|
|
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
RE: بچه های نرم خسته نباشید - pelican66 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ق.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ق.ظ)azmoon92 نوشته شده توسط: سه ساله که عمرمو پای کنکور ارشد گذاشتم نمیدونم چرا اینجوری میشه !!! چرا سوالای کنکور حساب کتاب ندارن !!! چرا یه سال آسونه یه سال سخته ؟؟؟؟ انشااله که قبول میشی دوست عزیز .نگران نباش .تو تلاشتو کردی به خدا توکل کن و مثبت ببین و موج منفی هم به خودت نده
|
RE: بچه های نرم خسته نباشید - m@hboobe - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۲۱ ق.ظ)nina69 نوشته شده توسط: یعنی ناراحت نباش میدونی همین ریاضی هایی که زدی چقدر میتونن موثر باشند اکثرا ریاضی نزدیم! انشااله نتیجه میاد و کلی خوشحال میشی بسپارش به خدا گذشت و رفته غصه گذشته رو خوردن کار جالبی نیست!
|
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - m@hboobe - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۵۷ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۴۳ ق.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:خیلی خوبه.(21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۵۴ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: بچه ها، واسه اینکه این چند ماه رو بتونیم استفاده کنیم، چند تا پیشنها دارم واسه آموزش و کار کردن دور هم.عالیه.نه اینکه فقط یک نفر به بقیه یاد بده.به نظرم همه اونایی که علاقمندند مشارکت داشته باشند خیلی بهتر میشه. منم دوست داشتم مطالبی رو که حدودا یک سال پیش زمان کار آموزیم بهم یاد دادن بیشتر کار کنم و بتونم کارای پیشرفته تری انجام بدم... واقعا بخاطر کنکور چقدر دست و پای خودمون رو بستیم که اینجور بشه...
|
|
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - nhd - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ب.ظ
کسی میدونه کلید اولیه علوم رو از کجا میشه پیدا کرد آیا؟ جالبه من هرجا پست میذارم اگه قابل پاک کردن باشه یعنی به ثانیه نمیکشه مدیریت محترم پاکش میکنه.. اما اگه نباشه عمرا تا سالها کسی جواب نمیده:-؟ :-)) |
|
بچه های نرم خسته نباشید - arezooparsafar86 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ ب.ظ
بچه ها سنجش کی کلید ها رو میزنه؟ |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - mohammadali1990 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۵ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ب.ظ)nhd نوشته شده توسط: کسی میدونه کلید اولیه علوم رو از کجا میشه پیدا کرد آیا؟پاسخ من : نه نمیدنم ... بچه ها جواب دوستمونو بدین |
|
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - shima_24 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ب.ظ
مــــن هم رستگار شدم
|
|
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - mohammadali1990 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ب.ظ
"""""ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد تا پایان روز شنبه ۲۸ بهمن ماه تمدید گردید.""""" بازم تمدید میکنن ..شک نکنین ...تا عید نوروز وقت هست |
RE: بچه های نرم خسته نباشید - M.Amin.M - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ ب.ظ)arezooparsafar86 نوشته شده توسط: بچه ها سنجش کی کلید ها رو میزنه؟ یکشنبه ۲۹ بهمن!!!!!!!!!! ![]() ![]()
|
|
یه چای داغ مخصوص کنکوری های آی تی - shima_24 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۲ ب.ظ
خدا کنه کلیدا که میاد با اونیایی که من زدم یکی باشن
|
RE: بچه های نرم خسته نباشید - fateme66 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۷ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۳۶ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۱۷ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط: کسی که درس خونده بدون شک نتیجه ی تلاشش رو می گیره، این به من ثابت شده. پس نگران نباشید. سوالا واسه همه سخت بودهنمیدونم چرا نمیتونم به این جمله اعتقاد بیارم .به نظرم برعکسه هر کی بیشتر تلاش کنه کمتر نتیجه میگیره مصداق حرفتون کنکور امسال و پارسال من. پارسال خیلی بد و کم خوندم طوری که نزدیکای کنکور قیدش و زدم،حتی روز کنکور،کی اینقدر میتونه بدشانس باشه که روز کنکور تصادف کنه!! پارسال تا روز کنکور برام کابوس بود اما بعد کنکور خیلی خوشحال بودم چون تصورم این نبود که بتونم با اون اوضاع حتی مجاز بشم چه برسه به قبولی. اما امسال بعد کنکور فقط دارم خودمو اذیت میکنم ![]() امیدوارم هرکس که تلاش کرده نتیجه بگیره اما به این مطمئن نیستم |
بچه های نرم خسته نباشید - jameshenas - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۱۴ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۷ ب.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: یا به اندازه آرزوهایت تلاش کنامضای خوبیه..این جمله همیشگی هست و مصداق همه ی زمان ها |
|
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - nina69 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۴۰ ب.ظ
خوش به حالتون رستگار شید من که دل و دماغ ندارم |
RE: بچه های نرم خسته نباشید - arezooparsafar86 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۱۶ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ب.ظ)M.Amin.M نوشته شده توسط:(22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ ب.ظ)arezooparsafar86 نوشته شده توسط: بچه ها سنجش کی کلید ها رو میزنه؟ خب خوبه ،دیگه تا اون موقع از استرس دق کردیم ![]() من هر شب توی خواب دارم سوالای کنکور رو حل میکنم،دیشب سیستم عامل رو حل میکردم چقد راحت بود ![]()
|
|
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - adele_69 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۵۱ ب.ظ
منم رستگار شدم ولی خیلی دیر!! |