|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Jooybari - 18 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ب.ظ
تبریک. توی دانشگاه که خدا خدا میکنیم بچه ها تولدمون رو فراموش کنن. مجبور نیستیم شیرینی بخریم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Farid_Feyzi - 18 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۰ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ب.ظ)شاپری نوشته شده توسط: امروز امتحاناتم تموم شد
تولدم افتاده بود وسط امتحانات
کوفتم شد !!!!
حتی بهترین دوستم تولدم یادش رفته
یعنی چی امتحاناتوگذاشتن خرداد

من یادم نرفته بود ولی بازم مبارک ها باشه شاپری
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - x86 - 19 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ ق.ظ
بچه ها آخرین شب ماه رجب هست... تو رو به قرآن قسمتون میدم که واسه منم دعا کنید بلکه تو این لحظات پایانی خدا منو مورد عفو و مغفرت خودش قرار بده...آخه چقدر گناه.... چقدر معصیت.... آه من قله الزاد و طول الطریق و بعد السفر و عظیم المورد... خدایا ببخش...
یکی از دوستام حرف جالبی میزد... میگفت :" ماه رجب ماه پیرایشه، ماه شعبان ماه آرایشه و ماه رمضان ماه مهمونی رفتنه" ، می گفت که تو ماه رجب باید گناهانمون رو پاک کنیم یا به قولی خودمون رو پیرایش کنیم، تو ماه شعبان کلی کار خوب انجام بدیمو خودمونو آرایش کنیم و توی ماه رمضون هم از اولین روز تا آخرین روز مهمون خدا باشیم... ما که فعلا تو مرحله ی پیرایش موندیم و فکر میکنم تا آخر ماه رمضون هم تو این مرحله بمونیم و جلوتر نریم...
این داستان رو هم برای دلخوشیه خودم میگم : حاج آقای شیخ انصاریان تعریف میکرد : میگفت یه جوونی رفت پیش پیامبر گفت من گناه کردم به خدا بگو منو ببخشه، پیغمبر گفت که خدایا ببخشش، خدا هم گفت بخشیدمش، دفه ی دوم جوونه رفت پیش پیغمبر گفت به خدا بگو منو ببخشه، پیغمبر گفت خدایا ببخشش، خدا گفت بخشیدمش، دفه ی سوم جوونه باز گناه کرد رفت پیش پیغمبر گفت به خدا بگو منو ببخشه، پیغمبر گفت خدایا ببخشش، خدا گفت بخشیدمش، دفه ی چهارم باز جوونه گناه کردو رفت پیش پیغمبر گفت به خدا بگو منو ببخشه، پیغمبر گفت نمیگم، جوونه گفت بابا یه کلمه است دیگه بگو، پیغمبر گفت نمیگم، مارو مسخره کردی؟؟؟؟
جوونه رفت و سر به بیابون گذاشت... رفت تو یه جایی روی خاک ها نشست و یه مقداری از این خاک ها ریخت رو سرش گفت خدایا اگه ولم کنی میرم گناه میکنم، گناه میکنم، گناه میکنم.... خودت کمکم کن خودت دستمو بگیر.... خدا به یکی از فرشته هاش گفت که برو به این جوونه بگو " اگه بری گناه بکنی، گناه بکنی ، گناه بکنی... منم می بخشمت، می بخشمت، می بخشمت" خدایا شرمنده ام ،
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - good-wishes - 19 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ق.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ ق.ظ)arcsin نوشته شده توسط: پیغمبر گفت نمیگم، مارو مسخره کردی؟؟؟؟
البته این لحن پیامبر سراسر رحمت ما نیست
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Eternal - 19 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۲ ق.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ب.ظ)شاپری نوشته شده توسط: امروز امتحاناتم تموم شد
کوفتم شد !!!!

تولدتون مبارک اشکالی نداره ما تبریک میگیم
خب امتحانات ما تیر شروع میشه
تولد منم افتاده وسط امتحانام
یعنی چی امتحاناتو گذاشتن تیر
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - good-wishes - 19 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۲۳ ق.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۲ ق.ظ)Eternal نوشته شده توسط: تولد منم افتاده وسط امتحانام
تعداد تیری هایی که باید بهشون تبریک بگم داره زیاد میشه   
یادش بخیر جوون که بودم (شماها یادتون نیست قضیه مربوط به سال ۱۳۳۰ هست ) تولد همه اطرافیانم (از خانواده و فامیل گرفته تا همکلاسی و استاد و مدیر و حتی معاون آموزشی دانشگاه و ... ) یادم بود . برای هرچیزی یه پسورد داشتم و همه رو هم حفظ بودم ...
