زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - neda_Network - 17 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۰ ب.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۹ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط:من علوم تحقیقات تهران قبول شدم بدم شماره حسابما؟(17 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۶ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: نپرسیدی خودت کجا قبول شدی؟هیچ کی نمی دونه هنوز . حتی پسر همین علوی فاضل . |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ahmad654321 - 17 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۵ ب.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۰ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:نه شما دقیقا رتبه -تراز - درصدا - همه چیو باید بگی(17 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۹ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط:من علوم تحقیقات تهران قبول شدم بدم شماره حسابما؟(17 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۶ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: نپرسیدی خودت کجا قبول شدی؟هیچ کی نمی دونه هنوز . حتی پسر همین علوی فاضل . |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - shahryar711 - 17 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ ب.ظ
اقا انگار برای مهر تکمیل ظرفیت نیست س |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - neda_Network - 17 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ب.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۵ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط:ای بابا شرایطش سخت شد انصراف میدم(17 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۰ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:نه شما دقیقا رتبه -تراز - درصدا - همه چیو باید بگی(17 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۹ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط:من علوم تحقیقات تهران قبول شدم بدم شماره حسابما؟(17 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۶ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: نپرسیدی خودت کجا قبول شدی؟هیچ کی نمی دونه هنوز . حتی پسر همین علوی فاضل . |
Re: RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - negar.v - 17 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ب.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۱۲ ب.ظ)Mohammad_OM نوشته شده توسط:من نرم افزار شرکت کردم(17 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۸ ب.ظ)negar.v نوشته شده توسط: بچه ها اون لحظه ای که باید اطلاعات رو وارد کنیم تا نتیجه رو ببینیم، من سکته می کنمشما هم علوم تحقیقات کرمانشاه شرکت کردید ؟ آی تی ؟ Sent from my C5302 using Tapatalk واقعا این ده روز که دانشگاه آزاد انقد بازی در آورد، از نظر روحی و جسمی تحلیل رفتم من یکی Sent from my C5302 using Tapatalk |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ahmad654321 - 17 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۵ ب.ظ
دیدین آدم شوق اومدن یه چیزو داره خیلی منتظر می مونه ، بعد که میاد از بس منتظر بوده حسش می ره من الان اینجوریم |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mc2013 - 17 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ب.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۵ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط: دیدین آدم شوق اومدن یه چیزو داره خیلی منتظر می مونه ، بعد که میاد از بس منتظر بوده حسش می ره من الان اینجوریمدقیقا |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - samang - 17 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ب.ظ
برا تکمیل اگر ثبت نام کرده باشی ولی توی کنکور شرکت نکرده باشی میتونی شرکت کنی؟ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - HamedNet - 17 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ب.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ب.ظ)samang نوشته شده توسط: برا تکمیل اگر ثبت نام کرده باشی ولی توی کنکور شرکت نکرده باشی میتونی شرکت کنی؟ خیر |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - samang - 17 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۷ ب.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ب.ظ)HamedNet نوشته شده توسط:(17 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ب.ظ)samang نوشته شده توسط: برا تکمیل اگر ثبت نام کرده باشی ولی توی کنکور شرکت نکرده باشی میتونی شرکت کنی؟ فکر کنم سوالم رو خیلی واضح نپرسیدم یعنی برا کنکور ثبت نام کرده باشی و لی شرکت نکرده باشی میتونی توی تکمیل شرکت کنی؟ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - salam5 - 17 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ب.ظ
الان شبکه سه اخبار ساعت ۱۰ اعلام کرد نتایج ارشد با آزمون دانشگاه آزاد پنج شنبه میاد(گفتم اگه کسی نشنیده بگم) |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - مهرانگیز - ۱۷ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ب.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ب.ظ)salam5 نوشته شده توسط: الان شبکه سه اخبار ساعت ۱۰ اعلام کرد نتایج ارشد با آزمون دانشگاه آزاد پنج شنبه میاد(گفتم اگه کسی نشنیده بگم)اخبار ساعت ۱۰ کارشناسی رو گفت |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - salam5 - 17 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۱ ب.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ب.ظ)مهرانگیز نوشته شده توسط:نمیدونم ،شایدم من دقت نکردم(17 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ب.ظ)salam5 نوشته شده توسط: الان شبکه سه اخبار ساعت ۱۰ اعلام کرد نتایج ارشد با آزمون دانشگاه آزاد پنج شنبه میاد(گفتم اگه کسی نشنیده بگم)اخبار ساعت ۱۰ کارشناسی رو گفت |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Boo - 17 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ب.ظ
بابا دم مانشتی ها گرم، روزی ۱۰ صفحه اطلاعات تکراری باهم رد بدل میکنن به این میگن up to date بودن ولی خداییش بد همه استرس دارید ها، نمی دونم چرا من ندارم. پاشید برید بیرون برید ورزش کنید رمان بخونید بستنی لیس بزنید تو این گرما. ما که امروز خانوادگی رفته بودیم قم، برا همه دعا کردم دوتا دو رکعت نماز هم تو مسجد جمکران برا همه برو بچس پشت کنکوری خوندم، انشا الله همه به همون چیزهایی که می خوان برسن |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Pegasus - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ
بچه ها یادتون میاد چندسال پیش یه روز خودمون تو فکر اولین کنکور بودیم.... این همه سنجش گفت فردا ساعت ۸ صبح اعلام میکنه از امشب نتایج کنکور رو دادن... انشالا همه موفق باشن ما هم همینطور. |