|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 05 آبان ۱۳۹۹ ۰۶:۵۵ ب.ظ
(۰۵ آبان ۱۳۹۹ ۰۵:۱۷ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: امروز نامه اومد که ۲۴۰ یورو جریمه شدم... ۴ ماه پیش توی برلین ماشینی که اجاره کرده بودم رو ظاهرا جای غیرقانونی پارک کرده بودم. اینا هم جرثقیل گرفتن و ماشین رو جابجا کردن و الان هزینش رو گرفتن.
غصه شو نخور؛ منم همینقدر پول زور دادم واسه تست pcr که آخرشم بیام ایران و علایم بالینی نشون بدم و در منزل پدری بدور از هر جانداری قرنطینه بشم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 05 آبان ۱۳۹۹ ۰۷:۰۷ ب.ظ
امروز اولین حقوقم را گرفتم
حس خوبیه توی این شرایط اقتصادی بیکار نباشی و درآمد داشته باشی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 05 آبان ۱۳۹۹ ۰۷:۱۲ ب.ظ
خب امروز اولین رزومهام رو برای ی شرکت خارجی فرستادم
ایشالا زیاد طول نکشه و کمتر از ۱ سال بتونم کار پیدا کنم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 05 آبان ۱۳۹۹ ۰۷:۱۴ ب.ظ
(۰۵ آبان ۱۳۹۹ ۰۶:۵۵ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: غصه شو نخور؛ منم همینقدر پول زور دادم واسه تست pcr که آخرشم بیام ایران و علایم بالینی نشون بدم و در منزل پدری بدور از هر جانداری قرنطینه
ان شالله زوود خوب بشی حداقل اش اینه تو این شرایط ک حالت خوبت نیست خانواده ات در کنارت هستن غذا و آب میوه را بهت میرسونن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - abolfazl pepco - 05 آبان ۱۳۹۹ ۰۷:۵۸ ب.ظ
(۰۵ آبان ۱۳۹۹ ۰۷:۰۷ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: امروز اولین حقوقم را گرفتم
حس خوبیه توی این شرایط اقتصادی بیکار نباشی و درآمد داشته باشی
مبارکه ان شالله به سلامتی . ما را هم دعا کن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 05 آبان ۱۳۹۹ ۰۸:۵۰ ب.ظ
چقدر وسایل آشپزخونه گرون شده بیچاره تازه اونایی که نامزد کردن حالا ما مجردیم یجوری سر می کنیم ولی واقعا قیمت ها افتضاح بالاست
دیگه ایرانیش هم نمیشه خرید .
فکر کنم حداقل جهازیه که جنس ها تمامن ایرانی باشه ۱۵۰ میلیون برداره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - raam - 05 آبان ۱۳۹۹ ۱۰:۴۲ ب.ظ
............
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 06 آبان ۱۳۹۹ ۰۱:۰۸ ق.ظ
اوپس! : //
نمیتونم جلو خندمو بگیرم!
آخه این خراب شده اگه عرضه این کارا رو داشت که وضع ما این نبود
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
شاهد انتخابات مومنانهای در بلاد کفر هستیم
چقدم مسخرست واقعاً!!
انتخابات ریاست جمهوری خودمون هیجان انگیزتره
شیطونه میگه یه هفته احمد جنتی رو اعزام کنیم یه سر و سامونی بهش بده
ما که با عمو بهنام سر ترامپ بستیم
قراره اگه ترامپ برد او ۳۰۰۰واحد از پول کشورشو به من بده, اگه بایدن برد من باس ۳هزار واحد از پول کشورمو بهش بدم
اسب من اوهایو رو گرفت
فلوریدا هم میگیره به حق پنج تن
خدا کریمه
(۲۹ مهر ۱۳۹۹ ۱۲:۵۱ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: جمعبندی من اینه که شاخص کل تا بازهی ۱/۳۷۰/۰۰۰ الی ۱/۳۹۰/۰۰۰ باید پایین بیاد و از اونجا صعود کنه تا اطراف ۱/۸۰۰
(احتمالا تا انتخابات امریکا که ۱۳آبانه داونترند باشیم که البته طبیعتاً همهی روزا منفی نیست)
حتی اگه اینم از دست بده (که بعیده چون بعضی سهما یه جورایی وارد حباب منفی شدن) اصلاحای بعدی خیلی بعیده شارپی باشن و تو همون سرپایینی هم سهمایی هستن سربالا برن
اینم که fail شد و رفت...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sss - 06 آبان ۱۳۹۹ ۰۱:۳۹ ق.ظ
دلم می خواست سقف معبد هستی فرو می ریخت
پلیدی ها و زشتی ها، به زیر خاک می ماندند
بهاری جاودان آغوش وا می کرد
جهان در موجی از زیبایی و خوبی شنا می کرد
بهشت عشق می خندید
به روی آسمان آبی آرام
پرستوهای مهر و دوستی پرواز می کردند
به روی بام ها ناقوس آزادی صدا می کرد
مگو: « این آرزو خام است »
مگو: « روح بشر همواره سرگردان و ناکام است »
اگر این کهکشان از هم نمی پاشد
وگر این آسمان در هم نمی ریزد
بیا تا ما « فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم »
به شادی « گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم »
قسمتی از شعر همراه با حافظ از فریدون مشیری
------------------
(۰۵ آبان ۱۳۹۹ ۰۷:۰۷ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: امروز اولین حقوقم را گرفتم
حس خوبیه
به سلامتی
پرداخت حقوق از دریافت حقوق هم شیرین تره ![Rolleyes Rolleyes](images/smilies/rolleyes.gif)
----------
(۰۶ آبان ۱۳۹۹ ۰۱:۰۸ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: ۳هزار واحد از پول کشورم
معادل یک قرص نان لواش![Cool Cool](images/smilies/cool.gif)
امروز داشتم فکر می کردم یه روزایی تراول ۵۰ تومنی رو می بردیم بانک، پشت نویسی می کردیم و دو تا امضا؛ انگار هزار سال گذشته...
