|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 30 مهر ۱۳۹۹ ۰۴:۴۲ ب.ظ
خب تا الان ۴ بار سایپا و ۴ بار ایران خودرو ثبت نام کردم ولی اسمم تو قرعه کشی درنمیاد فعلا این راه رو تا اخر سال ادامه میدم .
من موندم خدایش به این چی می گن طرف همین جوری اومده اسم نوشته و تو خونشون هم ماشین دارن بعد یهو پرو پارس براش درمیاد حالا من یا امثال من که تو عمرمون ماشین نداشتیم اینطوری میشه !
دلار و سکه هم هر روز بالا و پایین میشه ادم نمی دونه الان سرمایه گذاری تو این زمینه خوبه یا نه بورس هم که نگم براتون ۲۰ میلیون گذاشتم بورس هر روز منفی می خوره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 30 مهر ۱۳۹۹ ۰۵:۱۰ ب.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۹ ۰۴:۴۲ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: خدایش به این چی می گن طرف همین جوری اومده اسم نوشته و تو خونشون هم ماشین دارن بعد یهو پرو پارس براش درمیاد حالا من یا امثال من که تو عمرمون ماشین نداشتیم اینطوری میشه !
بهش میگن فساد سیستماتیک
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 30 مهر ۱۳۹۹ ۰۸:۱۸ ب.ظ
یکی از حسرتهایی که دارم اینه که چرا کتاب فارسی و دفتر املاء اول دبستانم رو یادگاری نگه نداشتم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 30 مهر ۱۳۹۹ ۰۸:۳۰ ب.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۹ ۰۳:۳۱ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: اینجا میتونی در مورد کوکوسبزی با دوستان تحصیل کرده که همه القاب دکتر و مهندس رو یدک میکشید، بحث کنید و گره از مسائل باز کنی.
: ))))
یاد یه کاربری افتادم که همش مهندس مهندس ورد زبونش بود و فکر میکرد ما مهندس های دوزاری این مملکتیم و اینجا حرف های سطحی میزنیم و ...
مشکل وجود افرادی مثل شماست که فکر میکنند خیلی فکر میکنند!
نخبه عزیز! آگاه به زمان و مکان و باهوش ترین کاربر اینجا! ای گول نخور اعظم! ای تحلیلگر حازق! ای مهندس ِ مورخ ِ مدرس ِ معلم ِ همه چی تمام باسواد! حرفامون رو باید با شما هماهنگ کنیم؟! دوست داریم در مورد کوکو سبزی حرف بزنیم.انی پرابلم؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 30 مهر ۱۳۹۹ ۰۸:۳۶ ب.ظ
این یه هفته خودمو با جوج و چنجه و کوبیده خفه کردم. فردا شب میرم توی فاز میرزا قاسمی رو آتیشی.
(۳۰ مهر ۱۳۹۹ ۰۸:۱۸ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: یکی از حسرتهایی که دارم اینه که چرا کتاب فارسی و دفتر املاء اول دبستانم رو یادگاری نگه نداشتم
من یادمه همیشه روز آخر مدرسه کتابامو دونه دونه برگ برگ میکردم، برگاشو پرت میکردم تو کوچه خیابون توی راه برگشت به خونه. شت میزدیم به همه جا دسته جمعی با هم کلاسیام ((:
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 01 آبان ۱۳۹۹ ۰۲:۱۳ ب.ظ
.................
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 01 آبان ۱۳۹۹ ۰۵:۲۵ ب.ظ
دوستان فیلم خوبی دیدین جدیدا؟
یه فیلم خوب انگلیسی میخوام برا دیدن که حدالامکان معناگرا نباشه اما ارزش نگاه کردن داشته باشه و آخر مشخصی داشته باشه . انگلیسی حرف زدنشون هم تودماغی نباشه و واضح حرف بزنن دو تا کلمه انگلیسی هم یاد بگیریم : ))
خودم خیلی گشتم پیدا نکردم. دانلود کردم دو تا فیلمو ولی خیلی به درد نخورن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 01 آبان ۱۳۹۹ ۰۷:۲۷ ب.ظ
تو قراردادهای فوتبال داخلی این بند که اگه تا یه تاریخی مطالبات رو ندادن می تونه یه طرفه فسخ کنه حالا میخواد مربی باشه بازیکن باشه شده پاشنه اشیل و بدبختی باشگاهها مثالش ویلموتس که هیچ کار نکرد و کلی پول طلب کار شد یا برانکو یه طرفه فسخ کرد و بعدم شکایت و...
