شروع کارگاه آموزشی یادگیری زبان های برنامه نویسی - نسخهی قابل چاپ |
RE: شروع کارگاه آموزشی یادگیری زبان های برنامه نویسی - Bahar_HS - 28 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۸ ق.ظ
با سلام، دوره شروع شده!خبری نیست چرا؟ |
شروع کارگاه آموزشی یادگیری زبان های برنامه نویسی - one hacker alone - 28 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۵ ب.ظ
سلام در میتینگ آشنایی در مورد زمان و نحوه ی شر وع دوره صحبت کردیم قرار شد انشالله شنبه مشخص کنید یعنی در واقع شنبه یا یکشنبه ای که در پیش رو داریم که تاریخ دقیقش رو از طریق پیامک و ایمیلی که ثبت کردید اطلاع داده میشه |
RE: شروع کارگاه آموزشی یادگیری زبان های برنامه نویسی - software94 - 28 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۶ ب.ظ
چرا من نمیتونم ثبت نام کنم. |
شروع کارگاه آموزشی یادگیری زبان های برنامه نویسی - pooyaa - 30 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ب.ظ
منم ثبتنام کردم فقط لطفا اگر کسی میتونه جلسه اول رو آپلود کنه |
شروع کارگاه آموزشی یادگیری زبان های برنامه نویسی - fo-eng - 30 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۳ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۳ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ب.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: دوستان کسی جلسه دیروز رو ضبط کرد؟یکی از بچه هایی ک ضبط کرده بودن دستشون درد نکنه لطف کردن خیلی زحمت کشیدن برام ایمیل کردن اگه میخواین براتون میفرستم حجمش رو کم کردن ۹۹MB هست. سپاسگذارم. اگر این کار رو کنید خیلی ممنون میشم. گویا دوستان دیگری نیز بهش احتیاج دارند! |
RE: شروع کارگاه آموزشی یادگیری زبان های برنامه نویسی - Bahar_HS - 03 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۱۶ ق.ظ
با سلام و سپاس از برگزاری دوره برنامه نویسی و اطلاع رسانی خوبتون، من نرم افزار TeamSpeak رو نصب کردم،ولی متاسفانه دیشب نتونستم با گروه ارتباط برقرار کنم، سرور رو چی باید انتخاب کنم؟ میشه منو راهنمایی کنید؟ موفق باشید. |
شروع کارگاه آموزشی یادگیری زبان های برنامه نویسی - dokhtare payiz - 04 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ ب.ظ
چی شد پس! جلسه اولو لااقل آپلود کنین! |
شروع کارگاه آموزشی یادگیری زبان های برنامه نویسی - one hacker alone - 05 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۴۲ ق.ظ
سلام برای سرور شما از ip های زیر استفاده کنید ۹۴/۱۸۲/۱۶۲/۴۸:۹۹۹۶ ۹۴/۱۸۲/۱۶۲/۴۵:۹۹۹۶ ۱۰/۲۰۱/۶۵/۶۲:۹۹۹۶ ۱۶۷/۱۱۴/۳۲/۱۳۹:۹۹۹۶ ________________________________ در مورد فایل جلسات هم باید بگم میتینگ آشنایی که صحبت های کلی شد جلسه ی اول مفاهیم برنامه نویسی و مروری بر زبان ها بود (بچه ها رکورد کردن) جلسه ی دوم وارد برنامه نویسی و آموزش تصویری شدیم و رکورد هم کردن ولی نمیدونم فیلمبرداری هم کردن یا نه که باید خودشون بزارن فایل ها رو من ندارم |
شروع کارگاه آموزشی یادگیری زبان های برنامه نویسی - fo-eng - 05 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۱۱ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۴۲ ق.ظ)one hacker alone نوشته شده توسط: سلام برای سرور شما از ip های زیر استفاده کنیدسلام. جلسه دوم مگه برگزار شد؟ : ( چرا کسی به من اطلاع نداد؟ به ایمیلم هم چیزی نیامد! : ( |
شروع کارگاه آموزشی یادگیری زبان های برنامه نویسی - NP-Cσмρℓєтє - ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۲۷ ب.ظ
آره جلسه ی دوم دیشب بود برگزار هم شد |
شروع کارگاه آموزشی یادگیری زبان های برنامه نویسی - sara_omd - 05 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ
سلام دوستان لطفا هر کی این دو جلسه رو ضبط کرده فایلشو قرار بده ممنون میشم |
شروع کارگاه آموزشی یادگیری زبان های برنامه نویسی - one hacker alone - 05 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۴۸ ب.ظ
به یاهو دوستان پیام دادم همچنین اونایی که شماره موبایل داده بودن پیامک ارسال شد در جلسه ی اول و برا جلسه ی دوم هم ما زمانش رو مشخص کردیم در جلسه ی اول و در میتینگ اشنایی هم گفتم که هر جلسه زمان جلسه ی بعد رو مشخص میکنیم با این حال از دوستان بگیرید و باهاشون در ارتباط باشید برا جلسات بعد |
شروع کارگاه آموزشی یادگیری زبان های برنامه نویسی - dokhtare payiz - 07 اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۱۸ ب.ظ
خب منم اطلاعات داده بودم پس چرا نیستم |
RE: شروع کارگاه آموزشی یادگیری زبان های برنامه نویسی - eng.ma30 - 08 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۴۷ ب.ظ
سلام من تازه با این جریان اشنا شدم ولی چند جلسه گذشته من واقعا به این کلاس احتیاج دارم میخوام طراحی وب کار کنم و تا انشاالله خردا بتونم اماده بازار کار شم حالا چیکار کنم؟؟ بعد از عید هم باز دوره جدید تشکیل میدید،؟؟؟؟:-( |
RE: شروع کارگاه آموزشی یادگیری زبان های برنامه نویسی - eng.ma30 - 09 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ ق.ظ
کسی نیس جواب من رو بده؟؟؟؟؟؟؟ |