-----------
(۰۵ آبان ۱۳۹۹ ۰۳:۳۱ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: اولی ارشد
دومی دکتری
سال ۹۶ اتفاق خاصی افتاده بود؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۶ آبان ۱۳۹۹ ۱۰:۰۸ ق.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۹ ۰۱:۰۸ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: ما که با عمو بهنام سر ترامپ بستیم
قراره اگه ترامپ برد او ۳۰۰۰واحد از پول کشورشو به من بده, اگه بایدن برد من باس ۳هزار واحد از پول کشورمو بهش بدم
به جا نمیارم ![[تصویر: 477762_qygd_n_aggressive_20(21).gif]](https://img.manesht.ir/477762_qygd_n_aggressive_20(21).gif)
اگه بایدن برد ۳ میلیون باید همون روز واریز کنی، اگه باخت ۳۰۰ دلار (سه برابر) میدم اما باید تا ژانویه صبر کنی کسی اومد بفرستم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 06 آبان ۱۳۹۹ ۰۳:۳۹ ب.ظ
خب اون متخصصانی که می اومدن اینجا و در چند صفحه از بازار بورس صحبت می کردن و طوری حرف می زدن کسی که وارد این بازار نشده نمی فهمه الان کجان بیان اظهار نظر کنند
پول مردم به باد رفت
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 06 آبان ۱۳۹۹ ۰۸:۱۰ ب.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۹ ۰۱:۳۹ ق.ظ)sss نوشته شده توسط: سال ۹۶ اتفاق خاصی افتاده بود؟
احتمالاً اونا که ۹۳ صندلی بهشون نرسیده رفتن سربازی و برگشتن : )
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 06 آبان ۱۳۹۹ ۰۸:۱۷ ب.ظ
دمنوش هسته خرما! واقعا فک نمی کردم مشتری داشته باشه اما مث اینکه هستن کسایی که میگن خوبه از اب کره گرفتنا خرما رو جدا فروختن هسته رو دمنوش ۲۰۰ گرم ۴۹ تومن! خود خرما کیلو ۱۷، ۱۸ تومنه زیبا نیست؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 06 آبان ۱۳۹۹ ۰۸:۵۴ ب.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۹ ۰۳:۳۹ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: خب اون متخصصانی که می اومدن اینجا و در چند صفحه از بازار بورس صحبت می کردن و طوری حرف می زدن کسی که وارد این بازار نشده نمی فهمه الان کجان بیان اظهار نظر کنند
پول مردم به باد رفت
اگه منم مشمول این غضب و دادگریت میشم باید عرض کنم خدمتت
طبیعت بورس همیشه همین بوده که در زمان اوج و به اصطلاح سترانگ ترند بازار, دعوت یا همون ریفرال های مرسوم به بورس هم به موازاتش اوج گرفته و همه از روی خیرخواهی بوده و هست. این یَک.
دعوتهایی که لااقل من اینجا دیدم همه مستدل و با پشتوانهی خبرهای خوب و تحلیلهای فاندامنتال و تکنیکال معقول بودن. قبلاً هم اشاره کردم و دیگه خود اون بالاییها هم از حاشا کردنش کوتاه اومدن که بورس ایران بویژه در این سال دستوری کنترل میشه. نه من و نه دیگر دوستان کف دستمون رو بو نکرده بودیم که قراره خشم شب بزنن به بورس. من پیشنهاد خرید طلا و سکه و بیتکوین هم اینجا داده بودم و حتی گوشزد به خروجشون, بورس رو میبینی اینا رو هم در کنارش ببین. این دو.
بازار رو با بانک اشتباه گرفتی. این سه.
من از طرف خودم هیچوقت به هیچکس چیزی تحت عنوان «سیگنال» ندادم و همیشه هم به کمتجربه بودنم در این بازار معترف بودم. فقط و فقط واسه واچلیست بچههایی که در بورس فعالن نمادهایی رو پیشنهاد دادم. که خیلیاشونم خوب جواب دادن. وظیفهای برای پاسخگو بودن بر عهده ندارم چون این تاپیک تخصصی نیست و باز هم همیشه لابهلای هر بحثی اشاره کردم که اینجا گفتوگو تحت هر موضوع و زمینهای در سطح یه گپ دوستانه است. نه یک تحلیل موشکافانه. مشکل از شماست که انتظارتون از مباحث بالاست. با این وجود هنوز هم راجع به پیشنهادهای خودم حاضر به پاسخگویی هستم, مشروط به اینکه دقیقاً اشاره بشه به کدوم پیشنهاد! این چهار.
اگه از بابت عرضهاولیه هایی که خریدی ناراحتی خودت رو ملامت کن نه بقیه رو. قطعاً تفکرت مثل خیلیای دیگه این بوده که عرضه اولیه هیچوقت ضرر نداره!! این پنج.
باد سوا نمیکنه. دَرهم جمع میکنه میبره. اگه سوختیم همه با هم سوختیم. شَش.
اگه واقعاً دنبال سیگنالهای ویژه و بهتره بگم لوبیای سحرآمیز میگردید تنها پیشنهادی که در آستین دارم رو در اختیارتون میزارم: ۲تا بالا, ۲تا پایین, چپ, راست, چپ, راست, ضربدر, دایره.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - raam - 06 آبان ۱۳۹۹ ۰۹:۴۱ ب.ظ
.............
|