|
|
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
|
کنکور علوم کامپیوتر ۹۲ - nimam - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۱ ب.ظ
خوب، چند تا سوال دیگهی گسسته که من جواب دادم. ۷۵- کدام یک از گزینههای زیر صحیح است؟ ۱) گرافی همبند با دنباله درجات (۳٫۳٫۳٫۲٫۱٫۱٫۱٫۱٫۱) موجود نمیباشد. ۲) گرافی غیرهمبند با دنباله درجات (۴٫۴٫۴٫۴٫۴٫۳٫۳٫۳٫۳) موجود نمیباشد. ۳) گرافی دوبخشی با دنباله درجات (۷٫۶٫۳٫۳٫۳٫۳٫۳٫۳٫۳) موجود نمیباشد. ۴) گرافی با دنباله درجات (۶٫۶٫۳٫۳٫۳٫۳٫۳) موجود میباشد. من این رو گزینهی ۳ زدم. ولی حتی حال ندارم دوباره بررسی بکنمش. فقط اینکه آخری غلطه چون تعداد فرد رئوس با درجه فرد داره و برای گزینهی ۲ میشه از رابطهی [tex]\binom{n-1}{2}[/tex] که حداکثر تعداد یالهای ممکن در یک گراف ناهمبند رو مشخص میکنه استفاده کرد. گزینهی ۱ رو هم میشه به صورت همبند رسم کرد، من رسم کردم! ۷۶- فرض کنید G یک گراف بوده که روی یالهای آن اعداد صحیح گذاشتهایم به طوری که در هر راس مجموع مقادیر یالهای متصل به آن راس، برابر ۱ است. کدام گزینه صحیح است؟ ۱) G دوبخشی است. ۲) تعداد رئوس G زوج است. ۳) تعداد رئوس G فرد است. ۴) G دارای تطابق کامل است. یه چیزی شبیه این سوال رو تو کنکور دکترای علوم کامپیوتر امسال داده بودند که میخواست با ۱ و ۱- به یالها مقدار بدیم تا مجموع مقادیر یالهای متصل به هر راس ۱ بشود. من از همون تست یادم بود که گراف کامل [tex]K_4[/tex] این خاصیت رو داره و برای همین بلافاصه گزینه ۱ و ۳ رو حذف کردم. ولی الان هرچی فکر میکنم یادم نمیاد که بین ۲ و ۴ کدوم رو زدم ![]() ۷۷- فرض کنید G یک گراف n راسی بوده و A ماتریس مجاورت G باشد. اگر n تا درایه ۱ در A انتخاب کنیم که هیچ دوتایی در یک سطر و یک ستون مشترک نباشند، در این صورت این n تا ۱ در گراف متناظر با چیست؟ ۱) یک تطابق کامل ۲) دوری همیلتونی ۳) اجتماعی از دورهای مجزا که رئوس را میپوشانند. ۴) یک زیرگراف فراگیر که هر مولفه همبندی اش دور یا مسیر یا دو راسی است. من این رو هم زدم گزینهی ۳ (اجتماعی از دورهای مجزا). |
|
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - Mänu - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۴ ب.ظ
بنظر من کسی که کنکورداده و سر جلسه بوده و واسه اون کنکور خونده میتونه راجب سختی و آسونی سوالا قضاوت کنه،اما یه لحظه سوالارو چشمی نگاه کنی بگی آسونه دور از انصافه،بچه های نرم افزار اکثرا میگن ریاضی سخت بوده،و از بقیه درسا تقریبا راضی ان،رو این حساب ما میگیم کنکور نرم انگار بهتر بوده،شما هم بهتره رو حساب حرف بچه های آی تی در مورد کنکورش صحبت کنید ،سر جلسه هزارتا دلیل هست که سوالارو از اونیم که هست سختتر میکنه،وقتش،استرسش و... |
|
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - q88lp - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ ب.ظ
حرف شما کاملا درسته ولی اگه کنکور ما آسون باشه واسه همه آسونه . ولی واسه همه تو دانشگاه ظرفیت وجود نداره . پس فرقی با سخت بودن نداره چون بالاخره کسی که بهتر خونده حداقل یه تست بیشتر زده . |
|
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - azad_ahmadi - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۴۱ ب.ظ
دیدم آواتار عوض کردین. منم همراهی کردم. یه پیشنهاد دارم نمی دونم چقدر جواب میده یا نه. هرسال می بینیم که به تعداد سوالای اشتباه، غلط های تایپی و از این دسته اضافه میشه، می خوام ببینم آیا میشه به این روند اعتراض کرد. آیا میشه صدامونو به گوش بالادست ها برسونیم؟ مثلا سوال مدارمنطقی، سوال سیستم عامل. حداقل برای سال آینده اگه شرکت کردیم اشتباهات به حداقل برسه. نظری دارین بچه ها؟ |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - Mänu - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۴۴ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ ب.