درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - نسخهی قابل چاپ |
درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - Falcon - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۱ ب.ظ
برای من که هنوز sms ی نیومده. زنگ زدم با این خانومه هم صحبت کردم، گفت میاد نگران نباشید، گفتم کی دیگه، گفت فردا sms میاد. خوابگاهم هم یا شادمان هستید یا وزوایی. من ۹ صبح کلاس دارم، بهش میگم کی بهم خابگاه میدین، مگه ساعت ۶ عصر به بعد ! میگم من صب کلاس دارم، میگه کلاساتو برو بعد بیا بگیر ! میگم با چمدون برم سر کلاس؟!؟! میگه بزار نماز خونه! اصلا جواب آماده داشت تو جیبش!! چه کنیم ما شنبه صبح با چمدونا ؟ |
RE: درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - codin - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۷ ب.ظ
امیدوارم منظورشون از نمازخونه مسجد دانشگاه نباشه.دل دریایی میخواد چیزی رو اونجا رها کنی بری (متاسفانه) Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk |
درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - Behnam - ۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۶ ب.ظ
اگه از ترمینال میاید بدید خود شرکت مسافربری توو انبارش تا شب نگه داره. یه دو سه تومن میگیرن. قبلش از شرکت بپرسید که انبار داره یا نه و اینکه مقصد نهایی آزادی باشه نه آرژانتین، چون اونطوری باید برین از اونجا بیارین |
RE: درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - chahianm - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۶ ب.ظ
یعنی من که شنبه کلاس ندارم یکشنبه بیام دیگه؟ حتما باید شنبه باشه؟؟ |
درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - MSZ - 27 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۲ ق.ظ
احتمالا هفته اول رو تو نمازخونه و مسجد هستید ... خوابگاه ایشالا از هفته دوم! در مورد ما که این طور بود ... البته ما ۲ هفته تو نمازخونه و مسجد بودیم! |
درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - Falcon - 27 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ ب.ظ
من زنگ زدم گفتم آغا این اس ام اس چی شد!! گفت شما اگه اس ام اس نیومده باید بری وزوایی، میخوام ببینم از میدون آزادی تا خوابگاهو میشه یکم پیاده روی کرد یا حتما باید ماشین گرفت؟ کسی میتونه مکان خوابگاه وزوایی رو ، روی نقشه نشون بده؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - mahsa-frj - 16 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۴۰ ب.ظ
سلام دوستان. اگر امکانش هست دوستان نرم افزار شریف یک سری توضیحات در رابطه با اساتید و دروسی که بهتر است ترم اول برداشته شود بفرمایید. از کجا میشه فهمید که بهتره در حوزه نرم افزار کار کنیم یا سیستمی؟ منظورم اینه که ترم اول به این جمع بندی میرسیم یا باید از اساتید کمک بخوایم که راه نماییمون کنن؟ ممنون میشم راه نمایی بفرمایید. |