همکاری دسته جمعی بچه های آی تی در رابطه با بازگرداندن کد آی تی شریف - نسخهی قابل چاپ |
RE: همکاری دسته جمعی بچه های آی تی در رابطه با بازگرداندن کد آی تی شریف - sadafak7 - 10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۱۳ ق.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۱۱ ق.ظ)abibib نوشته شده توسط: اصن مگه همچین رشته ای هم داشتیم که حالا شریف ۴ ساله نگرفته ؟! کدوم دانشگاه گرفته ؟ نه ترجمشون غلط بوده، وگرنه اگه نگاه کنی جلوی همه ITها تو پرانتز اونو نوشته. (۱۰ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ق.ظ)reza777gh نوشته شده توسط: دوستان نمی خوام سردتون کنما..... ولی مثل اینکه کلا سر کار تشریف داریم!!!!!!! اگه این حذف کد رشته رو تو همون دفترچه اول انجام داده بودن، این دلیلشون قابل توجیه بود. ولی چون تو اصلاحیه این کارو کردن یعنی جایی که ما دستمون به حایی بند نباشه، اصلا قابل قبول نیست. این چیزیه که به ما میگن اصلش یه چیز دیگست. |
RE: همکاری دسته جمعی بچه های آی تی در رابطه با بازگرداندن کد آی تی شریف - abibib - 10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۵ ق.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۱۳ ق.ظ)sadafak7 نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۱۱ ق.ظ)abibib نوشته شده توسط: اصن مگه همچین رشته ای هم داشتیم که حالا شریف ۴ ساله نگرفته ؟! کدوم دانشگاه گرفته ؟ کجا دقیقا ؟ متوجه نشدم. |
همکاری دسته جمعی بچه های آی تی در رابطه با بازگرداندن کد آی تی شریف - gholizadeh1992 - 10 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ق.ظ)reza777gh نوشته شده توسط: قراره ۱۴ نفر رو برای گرایشی به نام پردازش هوشمند بگیرن!!خب از کدوم گرایش ؟ ۱و۴ یـــا ۳و۲ ؟؟ من که فقط گیج شدم از حرفاش ! |
همکاری دسته جمعی بچه های آی تی در رابطه با بازگرداندن کد آی تی شریف - reza777gh - 10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ب.ظ
به نظر میادشریف اصرار داشته از گرایش ۲و۳ بگیره ولی وزارت میخواد از ۱و۴ بگیره ...برای همین یه جورایی شریف رو محروم کرده باشن! |
همکاری دسته جمعی بچه های آی تی در رابطه با بازگرداندن کد آی تی شریف - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۱۰ خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۳۲ ب.ظ
از آدمایی که زود جا نمی زنن خوشم میاد . امیدوارم پیگیری هاتون جواب بده . با آرزوی موفقیت برای شما دوستان |
RE: همکاری دسته جمعی بچه های آی تی در رابطه با بازگرداندن کد آی تی شریف - mahmoudi_2020 - 10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۴۶ ب.ظ
بچه ها چی شد ؟؟؟!!!! لطفا خبرشو به ما هم بدید !!! |
RE: همکاری دسته جمعی بچه های آی تی در رابطه با بازگرداندن کد آی تی شریف - sadafak7 - 10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۴۹ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۴۶ ب.ظ)mahmoudi_2020 نوشته شده توسط: بچه ها چی شد ؟؟؟!!!! متاسفانه هیچی نگفتن، فردا دوباره قراره زنگ زده بشه. |
همکاری دسته جمعی بچه های آی تی در رابطه با بازگرداندن کد آی تی شریف - ebrahim26 - 10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۳۸ ب.ظ
سلام هنوزم میشه امضا کرد نام رو و فرستاد؟؟؟؟ |
