|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 29 خرداد ۱۳۹۹ ۰۳:۰۴ ق.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۹ ۰۱:۲۳ ق.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: خیلی وضعیت بازار داغونه الان، مانیتور ۹۰ دلاری بین ۲۹۰۰ تا ۳۴۰۰ داره معامله میشه کلا ایران از ی کشور تبدیل ده به ی سر گردنهی بزرگ ...
بعد من مصاحبه میرم، یارو میاد میگه که قصد مهاجرت نداری؟ تعهد میدی دو سه سال کار کنی؟ واقعا مخ آدم سوت میکشه.
+ رفتم مصاحبه، طرف هنوز فرق async/await و multi thread رو نمیدونه، بعد میاد از معماری microservices میگه و این چرت و پرتا، حالا کلا برنامش ۴۰ هزار تا کاربر بیشتر نداره! یا میاد سوالای performance میپرسه در حالی که اصلا زوده این حرفا واسش ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 29 خرداد ۱۳۹۹ ۰۳:۲۰ ق.ظ
فصل تعطیلات بی تعطیلات ول معطله :/
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ ۰۵:۳۶ ق.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۹ ۰۳:۲۰ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: فصل تعطیلات بی تعطیلات ول معطله :/
تعطیلات؟ شیب؟ این دو ماه اندازه یه استادی که دنبال tenured شدن هست پروپزال نوشتم، و کماکان ادامه داره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 29 خرداد ۱۳۹۹ ۰۹:۰۳ ق.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۹ ۰۴:۱۳ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: مزخرفترین رابطه ی عالم، دوست دختر پسریه!
به نظر من بزرگترین مشکل روابط دختر و پسر اینه که دو طرف ممکنه از نظر روحی خیلی به هم وابسته بشن ولی خب هیچ تضمینی هم نیست یهو میبینی فردا طرف رفت خداحافظ (چه ازدواچ چه دوس پسر دختری) ولی خب تنهایی هم سختی های خودشو داره. انسان ها واقعا برای این تنهایی قرن ۲۱ ساخته نشدن اصن توی ژنتیکمون نیست!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 29 خرداد ۱۳۹۹ ۰۹:۵۲ ق.ظ
مکالمات خیام با همسرش:
زن: کجایی عزیزم؟
خیام :
ماییم و می و مطرب و این کُنجِ خراب
جان و دل و جام و جامه در رهن شراب
زن: مشروب !؟ مگه تو نگفتی من نماز میخونم؟
خیام :
می خوردن و شاد بودن آیین من است
فارغ بودن ز کفر و دین، دین من است
زن :
با کیا هستی حالا؟
خیام :
فصل گل و طرف جویبار و لب کِشت
با یک دو سه یار و دلبر حور سرشت
زن :
فقط بفهمم کجایی میام میزنم توو دهن این حوریا!
خیام :
راه پنهانی میخانه نداند همه کس
جز من و زاهد و شیخ و دو سه رُسوای دگر
زن:
اونقدر مشروب بخور تا بترکی!
خیام :
گر می نخوری طعنه مزن مستان را
بنیاد مکن تو حیله و دستان را
زن: برووو بمیررررر!
خیام :
چون مُرده شوم خاکِ مرا گم سازید
احوال مرا عبرتِ مردم سازید...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 29 خرداد ۱۳۹۹ ۱۰:۰۱ ق.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۹ ۰۵:۳۶ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: (29 خرداد ۱۳۹۹ ۰۳:۲۰ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: فصل تعطیلات بی تعطیلات ول معطله :/
تعطیلات؟ شیب؟ این دو ماه اندازه یه استادی که دنبال tenured شدن هست پروپزال نوشتم، و کماکان ادامه داره
پروپوزال واسه چی چی؟ اگه فاند میخای بگیری خبر بده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 29 خرداد ۱۳۹۹ ۱۰:۳۸ ق.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۹ ۰۳:۰۴ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: بعد من مصاحبه میرم، یارو میاد میگه که قصد مهاجرت نداری؟ تعهد میدی دو سه سال کار کنی؟ واقعا مخ آدم سوت میکشه.
+ رفتم مصاحبه، طرف هنوز فرق async/await و multi thread رو نمیدونه، بعد میاد از معماری microservices میگه و این چرت و پرتا، حالا کلا برنامش ۴۰ هزار تا کاربر بیشتر نداره! یا میاد سوالای performance میپرسه در حالی که اصلا زوده این حرفا واسش ...
آره این چیزا همیشه هست. وقتی میری مصاحبه سوال معماری و solid و تست میپرسن ولی وقتی کدشون رو میبینی باید با چکمه بری تو کد گلی نشی ولی ی چیزی که من دیدم اینه که از فرآیند مصاحبه میشه سطح شرکت رو فهمید و از سوالات مصاحبهی فنی هم میشه کیفیت پروژه رو متوجه شد.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۲۲ ق.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۹ ۱۰:۰۱ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: پروپوزال واسه چی چی؟ اگه فاند میخای بگیری خبر بده
اغلب استادا بخش زیادی از پروپزالها رو میدن دانشجوها بنویسند.
دو تای قبلی یه میلیون و ششصدهزار دلار گرفت؛ فاند میخوای؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 29 خرداد ۱۳۹۹ ۰۳:۱۳ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۲۲ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: اغلب استادا بخش زیادی از پروپزالها رو میدن دانشجوها بنویسند.
دو تای قبلی یه میلیون و ششصدهزار دلار گرفت؛ فاند میخوای؟
کارت درسته
از ته مونده هاش یه فاند در حد شیش ماه جور کن یه اینترن بیام دعای خیرم یار و یاور بقیه ی پروپوزالاته
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 29 خرداد ۱۳۹۹ ۰۳:۵۱ ب.ظ
خبر حال خوب کُنَکِ امروز هم این بود:
"وحید رجبلو در میان ۲۰ چهره تاثیر گذار جوانان جهان قرار گرفت"
--------------------------------------------------------------------------
تبریک به آقای رجبلو. خیلی حال کردم با این خبر. دمش گرم واقعا.
متن خبر:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
کم و بیش دنبال میکنم توییتر و اینستاگرامش رو. آدم فوق العاده ایه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 29 خرداد ۱۳۹۹ ۱۰:۵۴ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۹ ۱۰:۳۸ ق.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: (29 خرداد ۱۳۹۹ ۰۳:۰۴ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: بعد من مصاحبه میرم، یارو میاد میگه که قصد مهاجرت نداری؟ تعهد میدی دو سه سال کار کنی؟ واقعا مخ آدم سوت میکشه.
آره این چیزا همیشه هست. وقتی میری مصاحبه سوال معماری و solid و تست میپرسن ولی وقتی کدشون رو میبینی باید با چکمه بری تو کد گلی نشی ولی ی چیزی که من دیدم اینه که از فرآیند مصاحبه میشه سطح شرکت رو فهمید و از سوالات مصاحبهی فنی هم میشه کیفیت پروژه رو متوجه شد.
اینجا مهمترین بخش مصاحبه از گوگل بگیر تا شرکتای کوچیک سوالای الگوریتمه. همه بچه ها دو سه ماه قبل مصاحبه میرن leetcode.com و سوال حل میکنن. قشنگ آدمو میبره به فضای ترم۵-۶ لیسانس-
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 29 خرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۱۵ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۹ ۱۰:۵۴ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: اینجا مهمترین بخش مصاحبه از گوگل بگیر تا شرکتای کوچیک سوالای الگوریتمه.
تهران هم بعضی جاها فاز برداشتن، منتهی این کجا و آن کجا !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 29 خرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۳۳ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۹ ۱۰:۵۴ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: (29 خرداد ۱۳۹۹ ۱۰:۳۸ ق.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: (29 خرداد ۱۳۹۹ ۰۳:۰۴ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: بعد من مصاحبه میرم، یارو میاد میگه که قصد مهاجرت نداری؟ تعهد میدی دو سه سال کار کنی؟ واقعا مخ آدم سوت میکشه.
اینجا مهمترین بخش مصاحبه از گوگل بگیر تا شرکتای کوچیک سوالای الگوریتمه. همه بچه ها دو سه ماه قبل مصاحبه میرن leetcode.com و سوال حل میکنن. قشنگ آدمو میبره به فضای ترم۵-۶ لیسانس-
به نظر من توی مصاحبه همه چی مشخص میشه، ممکنه ی جا سوال الگوریتمی بپرسن و بگی چه داغون بود و ی جای دیگه سوال الگوریتمی بپرسن و بگی عالی بود.
اولین جایی که استخدام شدم (برای پوزیشن جونیور اندروید) از من توی مصاحبه فقط و فقط سوال الگوریتمی طور پرسیدن و جزو بهترین مصاحبههای عمرم بود. یکی دو تا سوال الگوریتمی بود و چند تا سوال این سبکی که سختترین کدی که زدی چی بود و با چه راه حلی پیاده سازیش کردی. بعد توی مصاحبه خودشون هم بحث میکردن ببینن راه حلی بهتر پیدا میکنن یا نه بعدها از cto شرکت پرسیدم که داستان چی بود؟ شما میخواستید اندروید دولوپر استخدام کنید ولی توی جلسه مصاحبه حتی اندروید دولوپر نیاوردین از من دو تا سوال اندروید بپرسه! گفت وقتی جونیور استخدام میکنیم برامون مهمه طرف قدرت یادگیری و تحلیل داشته باشه، بقیه راه رو خودش میره ولی برای سنیور داستان فرق میکنه. این شرکت به نظرم نیروهای خیلییی خوبی داشت چون فرآیند مصاحبشون خیلی خوب بود (به دلایلی دیگه نیست)
ی بار هم همین ی سال پیش ی شرکتی رفتم مصاحبه، فقط سوالای مثلا(!) الگوریتمی پرسیدن ولی این کجا قبلی کجا یکی از سوالاشون این بود که ی کد بنویس به صورت مثلثی ستاره پرینت کنه : ))))))))) یاد دوم ابتدایی افتادم، بعدش هم دو سه تا سوال الگوریتمی تر پرسیدن و همه رو من حل کردم ولی مشخص بود شرکت داغونیه که همچین نیروهایی رو برای مصاحبه فرستاده.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ ۱۲:۵۹ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۹ ۰۳:۱۳ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: از ته مونده هاش یه فاند در حد شیش ماه جور کن یه اینترن بیام دعای خیرم یار و یاور بقیه ی پروپوزالاته
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 30 خرداد ۱۳۹۹ ۰۲:۲۵ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۱۵ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (29 خرداد ۱۳۹۹ ۱۰:۵۴ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: اینجا مهمترین بخش مصاحبه از گوگل بگیر تا شرکتای کوچیک سوالای الگوریتمه.
تهران هم بعضی جاها فاز برداشتن، منتهی این کجا و آن کجا !
تو تهران بیشتر از یه ماه اگه کار نداشته باشی و تنها باشی و مستاجر باشی نمیشه زندگی کرد !
|