|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - نسخهی قابل چاپ |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - barabox - 07 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۵۳ ق.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۵ ق.ظ)Sahar VK نوشته شده توسط: هر چی چاوشی خوندهخداروشکر بالاخره یه چاوشیست پیدا شد تو مانشت
|
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Hamzeh.S - 07 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۵ ب.ظ
ستایش مرتضی پاشایی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Menrva - 07 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۵۵ ب.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۵ ب.ظ)Hamzeh.S نوشته شده توسط: ستایش مرتضی پاشایی اشکم ریخت..
|
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Sadi_gh - 07 تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۵۹ ب.ظ
من کلاً از سبک آهنگسازی ترکیه ای و همچنین سازاشون خوشم میاد.... البته بیشتر آهنگاشون رو دوست دارم تا خواننده هاش. اینم یه آهنگ بی کلام از یه آهنگساز ترکیه ای هستش خیلی آرامش بخشه .... مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - behnam1394 - 12 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۵۰ ق.ظ
شادمهر عقیلی همه آهنگاش خوبن بخصوص آهنگای ستاره-علامت سوال-انتخاب-حالم عوض میشه-گمت کردم -... |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Amir V - 12 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۹ ب.ظ
سلام. واسه بچه هایی که موزیک راک قدیمی دوست دارند. یکی از بهترین ها: Dire Straits - Brother in Arms مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - ۱۰:۳۰ - ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۵۲ ب.ظ
حذف شد |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Menrva - 15 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۵۴ ب.ظ
خیلی دوست دارم ایین اهنگ رو...بگو کجایی (به سوی تو) با صدای کورس سرهنگزاده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - kora - 18 تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۱۲ ب.ظ
Dream within از lara fabian ![]() ![]()
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Sadi_gh - 18 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۴۴ ب.ظ
(۱۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۱۲ ب.ظ)kora نوشته شده توسط: Dream within از lara fabian ایول. من آهنگ Je t'aime یا همون I love you لارا خیلی دوس دارم که هنرمندها و خواننده ها دعوتش کردن بعد از ۲-۳ سال که افسرده بود بخاطر اینکه عشقش ترکش کرده بود و بستری بود،واسه سورپرایز تو کنسرتش براش خوندن و لارا هم اومد و بقیشو خوند.... خیلی قشنگو احساسی بود ![]() اینم ویدیوش : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - barabox - 21 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۴ ق.ظ
یه سری هم به سبک ambient بزنین خالی از لطف نیست یخورده از هیاهوی زمین کنده شین و برین تو فضای وهم آلودش و چند دقیقه ای برین تو فکر ... مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - kora - 21 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ ق.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۴ ق.ظ)barabox نوشته شده توسط: یه سری هم به سبک ambient بزنین خالی از لطف نیستبسیار عالیgravity of love وLaPuerta Del Cielo از Enigma رو توصیه میکنم گوش کنید آدم میبره به عالم دیگه ای |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - mhd3 - 22 تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۱۲ ب.ظ
alexander rybak - first kiss مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - hmd1 - 23 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۵۷ ب.ظ
سلام دوستان موسیقی ملی ایران : آتش دل با اجرای تاج اصفهانی (اجرای شاهزیدی شاگرد ارشد تاج هم زیباست) اجرای گوشه دیلمان(استاد شجریان و بنان) و یک کار بسیار شاد: دختر کولی با صدای مرضیه اگه بچه کوچک در اطرافتون دارین پیشنهاد میکنم آلبوم رنگین کمون ثمین باغچه بان رو براش تهیه کنین. خیلی خوشحال میشه. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - fatemesoleimani - 25 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۱ ق.ظ
تیتراژ پایانی سریال گاهی به پشت سر نگاه کن مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |