|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - azad_ahmadi - 28 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ ب.ظ
(۲۷ آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: کلا" خیلی حال میکنم از این موشکهایی که از غزه میزنند به اسرائیل. یه عمره این لعنتی خون مردم رو تو شیشه کرده. اگر چه اصلا" دلم نمیخواد جنگ بشه و مردم بیگناه کشته بشن ولی کلا" بدم نمیاد حال این اسرائیل گرفته بشه که هر وقت دلش میخواد هر غلطی میخواد نکنه.
اسرائیل مهمترین متحد لجستیک در خاور میانه بوده و هست. عملا هر کشوری که مقابل اسرائیل قرار بگیره، یعنی مقابل آمریکا قرار گرفته.
از لحاظ تئوری مقابله با آمریکا، مثل عدد "تقسیم بر صفر" هست (تعریف نشده). هر بدبختی که بر سر ملتها بیاید، تقصیر دولتهای همان ملتها بوده؛ این یک قانون است. من بهیچ وجه از مردم اسرائیل متنفر نیستم اما از دولت اسرائیل برای استفاده ابزاری کردن از ملتش برای به کرسی نشاندن حرف خودش خیلی بیزارم. قانون رو دولت ها می نویسند اما ملت ها رو "مجبور" به اطاعت از این قانون ها می کنند.
ملت غزه بی دفاعن، اگه کمک ":dodgy:کشورهای ممیزه " نباشه، در عرض ۲۴ ساعت کل غزه نابود میشه.
جنگ فقط دامن انسان های بی دفاع رو خواهد گرفت، نه اسماعیل حنیه و نه نتانیاهو.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 28 آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۴۹ ب.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: هر بدبختی که بر سر ملتها بیاید، تقصیر دولتهای همان ملتها بوده؛ این یک قانون است. من بهیچ وجه از مردم اسرائیل متنفر نیستم اما از دولت اسرائیل برای استفاده ابزاری کردن از ملتش برای به کرسی نشاندن حرف خودش خیلی بیزارم.
اگه هر شهروند اسراییل، اون کشور رو ترک کنه چیزی به اسم کشور(!) اسراییل وجود نخواهد داشت. موندن اونها خودش نوعی حمایت از ظالمه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Xilinx - 28 آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۳۱ ب.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: اسرائیل مهمترین متحد لجستیک در خاور میانه بوده و هست. عملا هر کشوری که مقابل اسرائیل قرار بگیره، یعنی مقابل آمریکا قرار گرفته.
از لحاظ تئوری مقابله با آمریکا، مثل عدد "تقسیم بر صفر" هست (تعریف نشده). هر بدبختی که بر سر ملتها بیاید، تقصیر دولتهای همان ملتها بوده؛ این یک قانون است. من بهیچ وجه از مردم اسرائیل متنفر نیستم اما از دولت اسرائیل برای استفاده ابزاری کردن از ملتش برای به کرسی نشاندن حرف خودش خیلی بیزارم. قانون رو دولت ها می نویسند اما ملت ها رو "مجبور" به اطاعت از این قانون ها می کنند.
ملت غزه بی دفاعن، اگه کمک ":dodgy:کشورهای ممیزه " نباشه، در عرض ۲۴ ساعت کل غزه نابود میشه.
مشکل شما اینه که منطق خدا رو در نظر نمیگیرید و بر اساس منطق و سطح تفکر انسان نظر میدید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - azad_ahmadi - 28 آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۵۴ ب.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۴۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (28 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: هر بدبختی که بر سر ملتها بیاید، تقصیر دولتهای همان ملتها بوده؛ این یک قانون است. من بهیچ وجه از مردم اسرائیل متنفر نیستم اما از دولت اسرائیل برای استفاده ابزاری کردن از ملتش برای به کرسی نشاندن حرف خودش خیلی بیزارم.
اگه هر شهروند اسراییل، اون کشور رو ترک کنه چیزی به اسم کشور(!) اسراییل وجود نخواهد داشت. موندن اونها خودش نوعی حمایت از ظالمه.
استدلال شما منطقی نیست! هیچکدوم اینها نمی خواهند از خواسته شون که "موندن تو سرزمین جورشلیم" باشه دست بردارند.
لابد می خواید مثل شلدون [تئوری بیگ بنگ]، اسرائیل رو به تگزاس در آمریکا منتقل کنید!
در ضمن من طرفدار محو کلمه اسرائیل تو نقشه نیستم.
(۲۸ آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۳۱ ب.ظ)MohammadTaher نوشته شده توسط: (28 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: اسرائیل مهمترین متحد لجستیک در خاور میانه بوده و هست. عملا هر کشوری که مقابل اسرائیل قرار بگیره، یعنی مقابل آمریکا قرار گرفته.
مشکل شما اینه که منطق خدا رو در نظر نمیگیرید و بر اساس منطق و سطح تفکر انسان نظر میدید.
هیچ کس هم سو با منطق پروردگار نیست.(اگر می بود، اونوقت جنگ هم شرف می داشت).
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۲۸ آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۲۵ ب.ظ
فکر کنم داره بحث سیاسی می شه!!!! و بهتره ادامه پیدا نکنه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - azad_ahmadi - 28 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ ب.ظ
بحث سیاسی نیست، اما چشم ادامه نمی دیم (نمی دم).
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 29 آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۴۷ ب.ظ
(۲۹ آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۰۸ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: خدایا انقدر قسمت میدم ههر کی بود دلش آب میشد.... خدایا شمام حتما هوامو داری اما به منم نگاهی بنداز.....
سایت مشاوره کسی سراغ نداره.اینترنی مشاوره خوب بده
در چه زمینه ای؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - maryami - 29 آبان ۱۳۹۱ ۰۶:۵۷ ب.ظ
هـــــــــــــــــی سعی میکنم مثبت فکر کنم ....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SaMiRa.e - 29 آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۱۰ ب.ظ
ابرها به آسمان تکیه می کنند؛
درختان به زمین؛
و انسان ها به مهربانی هم ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Eternal - 29 آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۳۳ ب.ظ
(۲۹ آبان ۱۳۹۱ ۰۶:۵۷ ب.ظ)maryami نوشته شده توسط: هـــــــــــــــــی سعی میکنم مثبت فکر کنم ....
منم مثل شما هـــــــــــــــــــــــی سعی میکنم که....... ولی بیشتر مواقع نمیشه.......... متاسفانه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - تینا - ۲۹ آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ب.ظ
نمیدونم چرا این روزا اینقده دلم گرفته ..........خدایا کمکم کن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - esi - 29 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ب.ظ
سلام بر حسین (ع) شهید
سلام بر نور زمین و آسمان، سلام بر غیرت الله، سلام بر ثارالله
سلام بر روز غیرت، روز شجاعت، روز ایمان، روز عرفان سلام بر عاشورا
سلام بر لبه تشنه، سلام بر پیشنانی زخمی
سلام خدا بر تو حسین (ع)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mohammadali1990 - 30 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ق.ظ