|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - عزیز دادخواه - ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ ۰۲:۱۹ ب.ظ
........
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 12 خرداد ۱۴۰۱ ۱۰:۳۶ ب.ظ
با امتیازی لیگ امسالو تموم کردیم که با همین امتیاز و تقریباً همین تفاضل گل در فصل ۹۷-۹۸ قهرمان شده بودیم
این نشون میده پرسپولیس همون پرسپولیسه؛
این بقیهی تیمان که شارژِ حکومتی میشن 
پاسدارِ انقلاب که بالا سر تیمت باشه, سرمربی تیم ملی حتی جرأت نمیکنه رو اسم بازیکنات خط بکشه
اونم وقتیکه بخاطر صرفاً یه حفظ رکورد از قولی که دادی سرباز بزنی و بازیکن به تیم ملی ندی!!
گردنِ کلفت تو این مملکت دوای همه دردیه!
وقتی در فدارسیون فوتبال قدرت کودتا کردن داشته باشی, سرمربی تیمملی از ترس جایگاه خودش هم که شده با یه تشر ترکیب اصلی تیم ملی رو آبی میکنه! با یه تشر بازیکن خط خورده رو میزاره رو تخم چشماش!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 13 خرداد ۱۴۰۱ ۱۲:۴۵ ب.ظ
منم کرونا گرفتم!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 13 خرداد ۱۴۰۱ ۰۵:۴۶ ب.ظ
(۱۲ خرداد ۱۴۰۱ ۱۰:۳۶ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: با امتیازی لیگ امسالو تموم کردیم که با همین امتیاز و تقریباً همین تفاضل گل در فصل ۹۷-۹۸ قهرمان شده بودیم
این بقیهی تیمان که شارژِ حکومتی میشن 
پاسدارِ انقلاب که بالا سر تیمت باشه, سرمربی تیم ملی حتی جرأت نمیکنه رو اسم بازیکنات خط بکشه
اونم وقتیکه بخاطر صرفاً یه حفظ رکورد از قولی که دادی سرباز بزنی و بازیکن به تیم ملی ندی!!
گردنِ کلفت تو این مملکت دوای همه دردیه!
وقتی در فدارسیون فوتبال قدرت کودتا کردن داشته باشی, سرمربی تیمملی از ترس جایگاه خودش هم که شده با یه تشر ترکیب اصلی تیم ملی رو آبی میکنه! با یه تشر بازیکن خط خورده رو میزاره رو تخم چشماش! 
خدایش نمی خوام در این مورد بحث کنم ولی واقعا از بچه دو ساله هم بپرسی می فهمه که تو این سال ها به پرسپولیس حمایت می شد سرمربی تیم ملی هم که هیچ اختیاری نداره و یه دلال به تمام معنا هست اینکه چند تا بازیکن استقلالی و قهرمان لیگ رو دعوت کرده به تیم ملی چیز عجیبی نیست کیفیت بالایی داشتن ولی شما چه توضیحی برای دعوت شدن سرلک داری ؟ الان سیدحسین بهترین دروازه بان لیگ بود عملکرد فوق العاده ایا می زاره دروازه یا باز از بیرو که از تیمش اخراج شد استفاده می کنه ؟ حردانی بهترین دفاع راسته کشوره ایا ازش استفاده می کنه ؟ ایا از مهدی پور استفاده می کنه ؟
قهرمانی امسال استقلال کاملا پاک بود و ما تو زمین فوتبال خودمون رو نشون دادیم باز داشتن کارشکنی می کردن دیدن داره استقلال نتیجه می گیره دو تا دفاع اصلی رو ازش گرفتن گفتن شما سرباز هستید ! پس چرا این چیزا برای پرسپولیس نمی افته ؟
استقلال با قدرت و پاک قهرمان شد و سوزشش برای خیلی ها موند
