|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 01 بهمن ۱۳۹۸ ۱۰:۳۵ ق.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۸ ۰۷:۱۸ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: (30 دى ۱۳۹۸ ۱۱:۲۶ ب.ظ)saad نوشته شده توسط: iani shoma migid dar moghabele digaran hich masooliati nadarim?!
خیلی باحالی به حق همین شبهای عزیز ایشالا فارسی تایپ کردن رو یاد میگیری: کار نشد نداره 
ایشون ایرانی نیستن احتمالا !
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Soldier's life - 01 بهمن ۱۳۹۸ ۰۲:۱۸ ب.ظ
متاسفانه باز امروز مجبور شدم برای انجام یک سری امور اداری به مراکز مربوطه مراجعه کنم و دوباره با یکسری ادم نفرت انگیز و عوق اورو به شدت خنگ و بداخلاق که به اصطلاح کارمند بخش مربوطه بودند برخورد داشته باشم واقعا تحمل کردن اون ادم های مزخرف حتی برای چند لحظه هم کار به شدت سخت بود اخر هم چیری که میخواستم نشد بعد رفتم جواب ازمایش بگیرم که ازقضا کسی که سری پیش برخورد نه چندان دوستانه ای داشت باید با اون سواد نم کشیده که واقعا شک دارم که در حد پنجم ابتدایی هم بوده باشه باید مثلا اون ازمایش رو تایید میکرد کلی معطل شدم تا صبحانه اش رو در ساعتی که اتفاقا وقت اداری نیز بود کوفت جان کند حالا بگذریم از اینکه منشی فوق العاده باهوش قبض رو گم کرد بعدش هم با اینکه قبلا به بانک مراجعه کردم بودم و درخواست تغییر چیزی را داده بودم ولی نمیدونم چرا تغییر اعمال نشده بود پس ناچارا دوباره باید حضوری میرفتم بانک تا از اون کارمند خنگ علت را جویا بشم
در کل واقعا مسخره بود کارهایی که میشد از طریق نت درسال ۲۰۲۰در کمتر از ۵ دقیق انجام بشه یه صبح تا ظهر رو اشغال کرد به یک نتیجه گیری هم رسیدم البته براساس تجربیات محدود اینکه وقتی کاری که ادم باید انجام بده بدون ابتکار و تحلیل باشه ادم بعد از مدتی خنگ میشه که این افرادی هم به شدت دچار این حالت بودند .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 02 بهمن ۱۳۹۸ ۰۱:۰۸ ق.ظ
قرمه سبزی درست کردم با سبزی خشک، در حد لااالیگا خفن ((:
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 02 بهمن ۱۳۹۸ ۰۲:۰۵ ق.ظ
باشرف یا بیشرف؟
دربارهی هر چه حرف بزنیم، بالأخره حرفِ مسائلِ مملکت به میان میآید. در ذهنِ همهمان این سؤال میچرخد: «چه بر سرِ این مملکت خواهد آمد؟» ...یکی از سخنانِ جمیل مریچ به ذهنم خطور میکند (جملهای به نقل از علی بولانچ) که به دانشجویانش میگوید:
«در این مملکت راستگرا و چپگرا، مترقی و ارتجاعی وجود ندارد. در این مملکت باشرفها و بیشرفها هستند.» و به آنها تأکید میکند:
«شما جزوِ آدمهای باشرف باشید.»
- الیف شافاک در «فکر نکن تنهایی»
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - marvelous - 02 بهمن ۱۳۹۸ ۰۲:۴۰ ق.ظ
من دیگه به دعا اعتقادی ندارم، فقط انرژی مثبت ... خواهش میکنم برام انرژی مثبت بفرستید!!!!!
فردا صبح معلوم میشه مشکل من دقیقا از کجاست. دو حالت داره، یا تومور مغزی و یا ام اس
انرژی مثبت بفرستید هیچکدوم نباشه. من خودم بیشتر احتمال ام اس رو میدم با توجه به حرفها و نتیجه گیری های دکتر تا اینجا، ولی امیدوارم هیچکدوم نباشه. فقط میدونم تو این شرایط تنها کاری که از دستم برمیاد مبارزه هست.
به قول یاس من میجنگم!
باید جنگید! برای بدست آوردن سلامتی، برای بدست آوردن اون چیزی که حقمونه باید جنگید!
