![]() |
مصاحبه دانشگاه شاهد - نسخهی قابل چاپ |
RE: مصاحبه دانشگاه شاهد - Potential - 01 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۷ ق.ظ
سلام خوب شد اینجا یه مطلبی گذاشتن .... در ادامه پست های گذشته و برای دوستانی که در جریان هستند و برای کسانی که احتمالا سال آینده مصاحبه شاهد شرکت خواهند کرد و در جریان قرار خواهند گرفت: : من مصاحبه دانشگاه شاهد رد شدم ![]() ولی مالک اشتر قبول شدم ![]() |
RE: مصاحبه دانشگاه شاهد - sahar9 - 01 آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۲۵ ب.ظ
(۳۰ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۴۶ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: خوب اینجا که واسه دانشگاه شاهدهچطوری باز کنم؟ |
مصاحبه دانشگاه شاهد - SarahArshad - 02 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۴ ق.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۷ ق.ظ)Potential نوشته شده توسط: ولی مالک اشتر قبول شدمببخشید رتبتون چند بودش؟ توی چه گرایشی؟ سهمیه خاصی هم داشتید ؟ از نظر اعتقادی چی؟ ببخشید که این طور سوال کردم می خواستم بدونم .با تشکر |
مصاحبه دانشگاه شاهد - Potential - 02 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ ق.ظ
سلام رتبه م تو گرایش ۲و۳ آی تی، ۱۰۸ بود ... نه سهمیه نداشتم ... در مورد مصاحبه سعی کردم به سوالای اعتقادی مطابق سلیقه مصاحبه کننده جواب بدم ...بقیه سوالا که سیاسی و دینی بود( در مورد مالک اشتر) شاید فقط به یک سوم شون تونستم جواب بدم... کلا انتظار نداشتم مالک اشتر قبول بشم جالب اینجاست که من به همهی سوالای شاهد خوب و درست جواب دادم ... ولی قبول نشدم !! خواهش میکنم ... باز هم سوالی داشتید بپرسید، خوشحال میشم |
مصاحبه دانشگاه شاهد - majid67110 - 03 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۹ ق.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ ق.ظ)Potential نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز شما در کل از این دانشگاه راضی هستی ؟ سطح اساتیدش چه جوریاست ؟ آیا اساتیدش با دانشگاه های دیگه مشترک هستند ؟ راستی شما خودتون امنیت می خونید یا شبکه ؟ ممنون |
RE: مصاحبه دانشگاه شاهد - Potential - 04 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۰ ب.ظ
(۰۳ آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۹ ق.ظ)majid67110 نوشته شده توسط:(02 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ ق.ظ)Potential نوشته شده توسط: سلام من انتخاب های بعدی م این رشته رو قبول شدم ... اونجا درس نمیخونم ... نمیدونم چطور هست ! |
مصاحبه دانشگاه شاهد - amir1987 - 12 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ق.ظ
سلام امروز نتایج معرفیشدگان چند برابر ظرفیت اومد اما من با رتبه ۳۲۶ امنیت و ۳۵۳ آی تی برای مصاحبه دعوت نشدم اصلا ![]() نه شبانه مالک اشتر و نه شاهد !!!!!! مجازی هم که انتخاب نکرده بودم . آیا کسی با رتبه بالاتر از من برای مصاحبه دعوت شده ؟ لطفا کسی هست اینجا بگه من بدونم دلیل اینکه اسم من تو لیست جز معرفی شدگان چند برابر ظرفیت چرا نیست ؟؟؟ |
مصاحبه دانشگاه شاهد - fatemeh85 - 12 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۰ ب.ظ
سلام دوستان امروز تو نتایج چند برابر ظرفیت من روزانه شاهد معماری کامپیوتر برای مصاحبه شدم البته انتخاب نهم من بود نمیدونم باید چیکار کنم اگه برم مصاحبه و قبول شم اونوقت انتخابای قبیلم چی میشه ؟ آخه احتمال قبولی تو انتخابای قبلیم هم هست ؟ لطفا راهنمایی کنید |