ظ)q88lp نوشته شده توسط: حرف شما کاملا درسته ولی اگه کنکور ما آسون باشه واسه همه آسونه . ولی واسه همه تو دانشگاه ظرفیت وجود نداره . پس فرقی با سخت بودن نداره چون بالاخره کسی که بهتر خونده حداقل یه تست بیشتر زده . اینم هست،اما واقعا سولای ای تی یا سخت بودن یا غیر استاندارد حالا نمیدونم،اما امیدوارم بین کسی که یکم تلاش کرده با کسی که روی خیلی از مباحث که هر سال سوال میومده انقد وقت گذاشته یاد گرفته فرقی باشه وامسال انقد عوض کردن سوالارو که حال گیری بود،من یکم حس میکنم یسری سوالا ساده بودن بقیه خیلی سخت و وقت گیر،فقط از خدا میخوام هر کی به نتیجه زحمتاش برسه (۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۴۱ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: دیدم آواتار عوض کردین. منم همراهی کردم. موافقم ولی چجوری؟؟بنظر من واسه اینکار یعنی اعتراض به سوالا نیاز به چندتا دکتر داریم که اونام حمایتمون کنن |
RE: بچه های نرم خسته نباشید - SoheilGh - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۴۵ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۳۱ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط:(22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۴۰ ب.ظ)sunboymn نوشته شده توسط: سلام بچه ها درصد به ضریب درس مربوط نیست و برای همه دروس یکی ِ ضریب تو تراز کلی موثره |
|
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - m_sardaari - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۴۷ ب.ظ
دوستان اینکه سوالا سخت بودن یا آسون مهم نیست هرچی بوده دیگه تموم شده.الان باید منتظر باشیم ببینیم چندتا سوال حذف میشه .حذف هر سوال میتونه رتبمونو زیر و رو کنه.حالا اینکه بچه های ایتی بگن از ما سخت بوده از شما آسون و یا برعکس بحث جالبی نیست. قبل از کنکور امسال.کنکور سال ۸۹ رو از خودم گرفتم بعد رفتم نتیجه رو دیدم مشترک کلا ۲۰ زده بودم.به پاسخنامه ها نگاه کردم حدود ۵ تا سوال حذف شده بود.۴تاشونم تو هر کتاب یه جواب برا خودشون داده بودن. یه زمانی یکی از رتبه های تک رقمی باهام صحبت میکرد میگفت توان علمی برای کنکور فقط ۵۰% مهمه بقیش برمیگرده به شانس و خلاقیت تو. میگفت سوال اشتباه عمدی داده میشه بخاطر اینکه اسطرس به بچه ها بدن و اونا هم سوالایی که شک دارن رو بزنن و کلا تمرکزشون رو از دست بدن و وقتشون تلف شه. اون روز بهش خندیدم. ولی حالا دارم به خودم میخندم. اگه کسی میتونه از رشته های دیگه هم بپرسه آیا اونجا هم اشتباه دارن سوالا؟ واقعا طراحان سوال رشته کامپیوتر (بعضی دروس) کی هستن چرا بعد از این همه کنکور باز سوال اشتباه جزیی از کنکوره؟ یعنی حتی به فکر آبروی خودشونم نیستن در مقابل طراحان سوال رشته های دیگه؟ اشتباه تو درسی مثل مدار منطقی یعنی داره به ما میگه داوطلبان گرامی سوال اشتباه جزیی از کنکوره ارشده چرا توجه نمیکنین. کاش سوال سخت بدن ولی اشتباه نباشه.سوال اشتباه حق خیلی هارو ضایع میکنه. اینقد گفتن سوالای سیستم عامل این چند سال سختن خیلی سختن ..امسال نسبتن آسون دادن ولی اشتباه.اومدن ابروشو درست کنن چشمشم کور کردن. خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه که ۶ ماه از دوران جوونیمون رو هدر دادن. |
|
یه چای داغ مخصوص کنکوری های آی تی - ayubes - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۵۰ ب.ظ
سلام بجه خسته نباشید . شرکت کنندگان شهر ما میگن راحت بود نمیدونم بر اساس جه معیار ی میگن را حت ساختمان داده .الگوریتم که نسبت به سالهای پیش وافعا سخت بود مشبکه که هیج فقط نر م افزار خوب بود پایگاه داده که خیلی مفهومی پوش متوسط .سیستم عامل متوسط به بالار بزرگترین مشکل کمبود زمان که من در برگشت فقظ تونستم ۱ سوال زبان رو جواب بدم نظر شما چیه ؟ شرکت کنندگان شهر شما چی میگن |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - svk7 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۱۵ ب.ظ
رستگار شدیم
|
