|
|
کدوم موسسه واسه آزمون؟(نظرات از سال ۸۹ تا ۹۱) - نسخهی قابل چاپ |
RE: ﮐﺪﻭﻡ ﻣﻮﺳﺴﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﺁﺯﻣﻮﻥ؟ - arasg - 13 دى ۱۳۹۰ ۱۱:۳۷ ق.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۰ ۱۲:۱۲ ق.ظ)SarahArshad نوشته شده توسط: ﮐﺴﯽ ﺟﺎﻣﻊ ﻫﺎﯼ ~ﺍﺭﺳﻪ ﺭﻭ ﺛﺒﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﭼﻘﺪﺭ ﺷﺪ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ؟ ﺑﺎ ﺟﺰﻭﺍﺕ ﻗﺪﻡ ﻫﺎﯼ ﺁﺧﺮ ﻫﺴﺘﻦ؟ ﺑﺎ ﮐﻤﺎﻝ ﺑﺮﻭﻭﯾﯽ ﻣﯿﮕﻦ ۲۸۰ ﺗﻮﻣﻦ ﺑﺮﺍ ۲ﺗﺎ ﺟﺎﻣﻊ ﺍﺧﺮ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﻪ ﮐﻞ ﮐﺘﺎﺑﺎﯼ ﺑﺎﺭﺳﻪ ﺭﻭﺵ ﺑﺪﻥ ﺑﺎﺯ ﻧﻤﯿﺎﺭﺯﻩ |
کدوم موسسه واسه آزمون؟ - هاتف - ۱۳ دى ۱۳۹۰ ۱۱:۵۸ ق.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۵۲ ب.ظ)yoohanna نوشته شده توسط: پارسه رو باید تحریم کردتازه امسال گفتن ۳۰۰ هزار! خیال بر نداشته، شما بیایید ببینید چه پولی داره اونجا سرازیر میشه، حالا ۱۰ تا داوطلب بیشتر و کمتر فرقی نداره، اونها پرستیژ خودشون رو فدای ثبت نامی های دقیقه ۹۰ نمی کنند! شده شبیه مایکروسافت، علم رو انحصاری کرده به نظر میاد دیگه نذاره دکتر اجلالی توی نصیر درس بده!!مانشت هم شده مثل ایران! آزمون هاشو آپلود کردن ملت کپی می کنند بچرخ با بچرخیم
|
|
کدوم موسسه واسه آزمون؟ - nikou - 14 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۱۴ ق.ظ
پارسه یا مهستان؟! |
|
RE: کدوم موسسه واسه آزمون؟ - n.mehr - 15 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۲۴ ب.ظ
سلام هرچی بیشتر آدم نظر اینو اونو میخونه بیشتر گیج میشه ![]() بچه ها اصلا میشه توی اینترنت سوالای ازمایشی این موسسات رو پیدا کرد؟با جواباشون که خودمون از خودمون امتحان بگیریم؟ چه پروام من خوب فکر نکنم کسی آپلود کنه ![]() دوستانی که سال پیش رفتید موسسه های مختلف ثبتنام کردید میشه بیاد نظر بدید |
RE: کدوم موسسه واسه آزمون؟ - nikou - 15 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۳۸ ب.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۲۴ ب.ظ)n.mehr نوشته شده توسط: سلام مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
کدوم ازمون؟ - farahnaz 0022 - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ق.ظ
سلام دوستان من میخوام برای کنکور ارشد ای تی سال دیگه شرکت کنم و شنیدم ازمون خیلی موثره ولی نمیدونم کدوم ازمون بهتره .........پارسه یا ماهان؟ شنیدم ازمونای پارسه خیلی سنگینه و کتاباشو حتما باید خرید..... یه ازمون خوب معرفی کنین که مفید باشه........مرسی: |
|
کدوم ازمون؟ - gzara64@gmail.com - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ق.ظ
پارسه که افتضاحه بعضی کتاباش مثل ساختمان داده و سیستم عامل عالیه ولی آزموناش واقعا پول حروم کردن و وقت تلف کردنه |
|
کدوم ازمون؟ - Parva - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ق.ظ
اگه صرف اینکه فقط آزمون شرکت کنین و آمادگی حضور در جلسه پیدا کنین مهم نیست کدوم آزمون باشه ؛ ولی اگه میخواهید سوالات استاندارد تری داشته باشین پیشنهاد خیلی از دوستان موسسه مهستان هست پارسه هم که از نظر جامعه آماری حرف اول رو میزنه. حالا تصمیم با خودتونه که معیارتون از ثبت نام در آزمون چیه. موفق باشین. |
کدوم ازمون؟ - zeinab - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ق.ظ)parva نوشته شده توسط: اگه صرف اینکه فقط آزمون شرکت کنین و آمادگی حضور در جلسه پیدا کنین مهم نیست کدوم آزمون باشه ؛ ولی اگه میخواهید سوالات استاندارد تری داشته باشین پیشنهاد خیلی از دوستان موسسه مهستان هست منم موافقم! |
|
کدوم ازمون؟ - farahnaz 0022 - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۰ ب.ظ
من دنبال ازمونیم که بیشتر استاندارد باشه حوصله ی سوالای فضایی و خراب شدن روحیم هم ندارم بیشتر دنباله سنجیدن خودم بعد از درس خوندنم حالا کدوم ازمون؟ |
RE: کدوم ازمون؟ - fateme66 - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۶ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ق.ظ)gzara64@gmail.com نوشته شده توسط: پارسه که افتضاحهاز چه نظر آزموناش خوب نیست؟؟؟؟؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟ |
|
کدوم ازمون؟ - farahnaz 0022 - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۵ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. تو این صفحه راجع به ازمونا بحث شده |
|
کدوم ازمون؟ - Mahbanoo313 - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۲ ب.ظ
من که بعد از کلی تحقیق بین آزمون های موسسات نصیر ، مهستان ، پارسه ، ماهان ، گاج ... تصمیم گرفتم آزمون های گاج رو ثبت نام کنم . |
|
کدوم ازمون؟ - خانه سبز - ۲۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ب.ظ
سلام مهستان رو پیشنهاد می کنم ۱- انلاین هست و در ضمن هزینش مناسب تر هست و طراحی سوالات اکثرا معمولی هست و بعضی دروس خیلی سخت |
|
کدوم ازمون؟ - farahnaz 0022 - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ
چرا گاج؟ |