بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - نسخهی قابل چاپ |
RE: بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - IT SIROOS - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۰ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۰۱ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط: راستی کاپیتانتون که بهش افتخار میکنید (فرناز مجیدی) الان کجا داره بازی میکنه؟ اصلاً تیمی میخوادش؟ فوتبال بلده؟ فرهاد مجیدی همونه که سوارخ سوراختون کرد نیم فصل هم برمیگرده دوباره سوراخ سوراختون کنه |
RE: بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - javadem - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۴۲ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط: چاکرتم داداش / بابا این اسم پرسپولیس که یه شبه نشده پرسپولیس / اینا بچه ها نبودن / نمی دونن کجا چه خبر بوده / ما باید روشنشون کنیم / پرسپولیس ۲-۳ ساله یه کم ضیف شده / اینم طبیعیه / تیم های بزرگ هم شکست میخورن / ولی انشاا.. با این برنامه های مدیر عامل عزیزمون انشاا... میترکونیم فدای تو . چی بگم والا . شما به بزرگی خودت ببخششون. اینا از رو بچگی یه چیز میگن. انشالله که میبریم. |
RE: بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - unique_as14 - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۲ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۰ ب.ظ)IT SIROOS نوشته شده توسط: فرهاد مجیدی همونه که سوارخ سوراختون کرد نیم فصل هم برمیگرده دوباره سوراخ سوراختون کنه آقا من دوست دارم حالا بیاد سوراخمون کنه / حالا کجاست؟ اسمه تیمش چی بود؟ بزار اول یه تیم پیدا کنه بعد که اومد قاطی فوتبالیستها در موردش حرف میزنیم |
RE: بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - آرتا - ۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۳ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۰ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط: همون فصلی که قطبی وقتی با تیم آخر لیگ مساوی هم می کرد جفتک می زد |
بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - blackhalo1989 - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۵ ب.ظ
با دیدن این تاپیک، عجیب نیست که از بیت المال به تیم های باشگاهی زپرتی ایرانی لوله کشی کردن تا وضعیت ورزشمون بشه این! عجیب اینه که چرا ما تا چند تا مدال تو المپیک میگیریم جوگیر میشیم که چرا بودجه این باشگاه هارو نمیدن به فدراسیون های دیگه! |
RE: بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - unique_as14 - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۶ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۳ ب.ظ)آرتا نوشته شده توسط: همون فصلی که قطبی وقتی با تیم آخر لیگ مساوی هم می کرد جفتک می زد اره عزیزم / دقیقاً همون فصل / خوب یادتون مونده ها / همیشه یادتون باشه چی بودید |
RE: بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - آرتا - ۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۶ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۰ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط: داداش ما هنوز سیزدهم نشدیم زیاد خوشحال نباش امسال می شید .دعا کن فقط سقوط نکنین ۱۳ ام پیشکشتون (۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۲ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط: آقا من دوست دارم حالا بیاد سوراخمون کنه / حالا کجاست؟ اسمه تیمش چی بود؟ رجوع شود به ارسال ۳۶ |
RE: بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - unique_as14 - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۸ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۶ ب.ظ)آرتا نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۰ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط: داداش ما هنوز سیزدهم نشدیم جوابه اینو فردا بعده بازی میدم ... (۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۶ ب.ظ)آرتا نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۲ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط: آقا من دوست دارم حالا بیاد سوراخمون کنه / حالا کجاست؟ اسمه تیمش چی بود؟ رجوع شد / خبری نبود / فرد مورد نظر بی تیم مانده هست و جزء فوتبالیستها محسوب نمی شود / برگشتیم همین جا / چه خبر؟ حالا بزرگترین افتخار فرناز چی هست؟ امارات؟ |
RE: بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - آرتا - ۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۰۳ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۸ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۶ ب.ظ)آرتا نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۰ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط: داداش ما هنوز سیزدهم نشدیم من که نگران باختمون نیستم هر موقعی ۱۸ تاتون رسید به ۲۴ تامون بعدش بیاین کل کل |
RE: بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - unique_as14 - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۰۳ ب.ظ)آرتا نوشته شده توسط: من که نگران باختمون نیستم هر موقعی ۱۸ تاتون رسید به ۲۴ تامون بعدش بیاین کل کل ببخشید ببخشید / هر وقت تونستید بدون باخت قهرمان یه فصل بشید بعد بیاید / هر وقت تونستید تو یه فصل هم لیگو ببرید و هم جام حذفی بعد بیاید / هر وقت یه بازیکنتون رفت اروپا بازی کنه بعد بیاید و ... / بابا نمی خورین به ما / بیخیال |
RE: بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - آرتا - ۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۱ ب.ظ
اینم به افتخار اس اس فردا |
بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - انرژی مثبت - ۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۴ ب.ظ
رئال و بارسا رو بگید چی می شه همش که استقلال و پرسپولیس شد؟! یه چیزی که حداقل بیارزه بریم تلویزیون ببینیم ۱ امشب بازیه؟!! چرا این قدر دیره تخمه هم بیارید بازی رو می بینیم بخوریم قربون دستتون |
RE: بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - آرتا - ۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۴ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۰۳ ب.ظ)آرتا نوشته شده توسط: من که نگران باختمون نیستم هر موقعی ۱۸ تاتون رسید به ۲۴ تامون بعدش بیاین کل کل همیشه همین جوری بودین جواب رو می پیچونین چی رو با چی جواب داد |
RE: بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - Jooybari - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۹ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۱ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط: شهرام دعا کن من و جویباری تهران قبول بشیم بیایم شریف فوتبال بازی کنیم(ببخشید اسم هاتون خودمونی گفتم.همسنیم دیگه) پای کل کل هم هستیم.unique_as14 هم قول میده بیاد. دو به دو گل کوچیک میزنیم.بازنده باید بستنی بده من و آقای unique_as14 مثل اینکه امسال باهم کار داریم. دوستانی هم که سراغ کاپیتان مارو میگیرن لطفاً بگن چرا مربیشون اسطوره فوتبالشون (علی پروین) رو میگه نمیشناسه و چند روز پیش هم از سمتشون برکنار شدن. تازه اون سالی که دروازبانتون فرشید کریمی یا ساشاایلیچ بود دو تا گل درست و حسابی نخوردید که ۳-۲ باختید؟ گل دومو که یادمه محمود فکری زد (چه شوتی) گل سوم رو یادم نمیاد کی زد (دقیقه ۹۶). |
RE: بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - unique_as14 - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۲۰ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۴ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: رئال و بارسا رو بگید چی می شه همش که استقلال و پرسپولیس شد؟! یه چیزی که حداقل بیارزه بریم تلویزیون ببینیم خوب بارسا میبره / بحث چی بکنیم؟ بحث نداره / این که معلومه |