|
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - Mehran - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۱۰ ب.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ ب.ظ)moha نوشته شده توسط:(31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۳۷ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:(31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۲۲ ب.ظ)moha نوشته شده توسط: من امروز ساختمان داده مقسمیو خوندم،اما تستهاش خیلی نکته دارهاگه تعداد تست هایی که غلط میزنی زیاده ۲ حالت داره کتابهای مقسمی کلا همینطوری هستن نکته ها رو میگه اما واسه اینکه حجم کتاب بیشتر نشه بعضی از نکته ها رو درون تست ها توضیح میده... فکر نکنم کتاب مشکل داشته باشه من فردا ساختمان داده ها رو شروع میکنم ، واسه کارشناسی من کتاب مقسمی رو خوندم و ساختمان داده رو حدود ۶۵% زدم واسه آزاد ۸۹ البته کنکور کارشناسی بود. واسه ارشد هم مقسمی رو گرفتم ساختمان داده مقسمی فکرکنم به اندازه کافی کامل باشه و اگه تست هاش رو بزنی + تست های پارسه نیازی به کتاب دیگه نیست. |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - moha - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۷ ب.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۱۰ ب.ظ)Mehran نوشته شده توسط:(31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ ب.ظ)moha نوشته شده توسط:(31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۳۷ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:(31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۲۲ ب.ظ)moha نوشته شده توسط: من امروز ساختمان داده مقسمیو خوندم،اما تستهاش خیلی نکته دارهاگه تعداد تست هایی که غلط میزنی زیاده ۲ حالت داره مرسی عزیزم البته اینم حرفیه چون واقعا جوابهای تشریحی تستهاش عالیه و خیلی از نکاتو گفته |
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - pita - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۰۴ ب.ظ
برای پایگاه داده غیر از مقسمی کدوم کتاب دیگه خوبه؟سپاهان یا راهیان ارشد یا پوران. من کتاب مقسمی مال سال ۸۴ رو دارم . |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - moha - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ ب.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۰۴ ب.ظ)pita نوشته شده توسط: برای پایگاه داده غیر از مقسمی کدوم کتاب دیگه خوبه؟ کلا درس روان و خوبیه من هم کتاب رانکوهی و هم کتاب حق جو خوندم و یکی از یکی بهتر و قشنگ تره، اما مقسمی از همه ساده تره،چرا کتاب دیگه؟؟ |
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - esisonic - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۴ ب.ظ
بچه ها...مجموع ساعت درس خوندن در ماهشون رو بگن!! |
|
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - jameshenas - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۵۹ ب.ظ
من شهریور۱۱۵ ساعت جمعا... بقیه چطور؟ |
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - zarei1991 - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ب.ظ
راستش یه حساب سر انگشتی کردم حدود ۱۵۰ ساعت ولی یه توصیه:من اصلا به ساعات مطالعه اهمیت نمیدم و فقط یادگیری مدنظرمه...شما هم به ساعت توجه نکنید و فقط به یادگیری فکر کنید... |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - jameshenas - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۰۹ ب.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ب.ظ)zarei1991 نوشته شده توسط: راستش یه حساب سر انگشتی کردم حدود ۱۵۰ ساعت ولی یه توصیه:من اصلا به ساعات مطالعه اهمیت نمیدم و فقط یادگیری مدنظرمه...شما هم به ساعت توجه نکنید و فقط به یادگیری فکر کنید...مشخصه که نباید به ساعت مطالعه اهمیت داد بلکه باید به یاد گرفتن اهمیت بدیم... |
|
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - آرتا - ۳۱ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۹ ب.ظ
منم تقریبا همین حدوداست ولی کمتر . مثلا حدود ۱۳۰ تا ۱۴۰ ولی باور کنید بعضی وقتا شاید یه ساعتش اندازه ۱۰ ساعت ارزش داشته واسم . لطفا از دوستانی دیگه ای که تو این ماه با هم می خوندیم لطف کنن بگن چه قدر خوندن . تا بدونیم کجای جدول هستیم . از خانوما هم چند نفری داشتیم رقیب جدی بودن اونا هم تا این تاپیک رو پروا خانوم نبسته و نقل مکان نکردیم بیان بگن .
|
|
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - mis masi - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ
من که فکرنکنم ۸۰ ساعتم بشه ولی مطمئنم برای مهر میترکووووووووووووووووونم ![]() ![]() اول مهر اومد ولی من دانشگاه نمیرم ![]() ![]() ![]()
|
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - sir_ams - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ب.ظ
منم حدودا ۷۰ ساعت |
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - Mehran - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۸ ب.ظ
من شاید کلا ۳۰ ساعت خونده باشم که پراکنده بودن فکر نکنم سر جمع ۸روز رو به درس خوندن اختصاص داده باشم... اما نتیجه خوبی گرفتم از این ۳۰ ساعت سیستم عامل رو تقریبا تموم کردم. نظریه هم تموم کردم. مدار منطقی هم۳/۱ خوندم از فردا ساختمان هم شروع می کنم. به امید اینکه تا پایان مهر مدار منطقی - ساختمان داده - معماری - ریاضی مهندی رو هم تموم کنم. |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - parisa68 - 01 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۷ ق.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۵۵ ق.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:(31 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۳ ق.ظ)radrad نوشته شده توسط: سلام دوستان من تازه عضو این سایت شدمدوست من خوش اومدی به جمع... نه نمیره متاسفانه.من اول فصل ۳رو خوندم اما نفهمیدم،واسه دانشگاهم توی ۲ روز را نکوهی رو خوندم ۱۲ شدم،اما حالا اصلا متوجه نمیشام،چون از اول شروع نکردم اینطوریه؟ |
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - *farnaz* - 01 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۵ ق.ظ
امشب voice اجلالی track 1 رو گوش دادم خیلی خوب توضیح میده، پر از نکته و معماری رو آسون میکنه واست |
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - ۵h4rk - 01 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۵ ق.ظ
خب دیگه، دقایق آخره شهریوره. من تازه اومدم پیشتون تا بهتون ملحق بشم. تو تاپیک مهر میبینمتون!!! |