![]() |
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - نسخهی قابل چاپ |
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - admin - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ ق.ظ
الان با سرور مانشت وصل شدم به سنجش، سرعتش خوب شده. میتونید الان نتیجه رو بگیرید. |
RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - مازیار صفایی - ۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ ق.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۵ ق.ظ)navid-p نوشته شده توسط:راست می گین؟ ولی فکر نکنم شبانه فردوسی رو بیارم(06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ ق.ظ)مازیار صفایی نوشته شده توسط: درصدها دقیقا همونی بودن که بعد از کلید حساب کردم....خوشبحالت پارسال با ۳۶۵ شبانه نرم فردوسی نیوردن! خدا کنه ظرفیت ها رو ببرن بالا.... |
RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - Soha DaghooooN - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ق.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ ق.ظ)soli نوشته شده توسط: شماها چجوری وارد شدین به هزار زور و زحمت ![]() ![]() ![]() |
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - elinaz - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ق.ظ
تبریک به همه کسایی که رتبه هاشون خوب شده :* |
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - NArian - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ق.ظ
بچه ها با ۳۹۰ نرم افزار کجا میشه قبول شد؟! |
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - atharrashno - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ق.ظ
واس ما هم باز نمیشه.... شما باچه سرعتی به نت وصل هستین که ترافیک دور زدین؟! |
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - arminjahan - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ق.ظ
فقط از این لینک نتایج رو ببینین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - abbassep - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ق.ظ
بچه ها بدبخت شدم زبان : ۳۷ ریاضی : ۲۷ مشترک : ۲۲ تخصصی :۲۲ نرم : ۷۵۹ |
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - mdunicorn - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ق.ظ
دوستانی که نتایج رو دیدن با چه مرورگری دیدن من که خودم رو می کشم باز نمی شه؟ |
RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - mojtaba14405 - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۱ ق.ظ
سلام دوستان ۳۵ ای تی شدم زبان تخصصی ۴ دروس مشترک ۵۴ اصول طراحی پایگاه داده ھا ۱۶ ھوش مصنوعی ۳۸ سیستم ھای عامل ۵۰ معماری کامپیوتر ۳۳/۳۳ خیلی خوشهالم خدا رو شکر |
RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - iatii - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۱ ق.ظ
من ITگرایش ۱و۴ ۸۴۵ شدم ![]() گرایش ۲و۳ ۵۴۲ شدم ![]() بدتر از این انتظار داشتم ![]() به نظر شما دوستان من می تونم جایی قبول بشم ؟ ![]() |
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - kavehn - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ق.ظ
از اپرا استفاده کنید ... نتایج بالا میاد |
RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - مازیار صفایی - ۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ ق.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۱ ق.ظ)mojtaba14405 نوشته شده توسط: سلام دوستان ۳۵ ای تی شدم ماشالله سیستم عامل! حتما باید مصاحبه کرد با شما.... ماشالله..... |
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - mesoft - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۰ ب.ظ
سلام من ۲۹۵ آتی شدم فکر میکردم بهتر از این بشم به نظر شما جایی قبول می شم |
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه میخواید بگید! - amir13 - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ ب.ظ
سلام منم به بچه هایی که رتبه های خوبی آوردند ، تبریک می گم |