|
|
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
|
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - fatima1537 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۹ ق.ظ
چه جالب همه مثل اینکه وعده هاشون رو عملی کردن و از آواتار جدید و واقعی شون رو به روز کردن فکر نمیکردم این کار رو بکنید!
|
|
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - ghaderiyaser - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۹ ق.ظ
حتما باید ۹۲ باشی تا بحث کنی؟ یا ۹۱ی هم میشه؟ |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - jameshenas - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۹ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۳ ق.ظ)fatemesoleimani نوشته شده توسط: ایشالاه هر چی که صلاحمون هست بشه.........من این صلاح رو هستم... خدایا صلاح من در قبولیه ارشد هست..پس لطفا هر چه زودتر به صلاحم برس..ممنون |
|
یه چای داغ مخصوص کنکوری های آی تی - ayubes - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ق.ظ
بچه ها خدا رو شگر کنید که سخت اومده بود چون به راستی جند سالی بود داشتن گند ای تی رو میزدند. از ذشته علوم. نرم افزار .صنایع .ریاضی .برق ....... هرجی رو میدید ی میومد ا ی تی شرکت میکرد وو جون سوالات راحت بودند قبول میشوند .سنجش به این خاطر سوالات رو سخت کرد که همه نتونن جواب بدن کسانی میتونستن جواب بدن که قول بودند پس برید شادی کنید که دیگر از رشته دیگه کسی نیاید ای تی رو به گند بکشی با ارزوی توفیق |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - shima_24 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۹ ق.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: خدایا صلاح من در قبولیه ارشد هست..پس لطفا هر چه زودتر به صلاحم برس..ممنونوای خیلی باحال بود .بخدا منم میدونم صلاحم تو قبولیه ارشدِ اما نمیدونم چرا خدا نمیخواد قبول کنه
|
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - Eng_Sara - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۹ ق.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:(22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۳ ق.ظ)fatemesoleimani نوشته شده توسط: ایشالاه هر چی که صلاحمون هست بشه.........من این صلاح رو هستم... از کجا می دونی صلاحت تو ارشد هست؟ خدا بگه نیست باید قبول کنیم...ایشالا که همگی قبول بشیم... |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - virtual girl - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۹ ق.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:(22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۳ ق.ظ)fatemesoleimani نوشته شده توسط: ایشالاه هر چی که صلاحمون هست بشه.........من این صلاح رو هستم... اصن خدایا فقط آبرومو نبر ... از صبح یه پنجاه نفری پرسیدن چی کردی !!! |
RE: بچه های نرم خسته نباشید - Bahar_t - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ ق.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ق.ظ)azmoon92 نوشته شده توسط: سه ساله که عمرمو پای کنکور ارشد گذاشتم نمیدونم چرا اینجوری میشه !!! چرا سوالای کنکور حساب کتاب ندارن !!! چرا یه سال آسونه یه سال سخته ؟؟؟؟سلام بزرگوار... دقیقا منم مثه شمام... سال اول آزمایشی امتحان دادم. سال دوم مثه... از صبح تا شب خوندم ولی نتیجه اش خوب نشد و امسال بیشتر از پارسال خوندم و تست زدم . شاید روزانه حداقل۱۳-۱۴ ساعت میخوندم ولی سوالای امسال جوری بود که حسابی حالمو گرفت . خداییش حیف عمر و وقتی که گذاشتیم. دیروز که از کنکور برگشتم گفتم حیفه تک تک ثانیه ها که گذاشتم واسه این آزمون ِ لعنتی. توکل بخدا بببینیم چی میشه فقط خدا کنه اون یه دونه ریاضی که زدیم درست باشه و منفی نگیریم (۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ ق.ظ)freidoony نوشته شده توسط:چرا میشه ، خیالتون راحت. پارسال من ثبت نام نکرده بودم ولی وقتی کارنامم اومد پیغام داد که شما توی پیام نور و غیرانتفاعی هم مجاز شدید و اگه مایلید ثبت نام کنید... اینا فقط پول را میخوان(22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ق.ظ)shabah نوشته شده توسط: مرسی من که کاملا هنگم اصلا فکرم کار نمی کرد ! مرسی که گفتینمی دونم فکر نکنم چون رتبه ها بین اونایی که کارت خریدن محاسبه می شه و کسی که کارت نخریده باشه رتبش محاسبه نمی شه
|