حالا سوال مهم اینه: اخر عاقبت که اون پول باید پرداخت بشه چرا دیر این کار انجام میشه تا طرف هم ول کن بره هم طلب کار بشه؟ بعد باید بابت هیچ کاری که نکرده بهش پول داد!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 01 آبان ۱۳۹۹ ۰۸:۴۵ ب.ظ
(۰۱ آبان ۱۳۹۹ ۰۲:۱۳ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: .................
چرا پاک می کنی ! البته منم خیلی وقتا یه پستی می نویسم بعد یه تایمی حذفش می کنم احساس می کنم پستم خره یا گلیشه ای هست ، همه دغدغه و مشکل دارن ان شالله شما هم اون چیزی که می خوای ( خارج رفتن ) بهش برسی ویه روز بیایی اینجا بگی که رفتم فلان کشور و الان چند ماهه اونجا کار می کنم هر چند من خوشبختی و آرامش رو یه چیز دیگه می دونم .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 01 آبان ۱۳۹۹ ۱۰:۴۲ ب.ظ
(۰۱ آبان ۱۳۹۹ ۰۵:۲۵ ب.ظ)RangiRangi نوشته شده توسط: دوستان فیلم خوبی دیدین جدیدا؟
یه فیلم خوب انگلیسی میخوام برا دیدن که حدالامکان معناگرا نباشه اما ارزش نگاه کردن داشته باشه و آخر مشخصی داشته باشه . انگلیسی حرف زدنشون هم تودماغی نباشه و واضح حرف بزنن دو تا کلمه انگلیسی هم یاد بگیریم : ))
platform
knives out
۳ تایی batman نولان
فیلمهای تارانتینو
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 02 آبان ۱۳۹۹ ۱۲:۲۳ ق.ظ
(۰۱ آبان ۱۳۹۹ ۱۰:۴۲ ب.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط: platform
knives out
۳ تایی bathman نولان
فیلمهای تارانتینو
خیلی ممنونم ازتون. لطف کردید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 02 آبان ۱۳۹۹ ۰۱:۲۶ ق.ظ
اینقد نشستم واسه یه نفر تعریف کردم گفتم اقا کاری که ما کردیم فلانه بسانه دقیقا اون مشکلی که فلانی داره رو ما نداریم و واقعا هم نداشت اونم با بی تفاوتی گفت به شخصه واسه ما مهم نیست! یه خورده کدا و دیتابیس تغییر کرد دقیقا همون مشکل اتفاق افتاده الان باز خدا رو شکر افلاین این اتفاق افتاد وگرنه هیچی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 02 آبان ۱۳۹۹ ۱۲:۵۰ ب.ظ
(۰۱ آبان ۱۳۹۹ ۰۵:۲۵ ب.ظ)RangiRangi نوشته شده توسط: دوستان فیلم خوبی دیدین جدیدا؟
معمولا برای فیلمهای خوب میتونی worksheet هم پیدا کنی که بعد از دیدن فیلم بتونی ی مقدار تمرین کنی، مثلا من forrest gump رو میبینی، بعدش سرچ میزنی forrest gump worksheet pdf که ببینی چیزی هست یا نه باعث میشه بفهمی که چقدر از فیلم رو متوجه شدی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 02 آبان ۱۳۹۹ ۰۲:۴۰ ب.ظ
این خبر رو خوندم واقعا غم انگیز بود البته من نمیشناختم ایشون رو اما متن نوشته و بعد این اتفاق غمناک بود خدا رحمتش کنه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - عزیز دادخواه - ۰۲ آبان ۱۳۹۹ ۰۴:۱۰ ب.ظ
قبلا آشنایی مختصری با یونگ داشتم مخصوصا تعبیر خوابش که به نظرم معقول تر از اون تفسیر غیب گویانه ای هست که عموما بهش اعتقاد داریم.الان که بیشتر دارم باهاش آشنا میشم بیشتر هم ازش لذت میبرم و چیز یاد میگیرم. کلا به نظرم اسم کارل گوستاو یونگ رو گوشه ذهنتون داشته باشید بیکار شدید ازش چیزی بخونید فکر کنم خوشتون بیاد و البته بدرد هم میخوره. بیشتر انتشارات جامی و قطره هم کتاباشو منتشر کردند. شایدم جاهای دیگه که من خبر ندارم. اگه شما مترجم خوبی ازش میشناسید یا اطلاعاتی دارید ممنون میشم بفرمایید.
|