تالار گفتمان مانشت
راستشو بگید روزی چند ساعت برای ارشد ۹۱ می خونید ؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
RE: راستشو بگید روزی چند ساعت برای ارشد ۹۱ می خونید ؟ - jameshenas - 27 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۳ ب.ظ

(۲۷ تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط:  از زندگی نا امید شدم. شما ها چقدر درس میخونید Sad

باور کن دوست عزیزم من هنوز شروع نکردم...الان همه ی منابع رو جمع جور کردم جزئ چن تا....
ایشالله گوش شیطون کررررر روزی که نه هر چقد بتونم شروع کنم تا به امید خدا دور بیافتیمRolleyes

(۲۷ تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۶ ب.ظ)SaMiRa63 نوشته شده توسط:  
(27 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط:  از زندگی نا امید شدم. شما ها چقدر درس میخونید Sad

چرااینقدر سخت میگیرید ، امیدتون به خدا باشه Smile
شما حالا از همون ۲ الی ۳ ساعت هم بخونی یواش یواش روی دور میفتی ، باورکنید زندگی قشنگه حیف نیست خرابش کنید . Tongue

واقعا همینطوره.....
زندگی زیباست و خوشحالم که در این مقطع از زندگیم هستم....
ایشالله که بتونیم یه کاری بکنیم

RE: راستشو بگید روزی چند ساعت برای ارشد ۹۱ می خونید ؟ - Helmaa - 27 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۶ ب.ظ

(۲۷ تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط:  از زندگی نا امید شدم. شما ها چقدر درس میخونید Sad

دوست عزیز مانشت اومدن برای انگیزه گرفتن ،کمک به دوستان و کمک دادن و ... خوبه،اما یه نصیحت هدفت رو که مشحص کردی خودت رو فقط و فقط با خودت و هدفت مقایسه کن که ببینی کجای کاری نه با دیگران و توکلت به خدا باشه.
موفق باشیدSmile

راستشو بگید روزی چند ساعت برای ارشد ۹۱ می خونید ؟ - riga - 27 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ب.ظ

سلام
خسته نباشین کنکوریهای ۹۲!
بابا این تاپیک واسه ارشد۹۱ بوده شما که ارشد ۹۲ هستین.
در هر صورت موفق باشین.

راستشو بگید روزی چند ساعت برای ارشد ۹۱ می خونید ؟ - nomad:D - 27 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ب.ظ

مرسی از همه اتون دوستان
راستش من پارسال هم خوندم ولی رتبه خوبی نیاوردم
پارسال بیشتر تلاش میکردم ولی امسال هنوز درست حسابی شروع نکردم به خوندن و با این تنبلی ها میترسم دوباره ۱ سال دیگه پشت کنکور بمونم.
به حرفتون گوش میکنم و سعی میکنم از کم شروع کنم تا رو دور بیفتم.

راستشو بگید روزی چند ساعت برای ارشد ۹۱ می خونید ؟ - jameshenas - 28 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ق.ظ

(۲۷ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط:  مرسی از همه اتون دوستان
پارسال بیشتر تلاش میکردم ولی امسال هنوز درست حسابی شروع نکردم به خوندن و با این تنبلی ها میترسم دوباره ۱ سال دیگه پشت کنکور بمونم.
ایشالله امسال رتبه میاری

RE: راستشو بگید روزی چند ساعت برای ارشد ۹۱ می خونید ؟ - nomad:D - 28 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۷ ق.ظ

(۲۸ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ق.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:  
(27 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط:  مرسی از همه اتون دوستان
ایشالله امسال رتبه میاری

مرسی.انشالا
انشالا که شما هم جزء رتبه های خوب ۹۲ خواهید بود Smile

راستشو بگید روزی چند ساعت برای ارشد ۹۱ می خونید ؟ - eagle - 28 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۴ ب.ظ

تعداد ساعت درسی ؟

من میخونم ... ولی ۱ ساعتی که میخونم به اندازه ۱۰ ساعت یه عده اس...

کمیت کمترین تاثیر و حتی میتونه باعث تخریب روند ارشد هم بشه .. اینکه ۷ ساعت بشه ۱۰ ساعت ....
اینو گفتم محض اینکه بدونین

افزایش ساعت درسی فقط وقتی به شما کمک میکنه که کمترین توجه روی این موضوع باشه ، یعنی اصلا تنها چیزی که روش زوم نشید همین باشه ولی خودتون حس کنید که زیادتر میخونید

راستشو بگید روزی چند ساعت برای ارشد ۹۱ می خونید ؟ - ali - 28 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ب.ظ

وقتتون رو دارید با این جور تاپیک ها از دست میدید.
برید بخونید چیکار به بقیه دارید.
حالا هر کسی یه کششی داره و واسه فهمیدن دروس و تکرارش یه وقتی رو میگذاره/.

