|
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - *farnaz* - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۶ ب.ظ)Mehran نوشته شده توسط: خوشحال میشم تجربه و نظراتت رو در اختیارم بذاری. منطقی پوران معماری جزوه و voice دکتر اجلالی+ پوران سیستم عامل پارسه نطریه جزوه و voice کارگهی+ کتاب لینز با تمریناتش که تمرینات خیلی مهمه ساختمان داده/ طراحی الگوریتم CLRS و حل تمرینات و مثالهاش خیلی مهمه. بعضی وقتا همین تمرینا سوال کنکور بوده آمار احتمالات پارسه ریاضیات مهندسی پارسه یا نصیر محاسبات عددی پوران یا راهیان گسسته پوران زبان عمومی ۵۰۴ و ؟ زبان تخصصی پارسه حتما اگه گرایشت هوشه: مدار الکتریکی پارسه هوش مصنوعی راسل و voice دکتر رهنمون واسه زیان اصلی فقط CLRS بهتره خونده بشه ولی اگه واست زمانبره مثل من اول ترجمشو بخون بعد نگاهی به زبان اصلی هم بنداز نیازی نیست خط به خط ترجمه کنی نگاهی بندازی متوجه میشی |
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - m@hboobe - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ب.ظ
الان حسی که دارم بعد از خوندنCLRS فصل ۵ ....
|
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - Mehran - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۲ ب.ظ
سیستم عامل فصل ۴ و۵ هم تموم شد تست هاش رو باید بزنم تا مسئله هاش رو درک کنم و بعد سراغ دو فصل آخر. مدار منطقی هم شروع کردم امروز بتونم ۲تا فصل اولش رو بخونم عالیه.... نظریه هم باید تست های فصل ۲ رو کار کنم... فعلا همین ها کافیه تا بعد سیستم عامل که تموم شد یه درس دیگه ای رو جاش بیارم (احتمالا ساختمان داده) جای نظریه نمی دونم چه درسی رو بیارم که همراه با ساختمان داده و مدار منطقی که می خونمش خسته کننده نشه. کسی نظری داره بگه! |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - m_gh - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۵ ب.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط: ریاضیات مهندسی رو با نصیر یا پارسه بخون اخه من شنیده بودم ریاضی مهندسی مدرسان بهترینه |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - moha - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۳۲ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۸ ب.ظ)Mehran نوشته شده توسط:(29 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ب.ظ)moha نوشته شده توسط:(29 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۶ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:(29 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ)moha نوشته شده توسط: من که نابودم دیگه هیچی نخوندم به نسبت شمانه اصلا جای نگرانی نیست... بله حتما،مرسی |
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - pita - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۱۱ ب.ظ
نظرتون درباره ازمونا ی اکسین چیه؟ می دونین هزینش چقدره؟ |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - *farnaz* - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۲ ب.ظ)Mehran نوشته شده توسط: جای نظریه نمی دونم چه درسی رو بیارم که همراه با ساختمان داده و مدار منطقی که می خونمش خسته کننده نشه. یه درس آسون مثل دروس ریاضی یا زبان (۳۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ ب.ظ)m_gh نوشته شده توسط: اخه من شنیده بودم ریاضی مهندسی مدرسان بهترینه اگه اینجوری بود که باهاش به مشکل بر نمیخوردی من الان دارم نصیر رو میخونم خیلی عالیه البته توضیحات اضافه هم داره (موشکافی کرده و احتمالا واسه گرایشای دیگه هم نوشته شده) که از اونا سریع رد میشم خیلی ازش راضیم مطلبو فرو میکنه تو مغزت پارسه رو خودم نداشتم بچه ها اونو توصیه میکنن |
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - fas - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۳۲ ب.ظ
سلام کی ریاضی مهندسی خونده؟ نکنه مث تابع مولد گسسته باشه یا آسون تره؟! سلام کی ریاضی مهندسی خونده؟ نکنه مث تابع مولد گسسته باشه یا آسون تره؟! سلام کی ریاضی مهندسی خونده؟ نکنه مث تابع مولد گسسته باشه یا آسون تره؟! سلام کی ریاضی مهندسی خونده؟ نکنه مث تابع مولد گسسته باشه یا آسون تره؟! ببخشید پیام بالا چنتا شده!گسته انرژیمو گرفته چیکار کنم؟؟هنگ کردم!! |
