آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - نسخهی قابل چاپ |
RE: آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - Jabar-Asadi - 20 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۸ ب.ظ
(۲۰ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۴ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:(20 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۴ ب.ظ)mystack نوشته شده توسط: آفاق خانم مرسی واقعا" بابت این همه زحمات .....خواهش میکنم. =============== همین حقوق هایی که توی آگیها درج میشه ...۴۰۰ هزار / ۳۰۰ هزار و .... دیگه در مورد پایان خدمت نگفتید ..... |
RE: آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - ف.ش - ۲۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۸ ق.ظ
(۲۰ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۸ ب.ظ)mystack نوشته شده توسط: ===============خوب اولش حقوق کمتره دیگه بعد که حرفه ای شدین و سابقه کار پیدا کردین لابد زیاد میشه. والا من اطلاعی از پایان خدمت ندارم باید از آقایون بپرسید. ولی اگه گواهی اشتغال به تحصیل داشته باشید فکر نکنم مشکلی باشه ؟ |
آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - Maryam-X - 21 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ ب.ظ
(۲۰ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۴ ب.ظ)mystack نوشته شده توسط: آفاق خانم مرسی واقعا" بابت این همه زحمات ..... شرکت های خصوصی که پایان خدمت نمی خوان! قرار نیست یک عمر کارمندا رو تو شرکتشون نگه دارند که نگران از دست رفتنشون باشند. توی شهر شما متوسط حقوق چقدره؟ |
آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - ف.ش - ۲۲ خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۲۴ ب.ظ
استخدام متخصصین حرفه ای در شرکت Electorvet مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. یک شرکت معتبر نرم افزاری از بین افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید: کارشناس نرم افزار دارای مدرک مهندسی نرم افزار یا رشته های مرتبط با حداقل یک سال سابقه مفید آشنا به MSSQL و ASP.NET افراد واجد شرایط می توانند همه روزه از ساعت ۸ الی ۱۳ با شماره ۲۳۴۹۳۲۶ تماس حاصل نمایند. ============== |
RE: آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - Jabar-Asadi - 22 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۱۹ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ ب.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط:(20 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۴ ب.ظ)mystack نوشته شده توسط: آفاق خانم مرسی واقعا" بابت این همه زحمات ..... =========================== چرا بعضی شرکتا که من رفتم قبلنا میخواستن البته نمیدونم چرا !! ولی بعضی های دیگه نمیخواستن . چون بالاخره وضعیت خودتون رو توی رزومتون می نویسید دیگه .... فک کنم حداقل حقوق برای شهرهای بزرگ باید ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار در ماه باید باشه، زیر این قیمت که میشه خط فقر ولی جدای از شوخی اگه قراره برای یکی دیگه کار کنیم زیر این قیمتها اصلا توجیه نداره .... توی شهر ما همه کارمند دولتن !! شرکت های خصوصی زیاد نیستن و اگر هم باشن اصولا پول انچنانی به کسی نمیدن ولی این باعث نمیشه که ما وقت و انرژیمون رو برای کسای دیگه حروم کنیم ..... |
RE: آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - Maryam-X - 23 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۱۰ ق.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۱۹ ب.ظ)mystack نوشته شده توسط: فک کنم حداقل حقوق برای شهرهای بزرگ باید ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار در ماه باید باشه مطمئنا دارید اشتباه فکر می کنید |
RE: آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - Fardad-A - 23 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۳۹ ق.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ ب.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: شرکت های خصوصی که پایان خدمت نمی خوان!شرکتهای خصوصی هم پایان خدمت میخواهند مگر اینکه بخواهند بیگاری بکشند. اگر آقایی پایان خدمت نداشته باشد و البته مشمول باشید و در حال غیبت امکان عقد قرارداد کاری باهاش وجود نداره. بکار گیری اینگونه افراد جرم هست . البته کسی شکایت نمیکنه .چون کارفرما میدونه که کارمندش نمیتونه ازش به اداره کار شکایت کنه. یعنی حقوقش رو میشه حتی نداد. ضمنا" اینجور افراد بیمه هم ندارند. اگر بازرس شرکت بیمه یا احیانا" بازرس وزارت کار هنگام بازدید از شرکت این افراد را پیدا کنند(هنگام تطبیق لیست بیمه با کارمندان)یک دردسر حسابی واسه کارفرما ایجاد میشه. |
RE: آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - Jabar-Asadi - 23 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۳۰ ق.ظ
(۲۳ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۱۰ ق.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط:(22 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۱۹ ب.ظ)mystack نوشته شده توسط: فک کنم حداقل حقوق برای شهرهای بزرگ باید ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار در ماه باید باشه ================== چطور ؟ (کم هستش ؟؟ ) |
آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - ف.ش - ۲۳ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۱۴ ق.ظ
گرافیست وب آشنا به css,html تلفن:۹۵۱۸۹۹۰ برنامه نویس مسلط به C# و ASP.NET تحت وب با حداقل ۲ سال سابقه کار تلفن: ۲۲۰۳۳۶۰ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. گرافیست مسلط به طراحی وب با حداقل ۲ سال سابقه کار تلفن ۲۲۰۳۳۶۰ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - Maryam-X - 24 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۲ ق.ظ
(۲۳ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۳۰ ق.ظ)mystack نوشته شده توسط:(23 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۱۰ ق.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط:(22 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۱۹ ب.ظ)mystack نوشته شده توسط: فک کنم حداقل حقوق برای شهرهای بزرگ باید ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار در ماه باید باشه |
RE: آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - Jabar-Asadi - 24 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۵ ق.ظ
مریم خانم اخه شکلک هایی هم که استفاده میکنی ضد و نقیضه !!!!! |
آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - Maryam-X - 24 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۴ ق.ظ
درستش کردم. خوب شد؟!!!!!! |
آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - fallah_o68 - 15 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۰ ب.ظ
سلام بنده دانشجوی سال آخر دانشگاه اصفهانم و در زمینه WPF خیلی کار کردم هم با Visual Studio 2010 هم با Expression Blend 4.0 تو این تابستون تو اصفهانم اما برای ادامه تحصیل ارشد به تهران میرم(احتمالا علم و صنعت یا تربیت مدرس) اگه کسی کاری سراغ داره، به هر شکلی که باشه(پروژه ای، موقتی، دائمی و ...) لطفا معرفی کنه ایمیل بنده: fallah_o68@yahoo.com |
RE: آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - marjan2001 - 03 مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۳۴ ق.ظ
برگزرای دوره های mcitp msce mcsd mcdba ccna ccnp ccvp cwna cwnp اصفهان شرکت mcse دوره های مایکروسافت اصفهان دوره های سیسکو اصفهان نمایندگی مایکروسافت اصفهان |