![]() |
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - jameshenas - 03 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۰ ب.ظ
تصمیم گرفتم از ساعت۶/۵ پاشم...حالا تا جمع و جور کنم خودمو۷ هم شروع کنم عالیه....وارد ماه شهریور شدیم و باید تلاش مون رو روز افزون تر از گذشته کنیم....ایشالله این هفته ۴۵ یا ۵۰ ساعت بخونیم... مانشتی ها همیشه اولن ![]() |
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - skygirl_00 - 03 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ب.ظ
من امروز ۰ صفحه خوندم.... و همش میچرخیدم دور خودم... قرارم ندارم ک جمعه ها نخونم.اما خود ب خود ی روز در هفته همچین میشه. خیلی عذاب وجدان گرفتم همون ظهر،اما بازم سراغ کتاب نرفتم هی الان هی دو ساعت دیگه... تا الان. انقدر نگرانم که انگار ۱۰۰۰ تا اتفاق ناگوار پیش اومده... قلبم داره می یاد تو دهنم.منم زیاد ک واس کنکور آماده نیستم.....!!!! نمیدونم چرا دارم اینجا مینویسم اینارو؟؟؟ |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - *farnaz* - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۰ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: من امروز ۰ صفحه خوندم.... و همش میچرخیدم دور خودم... قرارم ندارم ک جمعه ها نخونم.اما خود ب خود ی روز در هفته همچین میشه. خیلی عذاب وجدان گرفتم همون ظهر،اما بازم سراغ کتاب نرفتم هی الان هی دو ساعت دیگه... تا الان. انقدر نگرانم که انگار ۱۰۰۰ تا اتفاق ناگوار پیش اومده... قلبم داره می یاد تو دهنم.منم زیاد ک واس کنکور آماده نیستم.....!!!! نمیدونم چرا دارم اینجا مینویسم اینارو؟؟؟ اگه طبق برنامه پیش بری هیچ اتفاقی نمیوفته منم از برنامم عقب میوفتم ولی دچار استرس نمیشم چون میتونم تو هفته لا به لای درسا جبران کنم (۰۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۰ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: تصمیم گرفتم از ساعت۶/۵ پاشم...حالا تا جمع و جور کنم خودمو۷ هم شروع کنم عالیه....وارد ماه شهریور شدیم و باید تلاش مون رو روز افزون تر از گذشته کنیم....ایشالله این هفته ۴۵ یا ۵۰ ساعت بخونیم... منم از آرزوهام شده صبحو ببینم ولی سعی میکنم از فردا ساعت ۶ بیدار شم که ۷ شروع کنم. همش تا ظهر خوابم ظهر تا بعد از ظهر میخونم ولی شب خیلی کم. اگه صبح پاشم خیلی بهتر پیش میرم. فقط موقعی که میخونم زود خسته میشم و فکرای آزار دهنده به ذهنم هجوم میارن. امروز واسه یکی از درسا قدم میزدم بهتر بود ولی وسیه مدت طولانی جواب نمیده. نمیدونم اگه برم کتابخونه درست میشه یا نه! |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - *farnaz* - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۴ ب.ظ)sarehkar نوشته شده توسط: هییییییی میدونین چند وقته تا ظهر نخوابیدم .... البته نه به خاطر درس ساعت ۷ باید سر کار باشم چطور هم کار میکنی هم میخونی؟!!!!!!!!! منم پارسال همین کار و کردم فکر میکردم میرسم ولی ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - zeinab - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۸ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ ب.ظ)zeinab نوشته شده توسط: بچه ها نظر شما برا کتاب کنکوری و تست دروس هوش، پایگاه، مدیریت، طراحی الگوریتم و ساختمان چیه؟؟؟ بچه ها لطفا جواب منو بدین عجله دارم!!!! |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - a i - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۲۸ ق.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۸ ق.ظ)zeinab نوشته شده توسط:(03 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ ب.ظ)zeinab نوشته شده توسط: بچه ها نظر شما برا کتاب کنکوری و تست دروس هوش، پایگاه، مدیریت، طراحی الگوریتم و ساختمان چیه؟؟؟ من خودم برای هوش راسل و گسترش علوم پایه (فکر کنم اسمش رضا ارفع بود) رو پیشنهاد میکنم . من با هوش پارسه ارتباط برقرار نکردم . البته نمیدونم سوالات آیتی تو چه سطحیه . الگوریتم هم بنظرم مقسمی عالی بود . ولی کتاب رضا ارفع یه جاهاییش اشتباه داره و کتاب پارسه هم یه سوالهایی رو اشتباه حل کرده و اگه موازی با هم بخونید متوجه میشید چقدر تو حل تستها تفاوت دارن . |
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - m@hboobe - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۴۹ ق.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۴۳ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: وضعیت : خوش بحالتون وضعیتتون از تایپ پروژه پایانی خارج شد. من ترم پیش ترم اخرم بود و ۲۲ واحده بودم گفتم اگر تا شنبه تمومش نکنم دیگه کلاهم خیلی پس معرکه است!تازه کد نویسی های پروژه ام تموم شده گفتم ؛فکر کنم فقط ۲تا کوئری مونده که ننوشتم ![]() الان نگاه ساعت کردم دیدم واووو ۳:۳۰ شبه! نمیدونم استادم شرح کدها رو هم میخواد یا نه ![]() فکر ارشد و اون ۱۳- ۱۴ درس داره دیوونم میکنه ![]() |
Re: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - Amir V - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۳۱ ق.ظ
من دارم طراحی میخونم. دو فصل گسسته خوندم اما ازش بدم میاد چون تستاش سخته! کتاب پوران هم که ماشالله بدیهیات رو هم از توش فرمول درآورده... فصل گراف کلی فرمول داده بود!! یکی بگه گسسته رو چیکار کنم؟ خیلی نگران گسسته ام.... تازه من سرکار هم میرم. البته زیاد نیست هفته ای دو روز و روزی ۴ ساعته! Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 |
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - skygirl_00 - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۳۸ ق.ظ
من لم تزریق نظریه رو متوجه نمیشم اصلا. ![]() مثلا زبان ( a^n b^n ) و n بزرگتر مساوی ۰ میشه کامل لم تزریقو روون توضیح بدین رو مثالش؟ y چطور انتخاب میشه. .... |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - danesh - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ ق.ظ
سلام دوستان گرامی قدر همه چیرهایی که خدا داده بدونید مخصوصا ارامش و راحتی تویه لحظه تمام زندگی ادم از این رو به اون رو می شه -۱۵ روزه بیرونیم پس لرزه هایی که ادمو وحشت زده می کنه نمی دونم کجا اینا رو نوشتم اما دعامون کنین بازم میگم قدر راحت نشستن تو خونه و ......................................................روبدونین وشکر گذارش باشین .فعلا خدا حافظ |
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - esisonic - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۴۴ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۴۹ ق.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: نمیدونم استادم شرح کدها رو هم میخواد یا نهچیزی داشتم تو این مدت تایپ میکردم شرح کد ها بود...لامصب خود پروژه ۳ روزه تموم شد...شرح کداش ۳ ماه طول کشید...استاده دیگه...همچین یــیـهو تصمیم میگیره... ![]() شما نسبت به وقت آزادی که داری یه برنامه ریزی کن...مطمئن باش نتیجه ی خوبی میگیری...!!! |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - jameshenas - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۵۳ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۳۱ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: من دارم طراحی میخونم.lمنم مثل شما خیلی بدم میاد ازش ولی باید بخونیمش چاره چیه.....من برای سپاهان ارش رو دارم کتاب بدی نیس ساده گفته ولی خیلی چیزارم نگفته و تو تست هستش که خودش رو نشون میده... فکر کنم باید بریم کتابخونه محل و گریدمالدی رو بگیریم... ![]() |
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - esisonic - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۳۸ ق.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: مثلا زبان ( a^n b^n ) و n بزرگتر مساوی ۰ببینید... لم تزریق میگه اگه بشه یه رشته w از یه زبان رو به ۳ قسمت تقسیم کنی به طوری که رشته بزرگتر مساوی n باشه و : w=xyz و طول xy کوچکتر مساوی n باشه و اندازه ی y همواره بزرگتر از صفر باشه. همیشه باید رشته xyz از زبان مورد نظر نشأت گرفته باشه... این روش فقط برای تشخیص منظم یا نامنظم بودن زبان استفاده میشه مثلا ً زبان بالا رشته ی aabb یا aaaabbbb رو تولید می کنه که با قوانین بالا سازگار نیست...پس این زبان نا منظم است زیاد هم تو کنکور مهم نیست...مگر از مفهوم روش سوأل بیاد...چون روش های سریع تری برای تشخیص زبان هست |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - jameshenas - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ب.ظ
وای رسیدم به فصل ۳ هوش...کتاب پوران خیلی مذخرف گفته گذاشتمش بعد ظهر از رو راسل بخونم |
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - shima_24 - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۱۵ ب.ظ
هوش به نظرتون راهیان خوبه بگیرم یا نه؟ از هوش پوران خوشم نمیاد. |