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 13 خرداد ۱۴۰۱ ۱۰:۵۴ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۰۵:۴۶ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: خدایش نمی خوام در این مورد بحث کنم ولی واقعا از بچه دو ساله هم بپرسی می فهمه که تو این سال ها به پرسپولیس حمایت می شد سرمربی تیم ملی هم که هیچ اختیاری نداره و یه دلال به تمام معنا هست اینکه چند تا بازیکن استقلالی و قهرمان لیگ رو دعوت کرده به تیم ملی چیز عجیبی نیست کیفیت بالایی داشتن ولی شما چه توضیحی برای دعوت شدن سرلک داری ؟ الان سیدحسین بهترین دروازه بان لیگ بود عملکرد فوق العاده ایا می زاره دروازه یا باز از بیرو که از تیمش اخراج شد استفاده می کنه ؟ حردانی بهترین دفاع راسته کشوره ایا ازش استفاده می کنه ؟ ایا از مهدی پور استفاده می کنه ؟
قهرمانی امسال استقلال کاملا پاک بود و ما تو زمین فوتبال خودمون رو نشون دادیم باز داشتن کارشکنی می کردن دیدن داره استقلال نتیجه می گیره دو تا دفاع اصلی رو ازش گرفتن گفتن شما سرباز هستید ! پس چرا این چیزا برای پرسپولیس نمی افته ؟
استقلال با قدرت و پاک قهرمان شد و سوزشش برای خیلی ها موند
تمام سوالایی که اینجا پرسیدی, یه جوابِ مشترک داره: واسه اینکه شیشه عینکت آبیه.
دعوت استقلالیا به تیم ملی زمانی اتفاق افتاد که سلطان فرهادتون در کنفرانس خبری گفت چرا بازیکنای ما رو نمیبرید تیم ملی!!
قبل از بازی با کره! یهو ۲جین استقلالی دعوت شدن تیم ملی!
مشکل اینجاست لژیونرهایی که یه زمانی در پرسپولیس بازی میکردن هم, گذاشتی تو خورجین پرسپولیس!
دیگه بیرانوند و احمد نور و شجاع و کنعانی و غیره و ذلک پرسپولیسی حساب نمیشن فدات
از پرسپولیس یه وحید امیری تو فیکس تیم ملی مونده که اونم یه بند کفشش میارزه به خیلیا
میلاد سرلک تنها خرید خوبیه که یحیی گلمحمدی تو این سالها برای پرسپولیس انجام داد!! گامهای بلند و توپگیریهای کم نظیرش نیاز به تعریف نداره؛ مشکل برمیگرده به همون شیشه عینکت
گذشته از اینا من عادت ندارم سهمیه شماری آبی و قرمز کنم واسه تیم ملی. بحث سر باجگیری و گردن کلفتیه!
باقی حرفات تکراریه
قبلاً راجعش بهش بحث شده
تکرار مکرراته
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - عزیز دادخواه - ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ ۰۳:۴۴ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۱۲:۴۵ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: منم کرونا گرفتم!
میگن یه آقایی بعد از بیست سال زندگی مشترک زد زنش رو کشت ازش پرسیدن آخه بعد از این همه سال چرا؟ گفت والا من از بچگی این عادت بد رو داشتم همش میخوام یه کاری رو انجام بدم هی دست دست میکنم و کار امروز رو میندازم فردا )
داداش دیگه داشتم ازت نا امید میشدم همه ملت کمِ کم چند مدل آلفا و سیگما و اومیکرون گرفتند تو تازه الان باید کرونا بگیری؟ آخه یه کرونا گرفتن اینقدر تبلی و پشت گوش انداختن داشت؟ 
ایشالا که زود خوب میشی 
این آبله میمون تازگیا خیلی ترند شده( یکی بهم بگه ترند چیه بی زحمت همون مده یا فرق داره؟) دست بجنبون تا اینم از دهن نیفتاده.
(۱۲ خرداد ۱۴۰۱ ۱۰:۳۶ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: با امتیازی لیگ امسالو تموم کردیم که با همین امتیاز و تقریباً همین تفاضل گل در فصل ۹۷-۹۸ قهرمان شده بودیم
نخیر این نشون میده سالها قهرمانی در لیگ ما چقدر کشکی بوده. 
راستی کسی از مسعود خبر داره؟ سلطانی فر نه ها همین آقا مسعود خودمون.
