|
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - نسخهی قابل چاپ |
RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - sadafak7 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ ق.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ق.ظ)afa90 نوشته شده توسط: یعنیییییییی چییییییی آخه!!! من با اینکه تو شریف چن نفرو دارم ولی تا خودم نرم اونجا ببینم قضیه چیه دلم راضی نمیشه. برا همین فردا صب میخوام خودم برم. |
RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - parinaz_st70 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۲ ق.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: دوستان تو دفترچه جدید که ظرفیت وجود داره فقط کاهش ( و افزایش) یافته به سه نفر در روزانه و شبانه آموزش محور و پزوهش محور( :-؟) عنوانش رشته های حذف شده هست و اون ۳ هم گرایش ۳ ای تیه |
RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - codin - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ق.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۲ ق.ظ)parinaz_st70 نوشته شده توسط:(29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: دوستان تو دفترچه جدید که ظرفیت وجود داره فقط کاهش ( و افزایش) یافته به سه نفر در روزانه و شبانه آموزش محور و پزوهش محور( :-؟) حق با شماست.نصف شبی قاطی کردیم.خیلی ناراحت کنندست واقعا ... |
RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - parinaz_st70 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ق.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ق.ظ)Samaneh1991 نوشته شده توسط: واقعا برداشتن ۱۷ تا ظرفیت خیلی جا به جا میکنه همرو!! حرکت مسخره ای بوده که امیدوارم اصلاح بشه.این کار به گرایش های دیگه مهندسی کامپیوتر هم ضربه میزنه. خیلی حالا امسال همپوشانی داشتیم؟ همون چند تا همپوشانی ای تی با مهندسی هم نابود شد ..... |
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - Nfrs - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۸ ق.ظ
دوستان اگر فردا میاید بگید که هماهنگ کنیم همزمان بریم گروه آیتی ، مثلا ساعت ١٠ خوبه؟ لطفا بگید که میاین |
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - jparisa - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۸ ق.ظ
یعنی باز باید ۸۰ تا کد وارد کنم؟ واقعا گند زدن با این حساب امید سال دیگمم نا امید کردن |
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - shivap - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۸ ق.ظ
یکی از دوستان عذر خواهی کردن گفتن این از بدشانسی ایشونه و ازمون خواستن ببخشیمش!!من خواستم این و بگم!!کاش من تغییر رشته میدادم تا شما این همه اذیت نشید!با این وضعیت اونی که میخواست بره مثلا شبکه شریف شاید بیادآی تی و تجارت و همینجوری زنجیر وار ادامه پیدا کنه و ......ای خدا این رسمش نبود! |
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - sherlock holmes - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۳ ق.ظ
این قضیه مربوط میشه به مدیر گروه شریف از طرفی من از دوستم که ارشد شبکه شریف میخونه شنیده بودم که میخوان امنیت بدن یه کامپیوتر ها چون که اونا تو این زمینه قوی ترن و از این حرفااا... اما دیگه همه میدون شبکه مال رشته ماست اصلن مگه کامپیوتر ها از شبکه قد بچه ابتداییم هم میدونن که الان ارشد ما رو بدن به اونا به شخصه نزدیک ۱۰ واحد پاس کردم مرتبط با شبکه تو لیسانس پس برای چییی..؟؟!!!! این کامپیوتر هاا یه ۳واحدی شبکه دارن اونم با کلی مصیبت پاس میکنن ..!!!! اشتباه در این غیر ممکن اینا از قبل میخواستن این کار بکنن اما از اول اعلام نکردن که اعتراض زیاد نشه الان که دیگه وقتی نیست یهو اعلام کردن...!!!!!! الان اگه ما هم خیلی ساده بیخیال بشم اینا همین ۱۰۰ نفرم که برای ای تی میگیرن سال بد نمیگیرن.. همه زورشون یه رشته ما میرسه اون از لیسانس ما این از فوق..!!! الان کلی دلم میخواد به بعضی هر چی از دهنم میاد بگم.. (
|
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - codin - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۳ ق.ظ
بچه ها اگر کمی از من بر میاد حتما بگید.این شماره تحصیلات تکمیلی دانشکده خانم لشکریه شاید بتونه کمک کنه نمی دونم ۰۲۱۶۶۱۶۶۲۴۵ رییس گروه آیتی هم دکتر ربیعیه (تا جایی که خبر دارم)شماره های زیر تو برتال مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. براش ثبت شده ۰۲۱۶۶۱۶ بقیش ۶۶۳۳- ۶۶۸۳- ۶۶۹۳-۵۱۷۰ |
|
RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - sadafak7 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ ق.ظ
بچهها من دارم فردا میرم شریف. ولی چیزی که هست، به نظرم اعتراض فایده نداره. سنجش مسخرهی شریف و امثالش نیس که اینا هی تحدید نظر کنن، سنجشم هی ورژن جدید اصلاحیه بده بیرون. درسته ما هم مسخرهی اونا نیستیم که با ما این کارو کردن ولی کیه که به ما توجه کنه. |
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - shivap - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ق.ظ
تا میتونید تعداد زیادی رو ببرید شریف.حتی برادری ،خواهری،دوستی دارید هم ببرید و حتی اگرشد دو یک برگه بنویسید حق ماراپس بدهید !!و خلاصه کاری کنید به مطبوعات بکشه.حقمون رو راحت خوردن. |
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - Nfrs - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ق.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ ق.ظ)sadafak7 نوشته شده توسط: بچهها من دارم فردا میرم شریف. ولی چیزی که هست، به نظرم اعتراض فایده نداره. سنجش مسخرهی شریف و امثالش نیس که اینا هی تحدید نظر کنن، سنجشم هی ورژن جدید اصلاحیه بده بیرون. درسته ما هم مسخرهی اونا نیستیم که با ما این کارو کردن ولی کیه که به ما توجه کنه. شما ساعت چند میرین شریف ؟ من و ٢ نفر دیگه ١٠ میریم شما هم اگر مقدوره همون موقع بیاین گروه بقیه دوستان هم اگر براشون مقدوره بیان بلکه بشه کاره مفیدی کرد |
RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - sadafak7 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ق.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ق.ظ)Nfrs نوشته شده توسط: شما ساعت چند میرین شریف ؟ من و ٢ نفر دیگه ١٠ میریم شما هم اگر مقدوره همون موقع بیاین گروه من میخواستم ۱۱ برم. ولی دیگه شماها ۱۰ میرید منم ۱۰ میام باشه. |
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - ali - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ق.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: دوستان تو دفترچه جدید که ظرفیت وجود داره فقط کاهش ( و افزایش) یافته به سه نفر در روزانه و شبانه آموزش محور و پزوهش محور( :-؟)بنده خدا تو لیست حذف شده ها هست. شما جریان این حرکت شریف رو نمی دونید، یک پشت پرده ای هست که بعدا براتون می گم. |
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - Nfrs - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ق.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ق.ظ)ali نوشته شده توسط:(29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: دوستان تو دفترچه جدید که ظرفیت وجود داره فقط کاهش ( و افزایش) یافته به سه نفر در روزانه و شبانه آموزش محور و پزوهش محور( :-؟)بنده خدا تو لیست حذف شده ها هست. لابد به نشانه اعتراض به اینکه امیرکبیر سوالای کنکور آیتی رو میده است !؟ |