|
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - m_gh - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۴۸ ب.ظ
اگه اینجوری بود که باهاش به مشکل بر نمیخوردی من الان دارم نصیر رو میخونم خیلی عالیه البته توضیحات اضافه هم داره (موشکافی کرده و احتمالا واسه گرایشای دیگه هم نوشته شده) که از اونا سریع رد میشم خیلی ازش راضیم مطلبو فرو میکنه تو مغزت پارسه رو خودم نداشتم بچه ها اونو توصیه میکنن [/quote] منم ریاضی مهندسی مدرسان و که می خونم خیلی خوب می فهمم .مشکلم از حجم مطالب و فرمول هایی هست که داره !! نصیرم مطالب و فرمولاش زیاده؟اصلا لازمه واقعا این همه فرمول و یاد بگیریم؟یا همش واسه ما نیس؟ |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - asusx59sr - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۵۲ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۳۲ ب.ظ)fas نوشته شده توسط: سلام فقط گریمالدی بخون. منم مثل شما بودم. گریمالدی رو شروع کردم همش دوست دارم گسسته بخونم. |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - آرتا - ۳۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۰۸ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۵۲ ب.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط:(30 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۳۲ ب.ظ)fas نوشته شده توسط: سلام این از اون حرفایی بود که من با دل و جون باهاشون موافقم . منم دقیقا الان این حسو دارم . گسسته خیلی درسه کاربردی هست . زمانی که به یه حدی می رسی که توش تقریبا تسلط نسبی داری خیلی حال میکنی رو مسائل کار کنی . چون ریاضی خشک نیست که فقط فرمول استفاده کنی . باید قدرت تحلیل داشته باشی (هر کی میخواد مسلط بشه اینو تو خودش تقویت کنه ) و بازی با صورت مسئله هستش . و یه جورایی انگار همون زندگی روزمره هستش با مسائل که وَر میری . |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - SarahRad - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۵۱ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:(29 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ب.ظ)SarahRad نوشته شده توسط: بچه ها من امروز پایگاه داده مقسمی رو شروع کردم. احساس می کنم خیلی ساده هست یعنی چیزی کم نداره؟ خوبه؟اصلا شک نکن...... ولی من شدیدا احساس میکنم فصل اولش یه چیزایی کم داره! امروز یکی تو کتابخونه بهم گفت که ویرایش جدیدش یعنی ۹۱ یه سری از مطالب رو با تست آورده بعد ازمتن درس حذفشون کرده توی ویرایش های قبلی همونا تو متن کتاب هست.
|
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - jameshenas - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۲۵ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۵۱ ب.ظ)SarahRad نوشته شده توسط:من کتاب پارسالش رو دارم...کتاب جدید فقط تست اضافه داره که تست هارو بعدا میشه پیدا کرد(29 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:(29 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ب.ظ)SarahRad نوشته شده توسط: بچه ها من امروز پایگاه داده مقسمی رو شروع کردم. احساس می کنم خیلی ساده هست یعنی چیزی کم نداره؟ خوبه؟اصلا شک نکن...... ![]() من امروز فصل اول رو داشتم دوره میکردم...واقعا محشره...احساس میکنم درس پایگاه رو تو ازمون کمتر از ۹۰ نمیزنم... ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - *farnaz* - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۳۹ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۴۸ ب.ظ)m_gh نوشته شده توسط: منم ریاضی مهندسی مدرسان و که می خونم خیلی خوب می فهمم .مشکلم از حجم مطالب و فرمول هایی هست که داره !!هر جا واست کسل کنندست تستشو بزن با تست فرمولم میره تو ذهنت بعضی ها واسه ریاضی فقط تست کار میکنن نمیدونم فکر کنم باید همه چیو بدونیم تستای که میاد قابل پیش بینی نیست از کجا میان |
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - maryam.raz - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۷ ق.ظ
گسسته گریمالدی عزیز به پایان رسید!من که باورم نمیشه!!! |