|
|
به چی فکر می کنی؟ - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: به چی فکر می کنی؟ - hotmail - 12 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۰۱ ب.ظ
یه حس غریب در این عصر این که امروز تولد امام علی (ع) ولی امام زمان در این روز چگونه می توانم ..... اللهم عجل لولیک الفرج |
|
به چی فکر می کنی؟ - Menrva - 12 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۰ ب.ظ
به اشتباهاتم به سادگیم و خوش خیالیم...
|
|
به چی فکر می کنی؟ - artmiss - 12 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ ب.ظ
چرا تظاهر به آرامش میکنم؟ |
RE: به چی فکر می کنی؟ - shamim_70 - 13 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۳ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ ب.ظ)artmiss نوشته شده توسط: چرا تظاهر به آرامش میکنم؟خواهر زندگیا سخت شده!این روزا همه تظاهر به ارامش نکنن چیکار کنن!!؟
|
RE: به چی فکر می کنی؟ - artmiss - 13 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۶ ب.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۳ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: خواهر زندگیا سخت شده!این روزا همه تظاهر به ارامش نکنن چیکار کنن!!؟وقتی به گذشته نگاه میکنم خیلیم سخت نیست من سختش کردم. یا اینکه بلد نبودم از اول آسون ببینمش فقط از آینده میتونم آسون ببینمش! (۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۴۷ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: چـــــــــــــــــرا حرف تا عمل آدما فرق دارهاین بعضی آدمایی که میگی الان خیلی زیاد تر از بعضیا هستن خیلیا هستن. |
|
به چی فکر می کنی؟ - RASPINA - 14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۲ ق.ظ
چه طور قسمتی از زندگی ام را گم کردم |
|
به چی فکر می کنی؟ - shima506 - 14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۰ ق.ظ
فقط در یک مورد خاص حکمت خدا رو بفهمم، اینکه اشکال کار کجا بود. |
RE: به چی فکر می کنی؟ - friends - 14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۱۷ ب.ظ
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۵ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: به اینکه قطعیه گرایش امنیت و شبکه واسه کامپیوتر یا نه مثل هر سال گرایش آی تی میشه ۹۹/۹۹ درصد جز گرایش های کامپیوتر میشه |
|
به چی فکر می کنی؟ - khordad.girl - 14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۰۸ ب.ظ
به این.... از حرفی که زدم پشیمونم نمیدونم چطوری درستش کنم.... |
|
به چی فکر می کنی؟ - RASPINA - 15 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۹ ب.ظ
خدا بزرگه ............ |
|
به چی فکر می کنی؟ - explorer - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۸ ق.ظ
داستانی داریم با کرک IDM |
|
به چی فکر می کنی؟ - Menrva - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۵ ق.ظ
به بازی Bloodborne |
|
به چی فکر می کنی؟ - kora - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۷ ق.ظ
به اینکه چی شد دچار خوددرگیری شدم؟ یه روز بیدار شدم تردید تمام وجودم روفراگرفت ! اینکه چرا انقدر سلیقم و علایقم متفاوتن! در حالی که از متفاوت بودن بیزارم؟ چرا بیگانم با این دنیا و آدما! چرا خودم گم کردم اصلا کجا گم شدم؟ من با یه سال پیش فرق میکنم از رنگ مورد علاقم بگیر تا درس و کار و آینده و رویای قدیمیم که داشت به طرز شگفت انگیزی به حقیقت می پیوست اما یه هو مثل کسی که پاش بزنه تو آب یخ تمام وجودم لزرید و ترس ناشناخته ای به سراغم اومد!و زدم زیرش و رهاش کردم! واقعا مگه میشه ادم بعد ۲۳ سال یه هو یه ادم دیگه بشه؟ اما من شدم. |
|
به چی فکر می کنی؟ - blackhalo1989 - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ق.ظ
به پاسخ برگ های داوطلبین |
RE: به چی فکر می کنی؟ - shayesteNEY - 16 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۳ ق.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ق.ظ)حسین توکلی نوشته شده توسط: به پاسخ برگ های داوطلبینمن نگرانتونم که نکنه سربازان گمنام دستگیرتون کنن به جرم جعل هویت و سواستفاده از هویت ساختگی |