم رو هم شرکت کردم و تقریبا خوب هم بود اما بازم تلاش میکنم منم هستم منابع رو بگین تا شرو کنیم |
کنکور انفورماتیک پزشکی - mosaferkuchulu - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۱۳ ب.ظ
بچه ها من شهریور واحد هامو تموم کردم و فارغ التحصیل شدم اما هنوز کارای فارغ التحصیلی مو انجام ندادم.حالا من جزو فارغ التحصیل ها محصوب میشم و باید فرم شماره ی ۴ رو پر کنم یا نه فارغ التحصیل محسوب نمی شم؟ |
RE: کنکور انفورماتیک پزشکی - m@hboobe - 25 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۷ ق.ظ
منم کمی با این رشته از طریق مانشت آشنا شدم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. آزمونش با کنکور آزاد . ..[attachment=9585] |
RE: کنکور انفورماتیک پزشکی - Fardad-A - 25 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۸ ق.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۱۳ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: بچه ها من شهریور واحد هامو تموم کردم و فارغ التحصیل شدم اما هنوز کارای فارغ التحصیلی مو انجام ندادم.حالا من جزو فارغ التحصیل ها محصوب میشم و باید فرم شماره ی ۴ رو پر کنم یا نه فارغ التحصیل محسوب نمی شم؟شما فارغ التحصیل هستید . آخرین ترمی که ثبت نام کردین و دروستون تمام شده و نمره قبولی گرفتید در مدرکتون بعنوان تاریخ فراغت از تحصیل درج میشه. |
خواندن دسته جمعی انفورماتیک پزشکی - mohammadali1990 - 25 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ق.ظ
زمان آزمونش دقیقا" همزمان با کنکوره آزاده؟ |
کنکور انفورماتیک پزشکی - sahar121 - 25 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ق.ظ
کسی میتونه پیشنهاداتشو بهم بده؟ من لیسانس نرم افزار دارم مثل اکثر شماها و کنکور امسالم حدود ۷ ماهی خوندم به طور کامل.اما میدونم احتمالش هست که دولتی روزانه قبول نشم امسال! حالا توی دو راهی گیر کردم! میشه راهنمایی کنید تا من بهتر تصمیم بگیرم برای کاری که میخوام انجام بدم؟ ۱- برای آزاد بخونم در حد یه مرور تا آزمونش وقتش برسه یا ۲ - برای انفورماتیک بخونم!!! یعنی بین آزاد نرم افزار و روزانه انفورماتیک کدومش؟؟؟؟ می ارزه به جای هزینه گزاف آزاد برم انفورماتیک؟واقعا کارو بار این رشته اعتبارش از نرم بالاتر میتونه باشه؟ یا به خاطر روزانه بودنش برم ؟و انچنان تفاوتی توشون نیست و آیندش زیاد با نرم فرق نداره!!!دارم گیج میشم! +++++++++++++++ در ضمن کنکور انفورماتیک ۹ و ۱۰ خرداده و کنکور آزاد ۹و۱۰و۱۱ خرداده. چه باید کرد؟من آزاد ثبت نام کردم یعنی به نظرتون تو یه روزاحتمالش هست بشه؟! باید به کجا بگیم که بدونن این روزای آزموناشون با هم جور در نمیاد!!!! انقدر بی فکر؟؟؟ یعنی آزاد که ثبت نام کردیم بیخیال انفورماتیک شیم؟ |
کنکور انفورماتیک پزشکی - H3NGAM3H - 25 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۵ ب.ظ
خیلی خوبه اگه در جریان این کنکور بودم به این سرعت برنمیگشم سرکارم به نظرتون با توجه به اینکه من روزانه ۷ساعت و نیم کار میکنم ، ترم آخر هم هستم ... میتونم از پسٍ کنکور بربیام ؟ آزاد هم ثبت نام نکردم |
کنکور انفورماتیک پزشکی - jameshenas - 25 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۲۵ ب.ظ
والله تلاش زیادی میخاد که قبول بشی چون پذیرشش هم کمه...شما هم سر کار میرین یکم اوضاع سخت تر میشه.... ولی خب امتحانش ضرر نداره تا جواب کنکور بیاد اینم یه تیری هست که میتونید پرتابش کنید.انشالله به هدف میخوره.. |
RE: کنکور انفورماتیک پزشکی - saho - 25 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۳۶ ب.ظ
کنکور فقط تهران برگزارمیشه؟ |