آقا میگن یه روز آدم که از شکار برمیگرده خونه در میزنه حوا میپرسه کیه؟؟!!!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 15 خرداد ۱۴۰۱ ۱۱:۳۵ ب.ظ
واقعاً حیف جک دورسی که بره و ایلان ماسک بیاد جاش!
روز نیست که تو فضای مجازی ریخت این سگ رو نبینم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 17 خرداد ۱۴۰۱ ۰۳:۴۲ ق.ظ
در ۳۲ سالگی پس از ۶ سال زندگی در آپارتمان ۲۵ متری، دارم میرم به یه ۷۶ متری!
به نظرم اونقدر بزرگ میاد که نمیدونم باهاش چیکار کنم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 17 خرداد ۱۴۰۱ ۱۰:۴۳ ب.ظ
۱۴ شهریور ۱۴۰۰
(۱۴ شهریور ۱۴۰۰ ۰۳:۲۱ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: ...ما به نظرم در کوتاه مدت شاید تا ۲۵ پایین بیاد! شاید! اما در صورت تثبیت کسری بودجه و نقدینگی و ... صعودش حتمیه. و احتمالاً اوایل پاییز این صعود شروع بشه. زیر ۲۶ ارزش خرید داره.
اگه قصد ورود دارید همین کانالهایی که کشیدم رو مد نظر قرار بدید...
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۲ اسفند ۱۴۰۰
(۰۲ اسفند ۱۴۰۰ ۱۱:۴۴ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: مثبتای پیش روی بازار سهام رو بگیرید.
دلار زیر ۲۵ تومن مفته, جوگیر نشید با یه خبر برجام لختتون کنن!
همین.
البته این چارت عقبه, دلار فردایی الان تقریباً به ۳۲ رسیده
شکست ۳۲ یعنی شکست سقف تاریخی. که قطعاً اتفاق خواهد افتاد.
هدف بعدی ۴۰
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 18 خرداد ۱۴۰۱ ۱۲:۴۹ ب.ظ
.......
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 20 خرداد ۱۴۰۱ ۱۰:۱۹ ق.ظ
با تمام انتقاداتی که از دیجی کالا میشه، کماکان در اکثر مواقع دیجی کالا رو ترجیح میدم چون اولا نظرات مردم برای هر کالایی مشخصه و ثانیا مشخصه چه روزی میرسه (در مقابل بعضی از کسب و کارها که اصلا معلوم نیست این هفته میرسه یا هفته بعد!)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 22 خرداد ۱۴۰۱ ۰۱:۴۱ ب.ظ
دُلاااااااااااااااااااااااااااااااار کجاااااااااااااااااااااااا داره میره. سکه و طلا هم همچنین. دقیقا چه غلطی دارن میکنن اینا.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - argamag6 - 23 خرداد ۱۴۰۱ ۰۱:۱۹ ب.ظ
ساده ترین روش های لذت بردن از زندگی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 23 خرداد ۱۴۰۱ ۰۲:۳۶ ب.ظ
(۲۰ خرداد ۱۴۰۱ ۱۰:۱۹ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: با تمام انتقاداتی که از دیجی کالا میشه، کماکان در اکثر مواقع دیجی کالا رو ترجیح میدم چون اولا نظرات مردم برای هر کالایی مشخصه و ثانیا مشخصه چه روزی میرسه (در مقابل بعضی از کسب و کارها که اصلا معلوم نیست این هفته میرسه یا هفته بعد!)
والا من دلم برای دیجیکالا تنگ شده ۹۹ درصد موارد سفارش من سر موقع رسید دستم. اینجا سیستم پستشون خیلییییییی داغونه.
البته موقع خرید از اکثر فروشگاه ها میتونی گزینه drop location رو انتخاب کنی و دیگه نگران خونه بودن و نبودن موقع تحویل نباشی.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 29 خرداد ۱۴۰۱ ۱۰:۰۹ ب.ظ
خیلی خوب بود. 
روزهای کاری شنبه الی چهارشنبه از ساعت ۰۸:۰۰ الی ۱۶:۴۸
|