مطالب خواندنی و تصاویر جالب - نسخهی قابل چاپ |
بحث و بررسی CleverBot - 54m4n3h - 12 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۲۷ ب.ظ
یه سوال دقت کردین یه سری آدما همش میخوان همه چی رو زنونه-مردون کنن؟!!!!!!!!! |
بحث و بررسی CleverBot - ف.ش - ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۲۶ ق.ظ
بچهها بیاین یه سایت stupidbot بسازیم بگیم رباته بعد خودمون باهاشون چت کنیم. جالب میشهها ..... |
RE: بحث و بررسی CleverBot - موج - ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ ق.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۲۷ ب.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط: یه سوال دقت کردین یه سری آدما همش میخوان همه چی رو زنونه-مردون کنن؟!!!!!!!!! واقعا که هیچی زنونه مردونه هم نداره که این همه سپاس زیر کامنتت گذاشتن نه!!!!!!!!!!!!! نه جدی گفتم دقت کنید همین تاپیک در مورد کلور بوت رو کیا توش مشارکت دارن |
بحث و بررسی CleverBot - ف.ش - ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۱:۱۶ ق.ظ
Cleverbot: Chand salete? User: 22,esmet chie? Cleverbot: Sara joon. User: Esmet chie? Cleverbot: Ali, esmamo yadet rafte? |
بحث و بررسی CleverBot - inteligentium - 13 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۱:۱۷ ق.ظ
هر چند از این قسمت از جواباش خوشم نیومد!ولی بد نیست یه نگاهی بندازید!ضمنا قبلا بهش گفته بودم اسم منم cleverbotهستش،به استدلالش نیگا کنید چقدر مسخرست... Where is iran? We invaded it off the map. Why did you? Because I think your cute ;p. Naughty boy! Yes I am. Naughty girl! Boy. But i said girl. No you said boy. I said girl. You said boy because your name is Cleverbot. |
RE: بحث و بررسی CleverBot - **sara** - 13 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۱:۵۹ ق.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۱:۱۶ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: Cleverbot: Chand salete? sara joon رو من یادش دادم |
بحث و بررسی CleverBot - hsh88 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۴:۴۶ ب.ظ
وایییییییییی عجب سرگرمی شده بچهها مچکریم)))))))))))) |
بحث و بررسی CleverBot - ف.ش - ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۲۵ ب.ظ
یه سرگرمی اعصاب خورد کن: دی |
جالبه - shojaee - 24 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۳۵ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
جالبه - shahryar - 24 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۴۰ ق.ظ
من رابطه ریاضی اینو قبلا در آوردم.هر دفعه واسه هر عدد دو رقمی یک شکل رو نشون میده.دقت کنید شکل های هر ردیف توی ردیف های دیگه هم تکرار شده اند. |
RE: جالبه - Helmaa - 24 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۱۹ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۴۰ ق.ظ)shahryar نوشته شده توسط: من ربطه ریاضی اینو قبلا در آوردم.هر دفعه واسه هر عدد دو رقمی یک شکل رو نشون میده.دقت کنید شکل های هر ردیف توی ردیف های دیگه هم تکرار شده اند. آره رابطه داره ،اما قبل از فهمیدنش برای من خیلی جالب بود |
جالبه - ROZA - 24 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۵۴ ق.ظ
بله ولی توضیح کاملتر اینه: شما هر عدد ۲ رقمی رو این طبق این دستور که گفته انجام بدید مضربی از ۹ میشه . مثلا برای اعداد بین ۱۰-۱۹ میشه ۹ برای ۲۰-۲۹ میشه ۱۸ حالا به شکلهایی که مضرب ۹ هستن نگاه کنید . همهی شکل های مضارب ۹ با هم یکسانند. در هر بار اجرا شکلها متفاوت میشن تا کاربر فکر کنه دارن ذهنشو می خونن. "۱۰ ثانیه به شکل خیره شو" |
جالبه - Parva - 24 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۵:۱۳ ب.ظ
سرگرمی جالبی بود |
جالبه - mosaferkuchulu - 27 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۵:۲۰ ب.ظ
من سه بار امتحان کردم!هر سه بار اشتباه بود! |
مصاحبه ای خواندنی با بیل گیتس - lucifer - 23 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۵۱ ب.ظ
من امروز این مطلب رو تو سایت ارزشمند مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. دیدم از یه زاویه دیگه به زندگی بیل گیتس نگاه کرده و به جنبه هایی از اون پرداخته که تا حد زیادی از دید بقیه پنهان مونده. کد: دسترسی و قرار مصاحبه با بیل گیتس برای مصاحبه چندان ساده نبود و درست به دشواری ملاقات کردن فرماندار یک ایالت میمانست. مصاحبه در اتاق کنفرانس عمارت جدید بنیاد خیریه بیل و ملیندا گیتس انجام شد، یک ساختمان ۵۰۰ میلیون دلاری با دیوارهای شیشهای که طوری ساخته شده است که کمترین میزان آسیب را به محیط زیست برساند...... مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |