|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - نسخهی قابل چاپ |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - blx - 01 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۱۴ ب.ظ
تب عشق > علیرضا افتخاری > مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - blackhalo1989 - 02 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۰۷ ب.ظ
آلبوم باران تویی از چارتار (کلش) |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Ms. Saba - 09 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۲۷ ب.ظ
کسی آهنگ سانفرانسیسکو از cascada رو داره اینجا اپلود کنه ؟؟ |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Sadi_gh - 09 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۱۷ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۲۷ ب.ظ)Ms. Saba نوشته شده توسط: کسی آهنگ سانفرانسیسکو از cascada رو داره اینجا اپلود کنه ؟؟ لینکش : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Ms. Saba - 09 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۵۳ ب.ظ
آهنگی خاطره انگیز از دهه ۶۰ میلادی و با صدای Scott McKenzie به نام San Francisco - Be Sure to Wear Flowers in Your Hair مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - blx - 10 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۲۴ ب.ظ
درد عمیق >>>> احسان خواجه امیری >>>> مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - edward71 - 10 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۲۳ ب.ظ
مردم شهر - حامد همایون خیلی قشنگه حتما دانلود کنید Sent from my iPad Air |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - ۱۰:۳۰ - ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۴۲ ب.ظ
آلبوم امیرِبی گزند > محسن چاوشی میرم که عاشقش بشم ![]()
|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Milestone - 20 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۰۷ ب.ظ
ارغوان / شعر: هوشنگ ابتهاج / خواننده: علیرضا قربانی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ---------- ارغوان شاخهی همخونِ جدا مانده من؛ آسمانِ تو چه رنگ است امروز؟ آفتابیست هوا، یا گرفتهست هنوز؟ من در این گوشه که از دنیا بیرون است؛ آسمانی به سرم نیست، از بهاران خبرم نیست؛ اَندَر این گوشهی خاموشِ فراموش شده، یاد رنگینی در خاطِرِ من، گریه می انگیزد، گریه می انگیزد، ارغوانم آنجاست... ارغوانم تنهاست... ارغوانم دارد میگرید، ارغوان::: این چه رازیست که هر بار بهار، با عزای دل ما میآید، ارغوان ارغوان... تو برافراشته باش، تو بخوان نغمه ناخوانده من، تو بخوان، تو بخوان، تو بخوان... . |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - blx - 28 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۵ ق.ظ
Singer: Enya >>> Song T: Only Time >>> مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ____________________________________________ Who can say where the road goes Where the day flows, only time And who can say if your love grows As your heart chose, only time Who can say why your heart sighs As your love flies, only time And who can say why your heart cries When your love lies, only time Who can say when the roads meet That love might be in your heart And who can say when the day sleeps If the night keeps all your heart Night keeps all your heart Who can say if your love grows As your heart chose Only time And who can say where the road goes Where the day flows, only time Who knows? Only time |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - artmiss - 28 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۰۰ ق.ظ
آلبوم سکوت بهرام همش عشقه ![]() به چی اعتقاد داری و از بینشون به سختی انتخاب کردم: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - blx - 28 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۰ ب.ظ
عاشق >>> احسان خواجه امیری >>> مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - virtual girl - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۱ ب.ظ
دقیقا خفه کردم خودمو با این آهنگ :| علی زندوکیلی - لالایی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - davood_2016 - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۱ ب.ظ
یکی از ترنس های زیبایی که شنیدم: L'esperanza سازنده: Airscape سال ساخت: ۱۹۹۹ هنوز هم در آلبوم های جدید remix های این آهنگ ساخته میشه! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - blx - 02 تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۵۲ ب.ظ
>>>> لیلا (این نامه رو لیلا فقط بخونه ...) >>>> با صدای مازیار فلاحی >>>> مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |