تالار گفتمان مانشت
روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - m@hboobe - 25 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۴ ب.ظ

(۲۵ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۱ ق.ظ)pita نوشته شده توسط:  من استالینگزو دارم می خونم - احساس می کنم خیلی برام سنگینه - الان تو قسمت فرایندام- امیدم اینه که دور دوم بفهمم که کتاب چی می گه.
هنوز سیستم شروع نکردم ولی
وقتی یاد سیستم می افتم دقیقا یاد همین قسمت میافتم که بخش بن بست ها را اساسی خونده بودم هرچی سوال بود حل میکردم معروف شده بودم به الگوریتم بانکدار Big Grin و زمانبدی!

ولی مهم الگوریتم دکر و پترسن استاد میخواست جلسه آخر ترم زوری وارد مغزمون کنه و هیچی نفهمیدیم!!

ولی خوشم اومد پیام نور خوب مرجع بخون از ما درست کردBig Grin

روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - fatima1537 - 25 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۲۶ ب.ظ

(۲۴ مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط:  دوستان هنوز هم این اعتقاد رو دارید که کتاب پوران کپی کتاب حقیقته؟؟!! Huh
نه کپی نیست.کتاب پوران بخش زمانبندی و اولویت بندی را خوب توضیح داده (به نظر من بهتر از پارسه)ولی بقیه فصول را درمقایسه با پارسه خوب نگفته.البته منظور این نیست که کتاب بدیه ولی برای این سئوالات سیستم عامل کافی نیست.درواقع درس را خلاصه تر گفته.ولی در مقایسه با بعضی کتب دیگه مثل مقسمی بهتره

روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - azad_ahmadi - 25 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۷ ب.ظ

من برای کنکور ۹۰ کتاب پوران رو خوندم. کتاب خوبیه. توی پیشگفتار هم نوشته که دکتر حقیقت اونو باز بینی کرده؛ اما سر جلسه کنکور حتی یک سوال هم نشد که جواب بدم، نمی دونم چرا. امسال هم پارسه و هم پوران رو می خونم که لااقل بتونم بهتر از پارسال جواب بدم. روی سیستم عامل مقسمی نمیشه برای ارشد حساب کرد.

روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - shima_24 - 25 مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۱ ب.ظ

بچه ها شما جواب خودآزمایی های اخر هر فصل پارسه رو ندارید؟ یه چیز دیگه من خیلی با سیستم مشکل دارم از بس استرس دارم که نمیرسم تمومش کنم هنوز نتونستم ۲ تا فصل بخونم. من با حفظیات مشکل دارم خیلی برام سخته خوندنش. چه کار کنم؟

RE: روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - narges_r - 25 مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۶ ب.ظ

(۲۵ مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۱ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط:  بچه ها شما جواب خودآزمایی های اخر هر فصل پارسه رو ندارید؟ یه چیز دیگه من خیلی با سیستم مشکل دارم از بس استرس دارم که نمیرسم تمومش کنم هنوز نتونستم ۲ تا فصل بخونم. من با حفظیات مشکل دارم خیلی برام سخته خوندنش. چه کار کنم؟

فکر میکنم به نیمه های فصل ۳ برسید این مشکل حل میشه
یادمه پارسال هم بچه ها این مشکلو داشتن
کتاب سیستم پارسه رو هرچی بیشتر جلو ببرید سرعت خوندنتون بهتر میشه

روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - maryam.raz - 26 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ

جزوه دگتر حقیقت که ۲۰۰ صفحه هست همون جزوه پارسه هستش؟
یا با هم متفاوتند؟!!

روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - SaMiRa.e - 26 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۷ ب.ظ

(۲۶ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:  جزوه دگتر حقیقت که ۲۰۰ صفحه هست همون جزوه پارسه هستش؟
یا با هم متفاوتند؟!!

کتاب پارسه حدودا ۴۷۰ صفحه است .

روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - mosi70 - 26 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۴ ب.ظ

سلام ولی به نظرمن کتاب طراحی و پیاده سازی سیستم عامل تنن باوم ترجمه دکتر حقیقت کتاب مناسبی واسه سیستم عامل فقط تنها مشکلی که داره مبحث اصلی که زمانبندی هستش رو خوب نگفته ولی درکل خوبه

RE: روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - svk7 - 28 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۵ ب.ظ

سیستم عامل حقیقت خیلی عالیه .فقط اینقد بخونید که سیر شید .سخت ترین فصلش ،فصله ۴ ، ۸

روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - fatima1537 - 28 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۲ ب.ظ

(۲۶ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:  جزوه دگتر حقیقت که ۲۰۰ صفحه هست همون جزوه پارسه هستش؟
یا با هم متفاوتند؟!!
کتابش اینه:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

عکسش رو هم ضمیمه کردم. کتابش که ۴۹۰ صفحه است .جزوه اش را ندیدم ولی احتمالا یه خلاصه ای است مثل بقیه جزوه های پارسه.

روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - salnet - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۱ ق.ظ

سلام. ببخشید یه چند تا سوال با ربط و بی ربط به این تاپیک دارم یه جا میپرسم اگه جواب بدین ممنون میشم.

۱- من ۸۷ پارسه ثبت نام کرده بودم، اون زمان کتابی که به ما دادن سیستم عامل عابد سلیمی بود، جزوه بدکی نبود اما الان نمیدونم منظور بچه ها از جزوه پارسه چیه؟ جزوش عوض شده؟

۲- آیا لازمه کتاب سیستم عامل حقیقتو بخریم یا همون جزوه پارسه بخریم؟ قیمت اینا هر کدوم تقریبا چقدر متفاوته؟

۳- آیا پارسه برای ما که قبلا عضوش بودیم تخفیف میده؟؟ منظورم هم برای خرید جزوه هست هم اینکه اگه بخوایم آزمون شرکت کنیم؟

۴-کلا ثبت نام پارسه الان حول و حوش چقدر هست؟ و برای ماها که قبلا عضوش بودیم چقدر در میاد؟

ممنون

روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - ttiiko - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ق.ظ

(۰۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۱ ق.ظ)salnet نوشته شده توسط:  سلام. ببخشید یه چند تا سوال با ربط و بی ربط به این تاپیک دارم یه جا میپرسم اگه جواب بدین ممنون میشم.

۱- من ۸۷ پارسه ثبت نام کرده بودم، اون زمان کتابی که به ما دادن سیستم عامل عابد سلیمی بود، جزوه بدکی نبود اما الان نمیدونم منظور بچه ها از جزوه پارسه چیه؟ جزوش عوض شده؟

۲- آیا لازمه کتاب سیستم عامل حقیقتو بخریم یا همون جزوه پارسه بخریم؟ قیمت اینا هر کدوم تقریبا چقدر متفاوته؟

۳- آیا پارسه برای ما که قبلا عضوش بودیم تخفیف میده؟؟ منظورم هم برای خرید جزوه هست هم اینکه اگه بخوایم آزمون شرکت کنیم؟

۴-کلا ثبت نام پارسه الان حول و حوش چقدر هست؟ و برای ماها که قبلا عضوش بودیم چقدر در میاد؟

ممنون
عابد سلیم یکی از نویسنده های قبلی کتاب سیستم پارسه بود و اونجا هم درس می داد که دیگه نیست. الان این کتاب حقیقته !
روی چاپ ۹۰ این کتاب زده ۱۴ تومان اما پارسال ۱۶ تومن میفروختنش امسال شنیدم ۲۰ تومانه!
سر این موضوع که سیستم رو ازحقیقت بخونی یا نه هم تو لینک زیر بحث شده

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

ثبت نام آزمون پارسه هم با جزوه حدود ۴۵۰ تومان در میاد
تصحیح میکنم : ظاهرا دوستان میگن بدون جزوه ۴۹۰ تومانه !

روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - SaMiRa.e - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ ق.ظ

(۰۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ق.ظ)ttiiko نوشته شده توسط:  .........

تا اونجایی که من هفته پیش خبر داشتم تنها آزمونها ۴۹۰ تومن بود بدون جزوه .

روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - ttiiko - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۲ ق.ظ

(۰۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ ق.ظ)SaMiRa63 نوشته شده توسط:  
(04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ق.ظ)ttiiko نوشته شده توسط:  .........

تا اونجایی که من هفته پیش خبر داشتم تنها آزمونها ۴۹۰ تومن بود بدون جزوه .

من تازه فکر میکردم ۴۵۰ تومانه شاکی بودم! چون امسال رفتم کتاب شبکه حقیقت رو به زور گرفتم اما حتی سمت مشاوره آزموناش نرفتم این ۴۵۰ تومان هم بچه ها تو سایت نوشتن! دیگه بدتر ۴۹۰ تومن بدون جزوه؟؟؟ میلیاردر هم بودم نمیرفتم.

روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - pita - 29 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۲۱ ق.ظ

نظرتون در مورد سیسنم عامل فهیمی چیه؟الان تو نت داشتم تعریفشو می خوندم.الان دارم استالینگز می خونم . کتاب پارسه رو هم دارم. چی کار کنم فهیمی هم بخونم؟ من برا سیستم چی بخونم که بتونم هر سوالی امد جواب بدم . می خوام معماری رو حذف کنم . باید رو درسای دیگه سرمایه گذاری کنم.

راسنی کتاب دکتر فهیمی همون جلد ابیس یا تو پارسه میدن؟