مصاحبه دانشگاه شاهد - Potential - 12 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۰ ب.ظ
هیچ اتفاقی برای انتخاب های قبلی تون نمیفته ... نگران نباشید ... اگه قبول شید انتخاب های بعدی تون میسوزه ... |
مصاحبه دانشگاه شاهد - fatemeh85 - 12 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ب.ظ
من دانشگاه شاهدو آخرین انتخاب تو روزانه ها زدم بنابراین نگرانی ای برای انتخابای بعدی ندارم چون اگه قرار باشه برم شبانه ترجیح میدم یه سال دیگه بخونم. فرض کنید تو مصاحبه دانشگاه شاهد قبول شدم چقدر احتمالش هست که با رتبه ای که دارم روزانه شاهد قبول شم؟ |
RE: مصاحبه دانشگاه شاهد - maryam joon - 14 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۷ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۰ ب.ظ)Potential نوشته شده توسط: ممکنه دوستایی که امروز مصاحبه رفتید بگیید چه سوالایی ازتون پرسیدن ؟ فقط کتبی بود یا شفاهی هم پرسیدن؟ |
مصاحبه دانشگاه شاهد - imantexas - 14 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۴۹ ب.ظ
کلا این تاپیک ماله پارساله ولی خب چون مرتبطه سوالم رو همین جا میپرسم. اصولا جریان این چندبرابر ظرفیت چیه ؟ بعد الان من با ۱۳۱ گرایش ۱و۴ و ترتیب انتخاب رشته زیر برای مصاحبه شاهد اس ام اس اومده، یعنی چی ؟ تجارت اصفهان تجارت اصفهان آموزش محور تجارت امیر کبیر :دی آی تی شریف :-" تجارت علم و صنعت تجارت خواجه نصیر مدیریت سیستم های اطلاعاتی خواجه نصیر آی تی تربیت مدرس آی تی شهید بهشتی آی تی تهران مدیریت سیستم های اطلاعاتی خواجه نصیر آی تی شاهد فناروی اطلاعات پزشکی تهران تجارت قم آی تی کرمان تجارت بیرجند |
مصاحبه دانشگاه شاهد - hani89 - 20 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۸ ب.ظ
کسی هست هم دانشگاه شاهد و هم مالک اشتر برای مصاحبه خواسته باشنش؟ یا فقط اونی که زودتر زدی برای مصاحبه میخوانت؟ نتیجه مصاحبه با نتایج اصلی میاد؟ |
RE: مصاحبه دانشگاه شاهد - memco - 20 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۸ ب.ظ
(۲۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۸ ب.ظ)hani89 نوشته شده توسط: کسی هست هم دانشگاه شاهد و هم مالک اشتر برای مصاحبه خواسته باشنش؟ یا فقط اونی که زودتر زدی برای مصاحبه میخوانت؟من برای هر دو دعوت شدم |
مصاحبه دانشگاه شاهد - imantexas - 24 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۳۰ ب.ظ
سلام دوستان. کسی اومده بود مصاحبه رو ؟ من دیروز اونجا بودم. خدا رو شکر مصاحبه شفاهی هم با کتبی توی یک روز بود! بعد از کلی الافی پرسشنامه کتبی رو دادن ۱۰۰ تا سوال بود . همون موقع هم تصحیح میکردن به یه سری ها میگفتن برین خونه، به یه سری ها هم میگفتن ضدونقیض داشته برین مصاحبه شفاهی! ولی چیزی که مشخص شد این بود که ضد و نقیضی در کار نیس و کسایی که میگفتن برین خونه ۱۰۰ در ۱۰۰ یعنی رد شدن و کسایی که میگفتن بیاین شفاهی یعنی وارد مرحله ی بعد شدن که حالا قبولیشون دیگه معلوم نیس. کلا دانشگاهش هم خیلی بدجا بود. ساعت ۷ که ما اومدیم بیرون دیگه سرویس نبود گفتن خودتون برین تا ایستگاه مترو پیاده ۳۰ ۴۰ دقیقه راه بود مسیرش هم طوری بود که یه ماشین رد نمیشد! یعنی همه مجبور شدیم پیاده بریم! ضمنا نیازی هم نشد بریم دانشگاه تا اون سگه رو ببینیم ![]() ![]() |