RE: همکاری دسته جمعی بچه های آی تی در رابطه با بازگرداندن کد آی تی شریف - sadafak7 - 10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۴۰ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۳۸ ب.ظ)ebrahim26 نوشته شده توسط: سلام هنوزم میشه امضا کرد نام رو و فرستاد؟؟؟؟ بله هنوزم میشه. ما هنوز منتظر جواب نامه خدایی هستیم، بعدش قراره این نامه و امضاها جمع بشه. به نظرم اول صبر کنید جواب اون نامه بیاد مطمئن شیم، بعد پرینت و اسکن و اینا کنید. که یه وقت بیخودی به زحمت نبفتید. |
همکاری دسته جمعی بچه های آی تی در رابطه با بازگرداندن کد آی تی شریف - reza19 - 11 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۲۶ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۴۰ ب.ظ)sadafak7 نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۳۸ ب.ظ)ebrahim26 نوشته شده توسط: سلام هنوزم میشه امضا کرد نام رو و فرستاد؟؟؟؟ به نظرم بهتره دیگه امضاها جمع بشه ، چون این فرآیند زمان بره، سنجش هم که مثل بقیه کارهاش بعید میدونم آخر جواب درست و حسابی به ما بده، فقط تا جایی که میشه باید امضا جمع کنیم، آخرم نامه رو به تایید دانشگاه های اصلی میرسونیم و بعد هم حضورا میبریم وزارت علوم. |
همکاری دسته جمعی بچه های آی تی در رابطه با بازگرداندن کد آی تی شریف - sherlock holmes - 11 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۰۳ ب.ظ
دوستان منتظر جواب سنجش نباشید و امضاهارو جمع کنید یعنی هر چه زودتر نامه رو با امضا به ایمیل ارسال کنید بعدش کلی راه داریم تا به وزارت خونه برسیم .. باید امضاهای مدیر گروه ای تی شریف و امیر کبیر و تهران هم گرفته بشه .. دیگه باید بچه های شهرستانی هم وظیفشونو انجام بدن و هر چه زودتر امضاها جمع بشه. ممنون |
RE: همکاری دسته جمعی بچه های آی تی در رابطه با بازگرداندن کد آی تی شریف - sadafak7 - 11 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۰۶ ب.ظ
بچه ها لطف کنید امروز و حداکثر فردا اون امضاهارو انجام بدید و به ایمیلی که گفتم بفرستید. اگه از دوستاتون کسایی رو میشناسید که تو مانشت عضو نیستن ولی کنکور آی تی دادن و مجاز هم شدن به اونا هم بگید. من خودم فردا قراره برم دانشگاهمون و کلی امضا جمع کنم. مرسی از همکاریتون. |
RE: همکاری دسته جمعی بچه های آی تی در رابطه با بازگرداندن کد آی تی شریف - reza19 - 11 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۳۹ ب.ظ
من یک سری ایرادات جزئی نگارشی رو اصلاح کردم، شماره نامه هم تایید شد، لطفا این فایل رو جایگزین کنید. |
RE: همکاری دسته جمعی بچه های آی تی در رابطه با بازگرداندن کد آی تی شریف - sadafak7 - 11 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۵۲ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۳۹ ب.ظ)reza19 نوشته شده توسط: من یک سری ایرادات جزئی نگارشی رو اصلاح کردم، شماره نامه هم تایید شد، لطفا این فایل رو جایگزین کنید. ممنون به روز رسانی شد. |
RE: همکاری دسته جمعی بچه های آی تی در رابطه با بازگرداندن کد آی تی شریف - leo.leo - 11 خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۶ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۵۲ ب.ظ)sadafak7 نوشته شده توسط:(11 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۳۹ ب.ظ)reza19 نوشته شده توسط: من یک سری ایرادات جزئی نگارشی رو اصلاح کردم، شماره نامه هم تایید شد، لطفا این فایل رو جایگزین کنید. سلام بالاخره کدوم نامه رو پرینت کنیم؟ به نظر من هم باید امکان ویرایش برای همه رتبهها باشه واینکه آخر نامه گفتید" دست کم برای رتبههای برتر" ممکنه با اعتراض رتبههای پایینتر روبرو بشه |