RE: بچه های نرم خسته نباشید - hhosseinid - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۲ ق.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۵۸ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط:خدا کنه این که شما میگی باشه وگرنه ریاضیم منفی د ر میاد امیدم خیلی بالاست تخصصی و مشترک رو بالای ۴۰ زدم اگه این منفی بشه خیلی بد میشه.حالا شما مطمئنی؟ میشه راه حلشو کامل بزاری ؟ خواهش میکنم حیاتیه برام(21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۳۰ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: آمار سوال ۳۵ ۲/۷ نمیشه ؟ اگه ۴/۷ میشه میتونید راه حلشو بگید من خیلی نتیجم به این سوال ربط داره خواهشا جواب بدید و بگید چطور حساب کردیدمن زدم ۲/۷ چون میشد ۴/۱۴ که ساده میشد ۲/۷ شاید دوستانی که ۴/۷ زدن در سازی سازی بی دقتی کرده باشن(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۰۰ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:دوست عزیز جواب نمیدی؟ خیلی برام مهمه(21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط:خدا کنه این که شما میگی باشه وگرنه ریاضیم منفی د ر میاد امیدم خیلی بالاست تخصصی و مشترک رو بالای ۴۰ زدم اگه این منفی بشه خیلی بد میشه.حالا شما مطمئنی؟ میشه راه حلشو کامل بزاری ؟ خواهش میکنم حیاتیه برام(21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۳۰ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: آمار سوال ۳۵ ۲/۷ نمیشه ؟ اگه ۴/۷ میشه میتونید راه حلشو بگید من خیلی نتیجم به این سوال ربط داره خواهشا جواب بدید و بگید چطور حساب کردیدمن زدم ۲/۷ چون میشد ۴/۱۴ که ساده میشد ۲/۷ شاید دوستانی که ۴/۷ زدن در سازی سازی بی دقتی کرده باشن تو تاپیک سوالات ریاضی اینو جواب دادم البته من ۴/۷ بدست آوردم و از درستیش مطمئنم |
RE: بچه های نرم خسته نباشید - Bahar_t - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۴ ق.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۴۴ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۳۶ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط: [quote='ahoo_vahshi93' pid='161450' dateline='1360421241']نمیدونم چرا نمیتونم به این جمله اعتقاد بیارم .به نظرم برعکسه هر کی بیشتر تلاش کنه کمتر نتیجه میگیره اگه شما واقعا تلاش کرده باشی بعد از اینکه نتایج بیاد به این جمله ی من اعتقاد پیدا می کنید. مطمئن باشید [/quote] امیدوارم اینکه میگید باشید و نتیجه این همه خستگی و شب بیداری و درس خوندنم را بگیرم (۰۴ اردیبهشت ۱۳۵۳ ۰۳:۰۴ ب.ظ)samaneh_aftabد۸' نوشته شده توسط: اون سوال سیستم عامل wait , signal گزینه ۴ میشد؟ انحصار متقابل را رعایت نمیکرد؟ساناز جان منتظر هستم که ببینم نتیجه ات چی میشه و فکر کنم اینجور که تو گفتی رتبه ۱ باید مال تو باشه |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - mohammadali1990 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ ق.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۰۶ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: الان شبیه هالهی نوریمو چطو یره؟ |
|
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - maryam.raz - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۱۲ ق.ظ
به به چه خبره!!! همه رونمایی کردن انگار! |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - mohammadali1990 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۱۳ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۹ ق.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط: حتما باید ۹۲ باشی تا بحث کنی؟نه چون شمایی فیری ...هرسالی ۹۰ ۸۹ ... ما که ۶۹ ایم .. میبحثیم |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - ENGii - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۱۵ ق.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۵۴ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: بچه ها، واسه اینکه این چند ماه رو بتونیم استفاده کنیم، چند تا پیشنها دارم واسه آموزش و کار کردن دور هم.امیر آقا به نظرم همش عالیه.بخصوص مورد(۳و۴). ولی طبق نظر خودت تو هر کدوم که خواستی به امید خدا تدریس رو شروع کنی اول منبعی رو معرفی کن،تا آماده باشیم.راستی از نظر شما که استادی کدوم دوره های شبکه بهتره؟ ![]() درباره زبان های برنامه نویسی هم بنظرتون کدومشون بیشتر رو بورسه؟؟؟ ![]() برای یکی از دوستان که گفته بودن با عملی کار کردن یاد میگیریم هم یه پیشنهاد دارم.استاد ما از نرم افزار شبیه ساز شبکه packet Tracer برای فهم بیشتر استفاده میکردن.البته برای بقیه موارد آموزشی مثل Active Directoryو... هم از vmware بهره می بردن.می تونین اینا رو روی سیستم منزل نصب کنید و هر توضیحی یا کدی رو که استاد(امیر)داد روی اون برای خودت پیاده کنی. راستی یه سؤال همین جور مونده ته دلم میخوام نظر مهندسین عزیز رو بدونم: بنظر شما یه مهندس کامپیوتر(سخت افزار/نرم افزار)ومهندس IT(شبکه)چه مهارت ها و optionهایی رو باید داشته باشه تا در بازار کار پیشرفت کنه؟ ![]() مهندسین ماه مانشتی لطفاً نظر بدید !
|
|
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - srj - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ ق.ظ
وای خیلیا رو فکر نمیکردم این شکلی باشن :-D |