هیــــــــــــــــــــــــــــــ روزگار ! اما الان دیگه از این خبرا نیست 
خلاصه دوستانی که مایلند تبریک تولدشون گفته بشه تو پروفایلشون وارد کنند چون من هر روز به اسامی متولدین اون روز نگاه می کنم تا اگر جزو دوستانی که میشناسم باشند تبریک بگم . آخه من تبریک گفتن تولد رو خیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی دوست دارم .
با همه این اوصاف دوست ندارم کسی روز تولدم رو بهم تبریک بگه . با وجود اینکه دو تاریخ شمسی و قمری (به واسطه تقارنش با تولد یکی از معصومین) داره اما ناخودآگاه دوست ندارم کسی بهم تبریک بگه !!! دیگه اینم یه مرض دیگه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Eternal - 19 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۱۰ ق.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۲۳ ق.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: با وجود اینکه دو تاریخ شمسی و قمری (به واسطه تقارنش با تولد یکی از معصومین) داره
چه جالب منم شناسنامه ام دوتا تاریخ داره شمسی و قمری که قمری دقیقا افتاده روز تولد امام رضا (ع)
بچه های دهه ۸۰( فکر کنم) یادشون نمیاد تو شناسنامه ما قدیمیا فقط تاریخ شمسی مینوشتن(واسه همین تعجب میکنیم) 
منم تازگیا یه حس بدی به روز تولدم پیدا کردم ، یعنی مثلا خیلی خوشحالم که بدنیا اومدم؟؟؟؟!!!!؟؟؟ خدایی نه اصلا
ولی از یه دیدگاه دیگه که نگاه میکنم اینه که این یه شانسه که خدا داده ، میتونیم و باید بهترین استفاده رو بکنیم ( ولی منکه موفق نشدم انشالله بتونم از بقیه ی عمرم استفاده بهتری بکنم)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - good-wishes - 19 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۶ ق.ظ
نقل قول: انشالله بتونم از بقیه ی عمرم استفاده بهتری بکنم
انشاا...
درسته. زندگی فرصتی هست که خدا به ما داده تا برای رسیدن به بهترینها ازش استفاده کنیم
خانم انرژی مثبت مطلب زیبایی در پروفایلشون نوشتند که با اجازشون من در اینجا میگم :
"زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور
و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان...."
.
.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sun-shine - 19 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۲۰ ب.ظ
من در برخی از امتحاناتم مردود شدم اما دوستم تمام درسهایش را با موفقیت گذراند.
اکنون او یک مهندس در شرکت مایکروسافت است
و من فقط مالک مایکروسافت هستم ...
"بیل گیتس موسس مایکروسافت"
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sadeghb - 19 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۰۸ ب.ظ
روزی حضرت سلیمان مورچه ای را در پای کوهی دید که مشغول جابجا کردن خاک های پایین کوه بود. از او پرسید: چرا این همه سختی را متحمل می شوی؟ مورچه گفت: معشوقم به من گفته اگر این کوه را جابجا کنی به وصال من خواهی رسید و من به عشق وصال او می خواهم این کوه را جابجا کنم. حضرت سلیمان فرمود: تو اگر عمر نوح هم داشته باشی نمی توانی این کار را انجام بدهی. مورچه گفت: تمام سعی ام را می کنم... حضرت سلیمان که بسیار از همت و پشت کار مورچه خوشش آمده بود برای او کوه را جابجا کرد. مورچه رو به آسمان کرد و گفت: خدایی را شکر می گویم که در راه عشق، پیامبری را به خدمت موری در می آ ورد...
تمام سعی مان را بکنیم، پیامبری همیشه در همین نزدیکی ست...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mahinjoon - 19 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۱ ب.ظ
اگر قادر نیستی خود را بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشهای را بالا ببری
(دکتر علی شریعتی)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - azad_ahmadi - 19 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۶ ب.ظ
احساس می کنم این روزها حالمان خوش نیست و خوشی هایمان ته نشین شده اند !