فقط انرژی مثبت بفرستید و اینو بدونین که در نهایت این نور هست که بر تاریکی پیروز هست.
ممکنه خیلی ها به من بگن که دارم اساطیری و هنری و احساساتی نگاه میکنم، ولی منم دارم همون چیزی رو میبینم که شماها میبینین. ولی این زبان منه برای توصیفش. و در نهایت پیروزی نور بر تاریکی یه واقعیت انکار ناپذیره که تو دوره ی ما شده بود پیروزی خون بر شمشیر!!!!!!
پیروزی خون بر شمشیر!!!!! یه کم فکر کنید به این نکته! امکان نداره چیزی جز مرگ باشه! من سی و سه سال مدرسه رفتم و درس خوندم و دانشگاه رفتم و همیشه هم شنیدم پیروزی خون بر شمشیر، ولی خاک وچوک اصلا نفهمیدم که منظورش مرگ هست و دیگر هیچ!!!!!!
باید اینو بدونیم که تا خون در بدن داریم باید برای حقمون بجنگیم و به این اعتقاد داشته باشیم که نور بر تاریکی پیروز است!!!!
درسته که مغز معیوبی دارم، خرده دانشی دارم و دیگر هیچ، ولی یه چیزایی حالیم میشه.
من در این لحظه در سن چهل و یک سالگی، تمام باور ها و دانسته هایم را که به آنها باور داشته ام به دور میریزم، و خود و تفکر خود را از نو میسازم.
(دکارت درون)
خواهش میکنم برام انرژی مثبت بفرستید، فردا جواب آزمایشهام معلوم میشن.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 02 بهمن ۱۳۹۸ ۱۲:۵۷ ب.ظ
ایول داره برف میاد...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shervan360 - 02 بهمن ۱۳۹۸ ۰۳:۰۴ ب.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۸ ۰۲:۱۸ ب.ظ)Soldiers life نوشته شده توسط: متاسفانه باز امروز مجبور شدم برای انجام یک سری امور اداری به مراکز مربوطه مراجعه کنم و دوباره با یکسری ادم نفرت انگیز و عوق اورو به شدت خنگ و بداخلاق که به اصطلاح کارمند بخش مربوطه بودند برخورد داشته باشم واقعا تحمل کردن اون ادم های مزخرف حتی برای چند لحظه هم کار به شدت سخت بود اخر هم چیری که میخواستم نشد بعد رفتم جواب ازمایش بگیرم که ازقضا کسی که سری پیش برخورد نه چندان دوستانه ای داشت باید با اون سواد نم کشیده که واقعا شک دارم که در حد پنجم ابتدایی هم بوده باشه باید مثلا اون ازمایش رو تایید میکرد کلی معطل شدم تا صبحانه اش رو در ساعتی که اتفاقا وقت اداری نیز بود کوفت جان کند حالا بگذریم از اینکه منشی فوق العاده باهوش قبض رو گم کرد بعدش هم با اینکه قبلا به بانک مراجعه کردم بودم و درخواست تغییر چیزی را داده بودم ولی نمیدونم چرا تغییر اعمال نشده بود پس ناچارا دوباره باید حضوری میرفتم بانک تا از اون کارمند خنگ علت را جویا بشم
در کل واقعا مسخره بود کارهایی که میشد از طریق نت درسال ۲۰۲۰در کمتر از ۵ دقیق انجام بشه یه صبح تا ظهر رو اشغال کرد به یک نتیجه گیری هم رسیدم البته براساس تجربیات محدود اینکه وقتی کاری که ادم باید انجام بده بدون ابتکار و تحلیل باشه ادم بعد از مدتی خنگ میشه که این افرادی هم به شدت دچار این حالت بودند .
وقتی گزینش پُر از فساد باشه و استخدامی ها بر مبنای رابطه باشه و نه شایستگی و ضابطه، وضعیت بدتر هم میشه.
یک مشت بی لیاقت دارای پُست و مقام میشن که صبحانه رو در محل کار میخورن و اصول اولیه برخورد با ارباب رجوع هم بلد نیستند.
حقوق هاشون هم از جیب و من و شما تامین میشه اما جوری کارمندهای دولتی برخورد میکنند که انگار رایگان کار میکنند.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hisanat - 02 بهمن ۱۳۹۸ ۰۴:۳۳ ب.ظ
هیچ کسی سر جای خودش نیست...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - marvelous - 02 بهمن ۱۳۹۸ ۰۷:۳۹ ب.ظ
هیچکس سر جای خودش نیست، مثلا من باید تو مجلس میبودم مثلا نماینده ی کهنوج میبودم ، اون باید تومور مغزی میداشت. 
