درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب+معرفی سایت دانلود کتاب - نسخهی قابل چاپ |
درخواست کتاب - afsare mahdi - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۳ ق.ظ
سلام دوستان. نیاز فوری به پی دی افی از کتاب "چند رسانه ای دیجیتال - ترجمه دکتر فراهی و رامین مولاناپور" دارم. ممنون میشم کمکم کنید... التماس دعا |
به دو کتاب نیاز دارم - kingxerxes - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۴۶ ق.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ب.ظ)EhsanChess نوشته شده توسط: an introduction to formal languages and automata, 5th editionویرایش ۴ کتاب الگوریتم را دارم اگر میخواهید بگید تا بزارم |
به دو کتاب نیاز دارم - EhsanChess - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۵۵ ق.ظ
نقل قول: ویرایش ۴ کتاب الگوریتم را دارم اگر میخواهید بگید تا بزارم بذارید ممنون میشم. البته یه وقت اون فایل chm نباشه چون اون همون ویرایش۳ هست. |
به دو کتاب نیاز دارم - kingxerxes - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۴۴ ق.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۵۵ ق.ظ)EhsanChess نوشته شده توسط:نقل قول: ویرایش ۴ کتاب الگوریتم را دارم اگر میخواهید بگید تا بزارم نه همون فایل ویرایش ۳ هستش |
به دو کتاب نیاز دارم - s.sadri - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۵۵ ق.ظ
ترجمه فارسی ویرایش پنجم رو انتشارات نص داره |
به دو کتاب نیاز دارم - EhsanChess - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۵۵ ب.ظ
اصلا تا ویرایش ۴ نئوپولیتان نیست. حتما برای ترجمه فارسی ویرایش پنجه. تو آمازون که ویرایش ۵ نبود. |
RE: درخواست دانلود کتاب از وایلی - Xilinx - 16 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۴۰ ق.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۱۷ ب.ظ)-Ali- نوشته شده توسط: سلام دوستانSmart Card Handbook, Fourth Edition Author(s): Wolfgang Rankl, Wolfgang Effing Published Online: 17 MAY 2010 Print ISBN: 9780470743676 Online ISBN: 9780470660911 DOI: 10.1002/9780470660911 link : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
تقاضای دانلود کتاب زبان اصلی "صد سال فلسفه علم" - MajidManesht2012 - 24 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۰۹ ق.ظ
بی زحمت این کتاب رو لینکشو پیدا کردین بزارین، ممنون! a hundred years of philosophy by:john passmore مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب - CS_IT - 27 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ ب.ظ
سلام به همگی ... از مانشتی های عزیز به ویژه دانشجویان رشته امنیت اطلاعات ممنون میشم اگه pdf هر کدوم از کتاب های زیر رو دارند برای دانلود لینک بدن ... راستش رو بخواین من خیلی تو اینترنت گشتم ولی اکثر این کتاب ها تو سایت آمازون بود که نمیشد کاریش کرد ۱-Information security fundamentals: Fundamentals of Computer Security Technology /// Prentice Hall / Edward Amoroso ۲-Applied Cryptology: Cryptography:An Introduction to Computer Security /// Prentice Hall / J.Seberry , J.Pieprzyk ۳-Network Security: .................................................................(جناب Pakzad زحمت کشیدند و برای این کتاب در ادامه لینک دادند ) Network Security Essentials:Application and Standards /// Prentice Hall / William Stallings ۴-Secure Computer Systems: Building a Secure Computer System /// Van Nostrand Reinhold Company / Morrie Gasser ۵-Security Protocols: Analysis of Security Protocols /// Addison Wesley / P.Ryan , S.Schneider , M.Goldsmith ۶-Database Security: Database Security and Integrity /// Addison Wesley / E.Fernandez ۷-Information Warfare: Information Warfare and Security /// Addison Wesley / D.E.Denning ۸-E-commerce Security: Security Fundamentals for E-commerce /// Artech House / Vesna Hessler ۹-Secure communications Systems: Principles of Secure Communication Systems /// Artech House / D.J.Toorrieri ۱۰-Information Hiding: .................................................................(جناب Pakzad زحمت کشیدند و برای این کتاب در ادامه لینک دادند ) Information Hiding Techniques for Steganography and Digital Watermarking /// Artech House / S.Katzenbeisser , F.Petitcolas |
درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب - Mojtaba - 28 خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۰۵ ب.ظ
با سلام بچه ها منم شدیدا بهمنابع نیازمندم لطف کنیداگه لینکدانلود دارید بگذارید. خیلی ممنون. |
درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب - pooyaa - 28 خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۲۲ ب.ظ
سلام ببینید داخل لیست کتابهای لینک زیر هستند،اگر هستن بگید تا آپلود کنم واستون: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب - CS_IT - 28 خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۰۴ ب.ظ
(۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۲۲ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز تو لینکی که معرفی کرده بودید نام کتاب ها رو جستجو کردم ولی حتی یه دونه اش رو پیدا نکردم من کتاب ها رو تو سایت های زیر پیدا کردم ولی ... سایت آمازون: باید خرید (که نمیشه ) سایت گوگل Books : فقط ۳-۴ صفحه از کتاب رو منتشر کرده (نمی دونم چرا اینکار رو کرد ) سایت ۲shared : فایل pdf کتاب رو دانلود می کنم حالا وقتی میام بازش کنم پیام میده برای برای نمایش صفحات به سایت آمازون وصل شید(وقتی قبول میکنم وصل نمیشه ، وقتی قبول نمی کنم ۲۰۰۰ صفحه سفید میاد (منظورم از ۲۰۰۰ تعداد صفحات کتاب هست) ) معمولا دانشجویان امنیت اطلاعات این کتاب ها رو می خونند ، ممنون میشم اگه کسی هست که این کتاب ها رو داره از ما دریغ نکنه |
درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب - Pakzad - 28 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۰۱ ب.ظ
دوتاشو پیدا کردم Information Hiding Techniques for Steganography and Digital Watermarking مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ========================================================================== Network Security Essentials (Applications and Standards) by William Stallings, Pearson Education مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب - Farid_Feyzi - 28 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۵ ب.ظ
سلام وقت نکردم چک کنم ولی این دو سایت الان مرجع اصلی واسه دانلود کتاب به حساب میان، تو این دو سایت جستجو کنید احتمال زیاد پیدا خواهید کرد. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب - CS_IT - 29 خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۲۷ ب.ظ
ممنون از همه دوستانی که کمک کردند ... (همچنین تشکر ویژه برای معرفی سایت libgen.info ولی انگار این سایت با ip ایران نمیسازه " you are out of the service area " که دوستان خودشون میدونند چیکار کنند ) این هم لینک های کتاب (گرچه ۲-۳ تاش رو پیدا نکردم ولی مشابه اون ها رو میشه استفاده کرد ) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ۱-Information security fundamentals: Fundamentals of Computer Security Technology /// Prentice Hall / Edward Amoroso link: File not found! Fundamentals of Computer Security 2003 ///Josef Pieprzyk, Thomas Hardjono, Jennifer Seberry link: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ۲-Applied Cryptology: Cryptography:An Introduction to Computer Security /// Prentice Hall / J.Seberry , J.Pieprzyk link: File not found! Applied cryptography and network security : 10th international conference, ACNS 2012, Singapore/// Feng Bao link: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ۳-Network Security: Network Security Essentials:Application and Standards /// Prentice Hall / William Stallings link: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. link: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ۴-Secure Computer Systems: Building a Secure Computer System /// Van Nostrand Reinhold Company / Morrie Gasser link: search google ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ۵-Security Protocols: Modelling and Analysis of Security Protocols /// Addison Wesley / P.Ryan , S.Schneider , M.Goldsmith link: search google ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ۶-Database Security: Database Security and Integrity /// Addison Wesley / E.Fernandez link: File not found! Handbook Of Database Security - Applications And Trends 2010 /// Michael Gertz, Sushil Jajodia link: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. Cryptography and Data Security /// D.Denning link: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ۷-Information Warfare: Information Warfare and Security /// Addison Wesley / D.E.Denning link: File not found! Hacking exposed 6 : network security secrets & solutions 2009 link: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ۸-E-commerce Security: Security Fundamentals for E-commerce /// Artech House / Vesna Hessler link: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ۹-Secure communications Systems: Principles of Secure Communication Systems /// Artech House / D.J.Toorrieri link: File not found! Secure Communications - Applications and Management 2002///R. Sutton link: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ۱۰-Information Hiding: Information Hiding Techniques for Steganography and Digital Watermarking /// Artech House / S.Katzenbeisser , F.Petitcolas link: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. link: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |