هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - موج - ۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۰۰۸:۵۶ ب.ظ
خوشا به حال دوست مایکروسافتی پارسانا
به شدت قبطه خوردیم
ولی از همین الان هم دیر نیست یه اراده میخاد که زندگی مون رو متحول کنیم
به دانیال
قبض اخطار رو بفرست برای من (رفیق برا همین روزاست دیگه)
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - danialfx - 08 اردیبهشت ۱۳۹۰۰۹:۰۹ ب.ظ
(۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۱۶ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: گویا مدارک حرفه ای مایکروسافت رو داره . و زبان هم مدرک آیلتس داره . بعد درخواست همکاری داده و سابقه اش رو هم گفته( تو پروژه کارت سوخت کار کرده ). ازش مصاحبه می گیرن که قبول می شه .
(۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۰۸ ب.ظ)danialfx نوشته شده توسط: اخه مایکروسافت هم شد محل کار که شما حسودی میکنین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منم میخوام.
مدارک حرفه ای مایکروسافت منظور mcse و mcitp و ... هست؟؟
بعد اینکه ایران بود و درخواست همکاری داد و اونا قبول کردن و بعد ویزای امریکا گرفت؟؟!!!!!
فکر نمیکنم امریکا اینقدر راحت ویزا بده.
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - mosaferkuchulu - 08 اردیبهشت ۱۳۹۰۱۱:۱۸ ب.ظ
بچهها جو گیر نشین!بیاین به جای مایکرو سافت بریم گوگل!
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - ملیکا - ۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۰۱۱:۲۲ ب.ظ
خوش به حالش ... منم میخواااااااااااااام ...
یکی ما رو از این خراب شده ببره بیرون ...
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - shahryar - 08 اردیبهشت ۱۳۹۰۱۱:۲۲ ب.ظ
من می خام برم NASA
دلتون بسوزه
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - ملیکا - ۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۰۱۱:۲۸ ب.ظ
(۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۵۶ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: خوشا به حال دوست مایکروسافتی پارسانا
به شدت قبطه خوردیم
ولی از همین الان هم دیر نیست یه اراده میخاد که زندگی مون رو متحول کنیم
به دانیال
قبض اخطار رو بفرست برای من (رفیق برا همین روزاست دیگه)
دیکته ۱۹/۵ شدی مهندس ، غبطه نه قبطه !!!
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - danialfx - 08 اردیبهشت ۱۳۹۰۱۱:۳۲ ب.ظ
(۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۲۸ ب.ظ)ملیکا نوشته شده توسط: دیکته ۱۹/۵ شدی مهندس ، غبطه نه قبطه !!!
به خاطر اشتباه تو نمره دادن. از اموزش پرورش اخراج شدین. ایشون شدن ۱۹/ نه ۱۹/۵
حالا با خیال راحت میتونین برین هرجایی که دوست دارین. مثلا مایکروسافت.
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - ملیکا - ۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۰۱۱:۳۸ ب.ظ
(۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۳۲ ب.ظ)danialfx نوشته شده توسط:
(08 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۲۸ ب.ظ)ملیکا نوشته شده توسط: دیکته ۱۹/۵ شدی مهندس ، غبطه نه قبطه !!!
به خاطر اشتباه تو نمره دادن. از اموزش پرورش اخراج شدین. ایشون شدن ۱۹/ نه ۱۹/۵
حالا با خیال راحت میتونین برین هرجایی که دوست دارین. مثلا مایکروسافت.
حالا بیا و خوبی کن، اصلا جفتتون از کلاس اخراج میشین، با امضای ولی میتونین دوباره برگردین به مانشت !!!
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - fatima1537 - 08 اردیبهشت ۱۳۹۰۱۱:۳۹ ب.ظ
نه ۱۹ شد:ننویسیم "میخاد" بنویسیم "میخواد"
ببخشید شوخی بود!
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - موج - ۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۰۱۱:۴۲ ب.ظ
(۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۲۸ ب.ظ)ملیکا نوشته شده توسط: دیکته ۱۹/۵ شدی مهندس ، غبطه نه قبطه !!!
باز این ملیکا جان
بعد چند وقت اومد به ما گیرداد
اتفاقا من خودم توی املای این واژه شک داشتم
برا همینم قبل نوشتن توی گوگل سرچ کردم معمولا کلماتی که شک دارم این کار رو میکنم و گوگل هم کلمه درست رو پیشنهاد میکنه
ولی این دفعه نکرد تقصیر من چیه
در ضمن تنها درسی که یادمه یه امضا گرفتم بدون نمره املا بود توی دبستان که بس غلط داشتم استاد حتی حاضر نشد بود جمع بزنه یه نمره منفی برام بذاره
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - mosaferkuchulu - 08 اردیبهشت ۱۳۹۰۱۱:۵۹ ب.ظ
الگوریتم با من بساز...!!!
من دیونه رو بی چاره نساز!
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - parsaNA - 09 اردیبهشت ۱۳۹۰۱۲:۲۶ ق.ظ
(۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۰۹ ب.ظ)danialfx نوشته شده توسط: مدارک حرفه ای مایکروسافت منظور mcse و mcitp و ... هست؟؟
مدرکشو دقیق نمی دونم چیه ولی مربوط به امنیت اینا می شه .
(۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۰۹ ب.ظ)danialfx نوشته شده توسط: بعد اینکه ایران بود و درخواست همکاری داد و اونا قبول کردن و بعد ویزای امریکا گرفت؟؟!!!!!
فکر نمیکنم امریکا اینقدر راحت ویزا بده.
والا اوناشو دیگه نمی دونم، حتما غیر مستقیم رفته از دوبی . کلا بچه پولدار بود، خرش همه جا می رفت . دیگه آمریکا رفتن واسه اونا کاری نداره . اگه اطلاعات بیشتر خواستی بگو آی دی فیس بوکشو واست بفرستم .
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - ۵۴m4n3h - 09 اردیبهشت ۱۳۹۰۰۷:۵۳ ق.ظ
(۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۴۲ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: اتفاقا من خودم توی املای این واژه شک داشتم
برا همینم قبل نوشتن توی گوگل سرچ کردم معمولا کلماتی که شک دارم این کار رو میکنم و گوگل هم کلمه درست رو پیشنهاد میکنه
ولی این دفعه نکرد تقصیر من چیه
تقصیر شما اینه که به یه فضای غیرمطمئن، اعتماد کردید!
این دفعه خواستید املای واژه رو چک کنید، از لغت نامهی دهخدا استفاده کنید
یه بار داشتم یه اطلاعیهی مهمی رو که بچه های شورا صنفی مون در سطح دانشگاه پخش کرده بودن می خوندم، دیدم یه جاش نوشته «مرثهی ظهور»!!!! با شاخ در اومده رفتم میگم این چیه؟!!! منظورتون «منصهی ظهور» نیست احیاناً؟!! بعد اونا هم دقیقاً حرف شما رو زدن که توی گوگل سرچ کردن و از این حرفا! بعد من رفتم این عبارت رو گوگل کردم! دیدم اووووووه یه عالمه hit داد!!! در حالی که «مرثه» یک واژهی بی معنی هست!!!
(۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۲۶ ق.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: اگه اطلاعات بیشتر خواستی بگو آی دی فیس بوکشو واست بفرستم .
به نظر من بهتر بگید دوستتون یه سر بیاد مانشت؛ بچهها هر سوالی داشتن بپرسن!
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - Fardad-A - 09 اردیبهشت ۱۳۹۰۰۹:۳۲ ق.ظ
فقط موج نیست که این بارغلط املایی داشته. هر هفته دو سه مورد در پستها هست ولی تجربه نشان داده که تصحیح یا تذکر به ارسال کننده عکس العمل سخت و عجیب را در پی داره. این غلط نویسی تقریبا" داره یک فرهنگ میشه. چند روز پیش دیدم یک آموزشگاه زبان یک بیلبورد بزرگ زده و تبلیغ کرده. شعارش هم این بودعین عبارت که هم در بیلبورد بود و هم در تراکتهاش که یکی داشت پخش میکرد):
ما در آموزش تلاش میکنیم ولی تضمین در آموزش توجیح پذیر نیست.
آگهی ش رو دارم ولی نمیگذارم.
حتی در خبرهای بعضی خبرگزاریها هم گاه غلط املایی هست . حالا از کلماتی که املایشان درسته ولی کاربردشان غلطه بگذریم که حتی در نامهها و قرار دادها هم بکرات دیده میشه مثل دوما" سوما" و... . گاهی تاسف میخورم که قرنها حافظ و سعدی و فردوسی و... تلاش کردن این زبان بمونه ولی الآن چی؟؟؟ (البته اصلا" منظورم از نوشتن این مطالب موج عزیز نبود فقط گفتن اشکال بزرگتر بود).
گاهی میگم کاش ریاست محترم فرهنگستان فارسی که البته بیشتر وقتش تو کارهای دیگه میگذره بک کم بفکر زبان فارسی بود
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - موج - ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۰۱۰:۰۲ ق.ظ
البته فرداد جان
تقصیر افراد فارسی زبان هم نیست تقصیر خود زبان فارسی هست که این قدر دچار تغییر میشه
اطاق>اتاق - خوشحال>خوش حال - بلیط>بلیت - همهء>همه ی
اینا یه چندتا کلمه است که از زمان بچگی ما دستور زبانش تغییر کرده بعلاوه خیلی دیگه که تو ذهن شما هاست الان
به علاوه در یه زبان مثه عربی
توجیح و توجیه - قبطه و غبطه -غصه و قصه
به علت اینکه تلفظش فرق میکنه به یه بچه ده ساله هم که بگی بنویسشون مشکلی نداره ولی توی زبان ما همین حروف هست با تلفظ یکسان و بعضی افراد تا پایان عمر باهاش مشکل دارن
یه نکته دیگه
علاوه بر این که فرهنگستان کاری نکرده ما هم کاری برای زبانمون نکردیم مثلا توی خیلی از ادیتورها هنگام ویرایش متن انگلیسی غلطهای گرامری و املایی مشخص میشه ولی خب زبان فارسی در اکثر اونها لغتنامه ای تعریف شده نداره خب این بخشش کار ما بوده که ماهم کار نکردیم