هنوز دکتری جواب قطعی به من نداده، ولی من از روی عکسم دیدم تا تهش که چه خبره. فقط برام انرژی مثبت بفرستید. میخوام دیگه اصلا بهش فکر نکنم.
باهاش میجنگم.
ظالم همیشه سالمه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 02 بهمن ۱۳۹۸ ۰۹:۱۱ ب.ظ
هیچ کس بدون تحمل درد و رنج ناشی از عشق، لیاقت عاشق شدن را ندارد. تو نمیخواهی عاشق بشوی چون کسی رفتار اشتباهی با تو داشته است. نمیخواهی عاشق بشوی چون این تصمیم را گرفتهای. عشق را تنها از طریق تمرین و تفکر دقیق می توان درک کرد و به دست آورد و کسی حقِ اظهارنظر درباره آن را دارد که بتواند این احساس را به خوبی درک کند و روش پذیرفتن آن را بداند.
#تونی_موریسون
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 03 بهمن ۱۳۹۸ ۱۱:۵۵ ب.ظ
پی اچ دی واقعا یه دوره خاصی توی زندگیم هست. نه تنها شروع ریسرچ مستقل بلکه استقلال توی همه ابعاد زندگی... من توی ارشد همش منتظر بودم استادم بگه این کارو بکن یا اون کارو بکن الان کل بار روی دوش خودمه فقط به استاد گزارش میدم چه کارا کردم و اون فیدبک میدههه...خیلی سخته ولی خب استقلال علمی توی ساینس خیلی مهمه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 04 بهمن ۱۳۹۸ ۱۰:۳۲ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
یه آهنگ عربی گوش کنید به نام "بُعدَک عَنی" از "اصاله". قدیمی هست ولی شنیدنش خالی از لطف نیست. متن عربی و فارسیش رو میزارم این زیر. حس و حال خوبی داره موزیکش :-)
بُعدَک عَنّی/شَغَلنی ... کَسَرنی/قَتَلنی
بُعدَک عَنّی / بیسحَب روحی مِنّی
انته مَلِکنی... فاتِنی... اَسِرنی/ وَلسة بتزعَل مِنی
واخذ قلبی ... و عمری ... و حُبی / وبِالایّامِ تهجرنی
حاسِس بِیا/ واحِشنی/ تَعالَ
شویة/ حاسس بیا / مَشاعری هِیَ ... هِیَ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دور از من / مرا مشغول کرد ... مرا شکست/ مرا کشت
دور از من/ او روح من را از من می گیرد
تو مال من هستی ... دلم تنگ شده ... خانواده ام / و شما هنوز هم از من ناراحت هستید
و قلبم را بگیر ... و زندگی من ... و عشق من/ و در روزهایی که مرا رها می کنی
من یک احساس دارم/دلم برات تنگ شده / بیا
کمی/من یک احساس دارم/ احساسات من او هست ... او
حالا خیلی هم معنی درستی شاید نباشه. از گوگل ترنسلیت گرفتم.
گوش کنید و لذت ببرید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - marvelous - 05 بهمن ۱۳۹۸ ۱۲:۲۵ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۸ ۱۱:۴۶ ق.ظ)SEPANTA20 نوشته شده توسط: سلام کسی از سایت هایی که تعمیرات در محل نجام میدن اطلاعی داره؟ پرینترمکم رنگ شده الانمگیر کرده کلا . امکان جا به جایی برا تعمیر میسر نیست.
یا اگه اطلاعاتی دارین که بتونم خودم تعمیرش کنمم خوبه.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
سلام دوست من، تهران هستی؟
اگه محدوده بدونم شاید بتونم کمکت کنم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 06 بهمن ۱۳۹۸ ۱۲:۲۸ ق.ظ
چرا فیلم های آموزشی اینقدر سرعت حرف زدنشون کنده
آدم حوصله اش سر میره
حتی با سرعت۱/۱۸
ی آهنگ بک گراند هم میزارن که صداش بلند تر از صدای خودشون
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 06 بهمن ۱۳۹۸ ۰۱:۰۲ ق.ظ
تاماام
|