الان وقتشه که برید مانشت رو زیر رو بکنید که نکته های تست های سال قبل رو یاد بگیرید و بدونید همچین چیزهای هم تو مانشت هست.
کدومتون تا به حال رفتید تو فروم پارسه نکته های تست های که اونجا سئوال شده رو ببینید، دست بردارید از این نمونه تاپیک ها،
صادقانه بهتون بگم بگردید دنبال همین نمونه تاپیک ها و ببینید پایه های ثابت این تاپیک ها تو کنکور چیکار کردند.

شمایی که دارید وقتت رو تو این مدل تاپیک ها هدر میدی ، الان خیلی از رقباتون تو کنکور نشستن دارن می خونن.

RE: راستشو بگید روزی چند ساعت برای ارشد ۹۱ می خونید ؟ - swensen - 28 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۵ ب.ظ

دوستان عزیز راست میگن /.
دوست من زیاد تو حاشیه نباش و توکل به خدا کم کم مطالعه خودت رو زیاد کن /.

سپاس.

RE: راستشو بگید روزی چند ساعت برای ارشد ۹۱ می خونید ؟ - Sunshine Off - 28 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ ب.ظ

اصلا موفقیت به خوندن این پست ها نیست.هرکسی بادیگری فرق داره.بچه ها وقت خودتون را هدرندید وبه رقبافرصت....فقط بخونید وجلوبرید حتما موفق میشید.
یکی از رموز موفقیت قرار نگرفتن درحاشیه هاست پس جزء انسانهای موفق باشید.به آقا فرداد بگم مدیریت این قسمت را بهم بده وهرکسی از پشت کنکوری ها که دراین قسمتها وقت خودش را تلف میکنه محروم کنم.Big Grin

راستشو بگید روزی چند ساعت برای ارشد ۹۱ می خونید ؟ - esisonic - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ق.ظ

بستگی داره...حداقل یه ساعت...حداکثر ۶ ساعت...
ولی در آینده ای نه چندان دور به کمک یکی از دوستان و یاری خدا ، می خوام به ۱۱ ساعت برسونم Big Grin
التماس دعا دارم در حد لالیگا!!!

RE: راستشو بگید روزی چند ساعت برای ارشد ۹۱ می خونید ؟ - MoonRise - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۱۷ ق.ظ

(۲۸ تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ب.ظ)ali نوشته شده توسط:  وقتتون رو دارید با این جور تاپیک ها از دست میدید.

الان وقتشه که برید مانشت رو زیر رو بکنید که نکته های تست های سال قبل رو یاد بگیرید و بدونید همچین چیزهای هم تو مانشت هست.
کدومتون تا به حال رفتید تو فروم پارسه نکته های تست های که اونجا سئوال شده رو ببینید، دست بردارید از این نمونه تاپیک ها،
صادقانه بهتون بگم بگردید دنبال همین نمونه تاپیک ها و ببینید پایه های ثابت این تاپیک ها تو کنکور چیکار کردند.

شمایی که دارید وقتت رو تو این مدل تاپیک ها هدر میدی ، الان خیلی از رقباتون تو کنکور نشستن دارن می خونن.
میشه لینک فروم پارسه رو بدید؟

RE: راستشو بگید روزی چند ساعت برای ارشد ۹۱ می خونید ؟ - ali - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۳ ق.ظ

(۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۱۷ ق.ظ)viona نوشته شده توسط:  
(28 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ب.ظ)ali نوشته شده توسط:  وقتتون رو دارید با این جور تاپیک ها از دست میدید.

میشه یه کمی از گوگل استفاده کنید >؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

راستشو بگید روزی چند ساعت برای ارشد ۹۱ می خونید ؟ - ali reza - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۷ ق.ظ

بابا دمتون گرم...شماها چقد خوب می خونید
من که دوهفته پیش شروع کردم...هفته اول در کل ۳ ساعت خوندم!!!
هفته دوم که اومدم سفر... :دی
هفته سوم هم که ماه رمضون شروع میشه....وای..وای!!! کی میخواد بخونه!؟
انگار هنوز جو کنکور منو نگرفته... و انگیزش نیومده
ولی میدونم که میخونم...خوبم میخونم.... فقط این روزا باید بگذره!
ولی خداییش شماها خوب میخونید...اینجوری پیش برید همتون بصورت مشترک رتبه ۱ رو میارید!!!

RE: راستشو بگید روزی چند ساعت برای ارشد ۹۱ می خونید ؟ - MoonRise - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۰ ب.ظ

(۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۳ ق.ظ)ali نوشته شده توسط:  
(29 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۱۷ ق.ظ)viona نوشته شده توسط:  
(28 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ب.ظ)ali نوشته شده توسط:  وقتتون رو دارید با این جور تاپیک ها از دست میدید.

میشه یه کمی از گوگل استفاده کنید >؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
فکر میکنم ما اینجاییم برای کمک کردن به همدیگه
نه زیر سوال بردن هم
.
.
.
.
.
.
.
. همین!!!!!!!!!!