خواستاریم کسی بیاید و حالمان را بهم بزند ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - neilabak - 19 خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۴۲ ب.ظ
بدشانسی یعنی درسی که پروژشو توپ مینویسی و امتحانشو گند میزنی استاد به همه نمره ی پروژه رو میده !ولی برگه رو با دقت و بسیار عادلانه صحیح میکنه !! آخه اینم شد زندگی؟؟؟!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - good-wishes - 19 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۵۰ ب.ظ
( پست موقت )
دوستان یکبار دیگه با همدیگه در این دقایق آخر پیش از پایان ماه رجب این دعا رو بخونیم
یا مَنْ اَرْجُوهُ لِکُلِّ خَیْرٍ ........................................................................ اى آنکه براى هر خیرى به او امید دارم
وَآمَنُ سَخَطَهُ عِنْدَ کُلِّ شَرٍّ ........................................................... و از خشمش در هر شرى ایمنى می جویم
یا مَنْ یُعْطِى الْکَثیرَ بِالْقَلیلِ ....................................... اى آنکه (عطاى ) بسیار در برابر (طاعت ) اندک می دهی
یا مَنْ یُعْطى مَنْ سَئَلَهُ ....................................................اى آنکه به هرکسی که از تو خواهد ، عطا می کنی
یا مَنْ یُعْطى مَنْ لَمْ یَسْئَلْهُ وَمَنْ لَمْ یَعْرِفْهُ تَحَنُّناً مِنْهُ وَرَحْمَةً
اى آنکه به هر کسى که از تو نخواهد و تو را نشناسد هم از روى نعمت بخشى و مهرورزى عطا می کنی
اَعْطِنى بِمَسْئَلَتى اِیّاکَ ............................................... عطا کن به من به خاطر درخواستى که از تو می کنم
جَمیعَ خَیْرِ الدُّنْیا وَجَمیعَ خَیْرِ الاْخِرَةِ .............................................. همه خوبى دنیا و همه خوبى و خیر آخرت را
وَاصْرِفْ عَنّى بِمَسْئَلَتى اِیّاکَ .................................... و دفع کن از من ، به خاطر همان درخواستى که از تو کردم
جَمیعَ شَرِّ الدُّنْیا وَشَرِّ الاْخِرَةِ ............................................................................. همه شر دنیا و شر آخرت را
فَاِنَّهُ غَیْرُ مَنْقُوصٍ ما اَعْطَیْتَ ...................................................... زیرا آنچه تو دهى چیزى کم ندارد (یا کم نیاید)
وَزِدْنى مِنْ فَضْلِکَ یا کَریمُ .......................................................................... و بیفزا بر من از فضلت اى بزرگوار
یا ذَاالْجَلالِ وَالاِْکْرامِ ........................................................................................ اى صاحب جلالت و بزرگوارى
یا ذَاالنَّعْماَّءِ وَالْجُودِ ................................................................................................ اى صاحب نعمت و جود
یا ذَاالْمَنِّ وَالطَّوْلِ ..................................................................................................... ای صاحب عطا و کرم
حَرِّمْ شَیْبَتى عَلَى النّارِ ......................................................................... محاسنم را بر آتش دوزخ حرام فرما
انشاا... از هرچه خیر در دنیا و آخرت هست خدا بهترینش رو برای همه رقم بزنه . آمین
خدایا نورت رو در دل ما روشن کن و ما رو در حلقه حفاظت شده ای که دوستانت رو در آن قرار میدی قرار بده. آمین
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - شاپری - ۱۹ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۰۹ ب.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۲ ق.ظ)Eternal نوشته شده توسط: (18 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ب.ظ)شاپری نوشته شده توسط: امروز امتحاناتم تموم شد
کوفتم شد !!!!

تولدتون مبارک اشکالی نداره ما تبریک میگیم
خب امتحانات ما تیر شروع میشه
تولد منم افتاده وسط امتحانام
ممنونم 
مرسی
تولدتون پیشاپیش مبارک
آره واقعا ... یعنی چی ی ی ی ی امتحاناتو میزارن موقع تولد ما!!!!! یه هماهنگ نمیکنن باهامون دیگه!!! اه 
.........................................................................................................
دیروز یه رفتار ناخوشایندی از یکی از دوستام رخ داد
حالا مثلا دوستمه!!!
عکس العملی نشون ندادم.... یعنی به روم نیاوردم و زود گذشتم که ..آره واسم مهم نیست!! چون همکلاسای جدیدمون نزدیکمون بودن. یعنی خواستم ابرو داری کنم. اما خیلی حالمو از درون بد کرد.
چون بعضی وقتا باید بی تفاوت رفتار کنی.....باید....
گـاهـی بایـد لبـخند زد و رد شـد
بگذار فکر کنند نفهمیده ای !!!
|