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - azad_ahmadi - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۱۷ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۴۴ ب.ظ)mahtab_rafiei نوشته شده توسط: موافقم ولی چجوری؟؟بنظر من واسه اینکار یعنی اعتراض به سوالا نیاز به چندتا دکتر داریم که اونام حمایتمون کنن والا چجوریش رو من هم نمی دونم . اما فکر می کنم نتیجه بده. حداقلش اینه که صدای خودمونو بلند می کنیم. بابا بخدا این نمیشه که یه نفر احساسات این همه نفر رو با اشتباه تایپی یا علمی به بازی بگیره. اخه بابا سوال سخت باشه قبول اما حداقل جوابش درست و تو گزینه ها باشه. سوال سیستم عامل signal wait یا مدار واقعا نمی دونم این بشر که تایپ می کنه کوره یا الکی این کار رو می کنن. فقط باید راهش رو پیدا کنیم اگه بخوایم کاری کرده باشیم. از همه دوستان نظر می خوام. |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - adele_69 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۲۶ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۵۳ ب.ظ)srj نوشته شده توسط:منم موافقم وقتی جواب بیاد می بینیم کی میگه راحت بوده!!!(22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۰۹ ب.ظ)q88lp نوشته شده توسط: پس درس نخوندن خودتون رو با این حرفها توجیه نکنید .به نظرم تحلیل هرکس از سوالای آزمون به خودش برمیگرده! |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - good-wishes - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۲۷ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۱۷ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط:(22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۴۴ ب.ظ)mahtab_rafiei نوشته شده توسط: موافقم ولی چجوری؟؟بنظر من واسه اینکار یعنی اعتراض به سوالا نیاز به چندتا دکتر داریم که اونام حمایتمون کنن سلام.قبلا دوستان پیگیر این قضیه شدن اینم لینکش مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: دوستان سال دوم خوندن سخته؟؟ تازه سال اول قبول نشدیم - fateme66 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۴ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۱۶ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط:شما به این لینک یه نگاه بندازین(21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ ق.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۱۱ ق.ظ)alagh نوشته شده توسط: خوش به حالتون من که امسال هیچ امیدی ندارم. ممنم خوب ندادم ولی آزاد رو هنوز در پیش دارم ...ولی یک سال وقت زیادیه و... مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - عزیز دادخواه - ۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۴۱ ب.ظ
سلام اگه ممکنه لطفن در این نظر سنجی شرکت کنید که بتونیم یه جمع بندی کلی داشته باشیم(اگه نظرتون رو شرح بدین بهتره) مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - azad_ahmadi - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۴۱ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۲۷ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط:نه دوست من. من مشکلم سر پیدا کردن سوالهای اشتباه نیست. می گم اعتراض به بودن سوال اشتباه اونم تو آزمون ارشد.(22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۱۷ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط:(22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۴۴ ب.ظ)mahtab_rafiei نوشته شده توسط: موافقم ولی چجوری؟؟بنظر من واسه اینکار یعنی اعتراض به سوالا نیاز به چندتا دکتر داریم که اونام حمایتمون کنن چند ساله که سوال اشتباه شده جزئی از آزمون اما باید بدونیم که این عمدی هست یا سوالات ارشد رو یه مشت بی سواد طرح میکنند. اخه این همه مبحث مهم و جالب تو سیستم عامل اما یه ... بیاد از جالب ترین قسمت سیستم عامل(همزمانی فرایندها) سوالی بده که اصلا معلوم نیست چی می خواد. یا چرا باید سوالاتی که برای طرح شدن یک سال مهلت میدن که طراحی بشن، یک بار توسط یه استاد واقعی چک نمی شه که ببینه سوال اشکال تایپی داره یا اشکال معنایی داره یا نه. بخدا کاری نداره که چند ساعت یه استاد بشینه بررسی کنه چیزی ازش کم نمیشه. نمی دونم امکانش باشه برای اعتراض یا نه. |